Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пролет наближава, януарче на 4 става! Януарчета 2011 Тема (55)

  • 42 693
  • 610

Анкета

Колко средно боледуват децата Ви?

Опции:

# 30
Честит рожден ден на Буба и честит празник на Рал. Да са винаги усмихнати!

Виж целия пост
# 31
ЧРД на Буба! Нека расте здрава, спокойна и усмихната!
ЧРД на патерички и на Искрен на Нощни!

Мен днес ме изписаха след почти три седмици в болница за задържане. Да чукна на дърво, засега сме добре. Бебоците са по 1 кг приблизително и ритат като за световно. Сега целта е да стоят кротко поне до 34 г.с. Докторът заръча на ММ: "Сега да лежи и да не тръгне по улиците."  Sunglasses Официално съм под запор Sunglasses

Да ви кажа каква драма имам с детето - при бабите е близо месец и не желае дори да ни се обажда по телефона (убедена съм, че е за не да чуе, че е време да си я вземем, затова). Не иска да си идва. Разбирам, че там е вечна ваканция, няма градина и т.н., но толкова да не й залипсваме:( С ММ сме много потиснати по тоя повод. Според майка ми малката искала да ни види, но ако после пак си тръгнем, а не я вземаме с нас.
Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно? Тя е толкова време при бабите заради престоя ми в болницата. Не исках да я водят там да не ме вижда със системи и пр.

Оплаках се, извинете!
Виж целия пост
# 32
Момичета, БЛАГОДАРЯ МНОГО за милите ви пожелания!!! Радвам се,че ви има!!!!!!! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes newsm51


П.с. Не знам как се качва снимка,ако може някой да помогне,за да ви покажа рожденничката Wink

Тути - Да ти е жив и здрав татко ти,мила!!! Hug
Виж целия пост
# 33
Мохита, Лия беше така, там ги глезят, няма градина и никой не им се кара. Кажи й, че няма да ходи на градина, та виж дали няма да дотича.

Еми, ние сме при свеки на санаториум Simple Smile и да оставим Лия.
Бях под пара миналата седмица, че организирах коли, хотели, билети и програма за 4ма. Сега всичко е готово, валута обменена( какво става с този долар,плаша се) и така.
Вие как сте?
Виж целия пост
# 34
Тути, честит рожден ден на баща ти! И честито повишение, но им кажи да не се ослушват за заплатата!  Naughty

Мохита, случвало ми се е да ни зарязва, без даже чао да каже като отива при бабите, а също и да не иска да говорим по телефона. Но рядко сме я оставяли за дълъг период, максимум по седмица, ако я водят някъде с тях по почивки. Случвало се е да мрънка, че не иска в Пловдив, но сме обяснявали, че ние сме семейство, че живеем заедно и при бабите се ходи на гости. Според мен тя там усеща, че режимът е по-свободен, обръща й се повече внимание и се възползва. Не знам какво да те посъветвам с оглед на състоянието ти, сега май е по-добре да си почиваш на 100%, което с нея няма да е възможно. Иначе бих те посъветвала да си я вземете, защото и бабите се възползват от ситуацията, поне при нас е така. Много е важно и тяхното съдействие, и това какво й говорят, как я настройват. Нека и те съдействат малко.  Peace

Виж целия пост
# 35
Рал, така се качва снимка:
1. Трябва да е качена някъде в нета. Най-лесно е от фейса или снимка.бг. Аз обикновено ги качвам в този сайт: http://kachi-snimka.info/
Копираш си адреса на снимката (трябва да започва с http и завършва с .jpg)
2. Отваряш да пишеш ново мнение. Цъкаш на иконката за снимки (втората на втория ред. като насочиш мишката над нея пише "вмъкни изображение"). Ще ти даде две текстчета затворени със средни скоби. Цъкаш между двете и пействаш адреса на снимката.

Виж целия пост
# 36
адис, с тоя мейлбукс и аз не се справих Simple Smile

дейзи, и вие сте на вълна замръзналото кралство, а? Simple Smile

мохита, при нас Дара ми се моли да ходи при бабите, обяснява ни, че там е по-хубаво и само се пазари колко пъти ще спи (ние я оставяме само за по 1 нощ), случва се и да не иска да говори с нас по телефона, както и да не пожелае да си тръгне и да остане втора нощ, но после пак си иска в къщи. проблемът сега е, че ще ставате петима и тя не може да си седи там. и аз мисля като буби, че баба и дядо трябва да съдействат и много да й говорят колко ще е хубаво като се върне в къщи, колко ще е готино с бебетата и т.н. непрестанно!

рано ви се похвалих за пръста, днес е така възпален, че едва стъпвам Sad

и все забравям да питам адис, амнезия, пепинка, имам едно шишенце лефакс, неотворено, до което така и не стигнах. на някой ако му трябва да му го метна?
Виж целия пост
# 37
Дейзи - Благодаря Hug Пробвам тутакси Hug

Виж целия пост
# 38
ral честита ти рожденичка! Жива и здраава и все така засмяна!

Мохита, Калоян редовно не иска да говори с нас, когато е при баба си и дядо си (независимо кои). Няма проблем с връщането.Обикновено ходи за около седмица/две. Беше за по-дълго преди да родя Деница.

Елч, за колики давам Еспумизан и засега нямаме проблеми. Мерси за предложението
Виж целия пост
# 39
Елч И аз снабдявам мацки в БГ с лефакс и лефаксин.  Heart Eyes Heart Eyes Оххх, много гадно за пръста!  Cry Cry

рал Честит рожден ден на малката! Пу пу много е сладка!  Heart Eyes

Днес станах леля за втори път!!  Heart Eyes Heart Eyes За една бройка да улучат рожденият ден на Калин хаха. Брат ми си има момче, Антон. Сега съм на седмото небе, утре ще падне яко черпене.
Виж целия пост
# 40
Зайка , честито. Изследванията на Мишко окончателни ли са, че всичко е наред?

Този Лефакс толкова ли помага?
Виж целия пост
# 41
амнезия, нико имаше малко колики, но пропуснех ли да му капна определено бяха по-силни.
Виж целия пост
# 42
Зайкеее, иху много здрав и щастлив Антон
Виж целия пост
# 43
Дейзи, Рал много са ви сладки и красиви рожденичките!  Hug  Heart Eyes

Зайка, честит племеник!Да е жив и здрав, с много  късмет!  Heart Eyes
Виж целия пост
# 44
Много благодаря момичета! Аз направи си поплаках днес  Heart Eyes Heart Eyes

Ето го младежа, голям е бузан.

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия