Всичко тръгна от там, че една двойка родители ожесточено ми развиваха теория, че малките деца от рано, тоест след годинка, вече трябва да им бъде позволявана среща с всички възможни Е -та, консерванти и останали т.н вредни вещества, които днешно време се влагат или с които обработват храните, защото така детския организъм ще стане здрав и устойчив, няма да има алергии и въобще колкото от по-рано детето се срещне с отровите, толкова по-лесно ще ги побеждава в бъдеще...
Примерно на въпросната двойка детето на годинка и половина яде от пазара немити ябълки с кората, зеленчуци извадени директно от пръстта на село, позволяват му сланина, пастърма, всички пакетирани храни, разбира се и бира...
Очаква се , че той трябва да стане Херкулес безсмъртний, а дали, дали е така...вече не знам какво да мисля, цялото старание по хранене на детето ми отиде на кино...
Чудя се защо ли се хабих и мих всичко преди да го предложа