Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

София - Х. Димитър, Ст. Караджа, Сухата река и Левски - 4

  • 86 249
  • 624
# 615
Здравейте,

Събирам мнения и препоръки за детски кухни. Частните горе-долу са ясни, но за държавната, чийто раздавателен пункт е в ОДЗ Патиланско царство, не знам и не намирам нищо. След 2 месеца синът ми става на годинка и се чудя дали да не го запиша за нея.
Благодаря Simple Smile
Виж целия пост
# 616
Заповядайте тук, има инфо за кухните

https://www.facebook.com/groups/262044337667852/?ref=share
Виж целия пост
# 617
Аз взимам от Патиланско царство детска кухня и съм много доволна. Ухае на прясно и вкусно сготвена храна. Сега сме на частни кухни, заради извънредното положение, но не съм доволна, а вече 5 кухни изпробвах.
Виж целия пост
# 618
Здравейте, бихте ли ми предложили добър зъболекар в района на Хаджи Димитър, Сухата река, Левски. Само да не е с високи цени, тъй като това е причината поради която сменям сегашния си. Мисля си, че 100 лв за пломба не е нормално.
Виж целия пост
# 619
ММ е при д-р Дринова, 23дцк. Доволен е, а доплащането за пломба по ЗК е 20/25лв.
Виж целия пост
# 620
Промени  маршрутите на ТБ 2 и 4
https://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/routeChanges/1732
Виж целия пост
# 621
Здравейте, трябва ми ветеринар в района и се колебая между този в Хаджи Димитър блока зад Шел и в този в Левски Г, червените блокчета зад пица "Вики", до пощата.
Ще се радвам на отзиви.
Виж целия пост
# 622
Здравейте, трябва ми ветеринар в района и се колебая между този в Хаджи Димитър блока зад Шел и в този в Левски Г, червените блокчета зад пица "Вики", до пощата.
Ще се радвам на отзиви.

Ако не е късно, може ли дадоуточните за какво ви трябва вет ?
За ваксини рязане на нокти всички са подходящи, но ако е проблем по-сериозен - клиника.
Виж целия пост
# 623
Ние водим нашата лабка при вета в Левски (мисля, че по препоръка на жгмъц преди години, за което благодаря bouquet). Но твърдо подрепям и мнението ѝ, че ако е за тип профилактични посещения е добър. Тогава търсихме да ни е близо, защото клиниките са далеч от квартала ни; за този до Шел наскоро научих. Та до преди миналото лято бяхме много доволни от вета в Левски, докато кучето не се разболя от кучешка кашлица (вирус по кучетата, допускаме, че може от кабинета, защото точно след обезпарязитяване при него се разболя). Та критиката ми не е, че вероятно е 'прихванала' от кабинета, ами животното като се закашля се тресеше цялото и давеше и повръщаше, мъжа ми пак я заведе, той само казал вирусно, ще мине, може по малко вит. С да ѝ давате. Дойдохме тогава на вилата, цяла нощ не можахме да спим и събота тръгнахме спешно да търсим ветеринар наблизо; този, който я заведохме в Ботевград потвърди, че е т.нар. кучешка кашлица, обаче ѝ би инжекции + ни даде после за в София да продължим лечението и чак тогава ѝ мина. Отделно каза, че на куче вит. С няма нужда да се дава, защото сами го синтезират.
За клиники сме имали опит с Добро хрумване и още една, но не се сещам дали беше Централната или друга.
Виж целия пост
# 624
Аня, да точно това имах предвид. Докторът в Левски Г е много свестен човек, но сам той ни е препращал към клиника, когато е нещо по-сериозно. Аз също имам добри впечатление от Добро хрумване и Свети Антим, Централна НЕ препоръчвам!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия