Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

  • 47 309
  • 745
# 45
Ех, тоя Рим... Атмосферата е приказна, карате да се връщаш там пак и пак...!

Еми, на Маринка винаги ще й е от полза немския. Аз съм професионално изкривена, но в държавната администрация има страшен глад за специалисти със западни езици,за работа с  еврофондовете. Пращат ги на обучения в чужбина, в командировки пак зад граница, а и заплащането е доста добро! Така че някаква икономическа специалност в УНСС или публична администрация, а защо не и одит ми се струва доста удачно. Но наистина зависи, какви са й нейните предпочитания!

Бубе, мерси за поздравите, ама кажи на Ноеми и да драсне някой ред!:)))

Мами с три или чакащи трето хлапе, много, ама много ме радвате и ми пълните душата! Наистина няма нищо по-хубаво от пълна къща с деца!
Виж целия пост
# 46
Бубе, тенкс за снимките!  Hug

Еми, чакаме решение в момента. Утре ще ръчна Антон да се обади да провери дали не са ни забравили.  Whistling Аз съм на мнение, че трябва да отиде на място в НОИ и да приключат въпроса, да не ни мотаят. Ама той е решил да почака още малко.
Виж целия пост
# 47
Буби, благодаря за душевната наслада, красота...Прекрасни снимки! Heart Eyes
Нощни, дано всичко е наред, голямо мислене пада, много сложен казус. Направо се дразня. Как е Зори, а батковците?  Hug
Виж целия пост
# 48
Емили, и според мен архитектурата е страхотен избор. А тя самата държи ли да продължи с немския? На мен английския ми беше голяма страст в гимназията и още е, не съм го занемарила, но не можех да си представя 4 години в университета пак това да уча. Мисълта ми е, че ако има желание, ще си поддържа езика. А и с него ще е още по-ценна в професията си, както писа какче.

Люба, вие цяло околосветско пътешествие готвите май:) Супер, много хубаво да си изкарате!
Виж целия пост
# 49
Мохита, тя иска да си ползва немския, но заедно с желанието за архитектура може да стане само в Германия. Видях в УАСГ специалностите на немски, но не са това, което я влече.
Ще започва курсове по рисуване и математика, защото приема в София е много труден. Не знам, на мен ми е объркано много, важен избор е.
Виж целия пост
# 50
Според мин изключете икономическите специалности, на пазара на труд има бълване
Виж целия пост
# 51
Еми, аз не мога да дам никакъв съвет, много съм далече от тази тема. Но това, което мога да те посъветвам, е, да стоиш леко встрани, докато тя се колебае. Разбира се, че ще я подкрепиш, каквото и да избере, но да не се случи така, че после цял живот да е убедена, че учи/учила нещо, което ти си избрала. Трябва да е твърдо убедена, че тя си е избрала желаната специалност.

И да си похваля гарджето. Вече кара колело без помощни гуми. Два дни я крепих с един пръст и на третия ден си тръгна абсолютно спокойно. Явно се беше научила от баланс-а.
Виж целия пост
# 52
Хей, Дейзи -браво на гарджето ти  Heart Eyes за колелото. Ако щете вярвайте Самуил не иска да кара колело - само го бута и въобще не иска да върти педалите.

Права си, че не трябва да има остра намеса в избора. И аз затова и не съм се налагала въобще. Изборът си е изцяло неин. Захваща се с нещо много трудно, дано да успее. Аз само давах идеи, но в момента в който тя ги отхвърляше не съм настоявала.

Аз съм завършила икономика, и само това не й предложих, ама тя и въобще не иска да чуе.

  В момента аз бих искала да съм детска учителка - в ясла или градина. Laughing

Люба, а докато сте на пътешествия децата как се оправят?  Пожелавам ви от сърце да си изкарате невероятно.  Hug

Виж целия пост
# 53
Голямата ще е при майка си, малката при свеки на чист въздух, а Ирен при майка ми( живее на 2 пряки от у-щето и ходи сама Ирка), баща й ще я кара на тенис и така.
На 15.12 си идваме и планувам да донеса много подаръци предколедно, но ще ги давам на етапи.
Сигурно ме мислите за лоша майка, но за сега не мога да кача децата на кораб и то презокеански, нямам право !!! А забавленията за тях са неограничено, адски много и е безплатно. Ако знаете какви водни парзалки и детски съоръжения има. Утре ще ви пусна снимки
Виж целия пост
# 54
Люба,  Hug аз лично не мога да помисля такова нещо-че си лоша майка...естествено,че не можете да вземете децата на такова пътуване. Пък и според мен такива екскурзии не са за деца. Нито вие ще се насладите на пътуването, нито пък децата чак толкова ще го осъзнаят.
Добре е, че имате помощници за децата. Ще чакам някоя снимка и тук.
Виж целия пост
# 55


Това е за децата и е страхотно, но ще ги кача догодина и трите на Средиземноморски
Виж целия пост
# 56
Люба, ама вие с круиз ли ще пътувате? Много яко!  Party Но честно да ти кажа без децата ще ви е по-спокойно, пък и е доста дълго пътуване, ще ти е напрегнато иначе.

Дейзи, браво на колоездачката! Ей тва се вика чувство за баланс от малка. Зоринка е с помощните още.
Виж целия пост
# 57
Буби, да на кораб сме около месец и ще обиколим половината земно кълбо. Круизите се оказаха моята страст и подозирам, че поне два годишно ще правим( поне тази година ще е така), за догодина от сега мисля
Виж целия пост
# 58
Люба, интересно пътуване ви се очертава! Simple Smile Надявам се да си изкарате добре.

Нашата препирня с НОИ приключи тихомълком от тяхна страна - днес мъжа ми имаше превод за 15-те дни бащинство.  Mr. Green
Виж целия пост
# 59
Нощни, радвам се, защото въпреки нестандартния избор имате права и харесвам хора, които си ги отстояват
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия