Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Съпруги, чиито мъже пътуват по море - 32

  • 101 698
  • 750
# 675
Roses, ще се справиш ако не се концентрираш върху отсъствието му. На работа е, открий своите интереси и му споделяй като се чувате.
Нашите разговори, освен някоя новина от около нас и той да сподели ако иска, са съвсем семейни - нещо интересно кой какво прочел, смешки и т.н.
Виж целия пост
# 676
Благодаря ви, момичета Sparkling Heart Sparkling Heart
Виж целия пост
# 677
Аз за втори път изпратих приятеля си на кораб. Сега определено ми е по-лесно, като знам какво предстои. Всеки ден си пишем. Като е на пристанище, се и чуваме. Занимавам се с ремонт на един апартамент сега и без да се усетя, мина вече месец. Лятото съвсем бързо ще мине и докато се усетя, ще е дошла есента и той ще се върне. Simple Smile
Виж целия пост
# 678
Момичета, тъй като темата се пораздвижи, да си кажа, че аз вече не съм моряшка съпруга. След 13г брак, сега съм щастливо разведена. Ще помоля някой да се заеме с темата когато се наложи да се пусне нова. Кураж, смелост и търпение на всички!
Виж целия пост
# 679
И аз да мина да се оплача, че за пореден път си го изпратих моя моряк. Дано всичко е наред и се върне жив и здрав
Виж целия пост
# 680
Димитриче, леко да мине рейса на момчето ти и да се върне по план. В тази изхакана обстановка е важно да тръгват и да се връщат навреме.
Аз ще изпращам след месец, месец и нещо. Менингът поиска да се ваксинират и да си представят сертификатите.
При тм как се случи нюанса с ваксините?
Виж целия пост
# 681
Димитриче, леко да мине рейса на момчето ти и да се върне по план. В тази изхакана обстановка е важно да тръгват и да се връщат навреме.
Аз ще изпращам след месец, месец и нещо. Менингът поиска да се ваксинират и да си представят сертификатите.
При тм как се случи нюанса с ваксините?
Благодаря, дано всичко е наред с връщането му, че предния път го чаках 7месеца вместо 4,но пък го комперсираха с по дълга почивка. Плава за чужда фирма и си сложи само първа доза ваксина втората не успя. Пътува с пср тест.
Виж целия пост
# 682
Здравейте, извинявам се за необичайния въпрос. Преди качване фирмите изискват да се направят изследвания - някой има ли идея какви по-точно изследвания се пускат? Кръвни ли, ПКК или някакви по-специфични?
Виж целия пост
# 683
Здравейте, не са нарочни изследвания за тръгване, а медицински прегледи, които минават на две години мисля, имат такава давност. За качване менингът на мм иска поне 6 месеца да е валидно медицинското за рейс 4+/-1 месец.
Сега им поискаха ваксини. ММ се ваксинира преди това, има и зеления сертификат за ваксинация, ламиниран. Направен е да се сканира и не знам на кое летище ще му потрябва, но по-добре да е готов.
Виж целия пост
# 684
Всяка фирма си има нейни конкретни изисквания. Мен ме пращаха в точно определена лаборатория, не приемаха изследвания правени другаде. Помня, че и манту правех. Правехме ги всяка година преди началото на контракта.
Виж целия пост
# 685
Привеет Kissing Face
Много се радвам, че намерих активна такава тема, записвам се и аз при вас.  Приятелят ми е на стаж за първи път, на есен ще бъде 4 курс.  Скоро прави един месец на кораба, а аз може да се каже че взех да посвиквам Grinning Трудно ми е, защото бяхме неразделни преди да замине, заедно сме от почти 2 години Heart  За съжаление времето ми минава бавно, защото съм студентка и в момента съм във ваканция и нямам общо взето какво да правя, но хубавото е че си пишем всеки ден. Иии така Hug

,
Виж целия пост
# 686
Е как да нямаш какво да правиш лятото във Варна ?? Grinning Grinning  За да е щастлива една моряшка съпруга/половинка, то тя трябва да си е самодостатъчна. Аз гледам да върша колкото се може повече работа, докато съм сама, за да имам повече време за половинът, като се върне. Сега пък лятото толкова бързо минава времето, че изобщо не разбрах кога минаха 4 месеца.
Да ви се похваля - бях се настроила да се прибира чак декември, но го повишиха и е подписал нов договор само за още 2 месеца, така че има шанс да се върне за рождения ми ден. Simple Smile
Виж целия пост
# 687
Страхотни новини, момичета! Моят моряк си е тук и чакаме бебенце! 💓
Виж целия пост
# 688
Ooo толкова хубаво магия Heart Exl Лека бременност ти желая !
Диди, в момента не стоя във Варна, защото родом не съм от там, прибрах се при родителите си, когато той замина, защото не обичам да стоя сама, към Варна ще замина за новата учебна година към средата на септември.
Виж целия пост
# 689
Е, щом не си сама, радвай се. Аз съм съвсем сама, когато приятелят ми е на работа. Майка ми живее на 2000 км от тук, баща нямам, приятелките повечето са с малки деца вече или и те в чужбина. Но въпреки това не скучая. Записах се за магистратура и на есен започвам и аз. Сега карам два курса и разработвам ново бизнесче, ходя на плаж, излизам, ремонтирам един апартамент... направо не ми остава време. Grinning

Есенна магия, честито и от мен!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия