Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хубав и траен аромат на дрехите

  • 58 696
  • 143
# 120
http://perilni-bg.com/product_info.php/cPath/147/products_id/181 … 57ed5dbdadf5082c8

Малко по-ниска цена на парфюмчето за пране.
Виж целия пост
# 121
Този парфюм само като такъв ли действа, или има и свойствата на омекотител?
Виж целия пост
# 122
Уверих се, че когато се смеси перилен препарат и омекотител аромата е ужасен! Пробвала съм какви ли не комбинации и нищо! Сега пера без омекотител и без това ползвам Первол от златистия, който има траен и приятен аромат!
Виж целия пост
# 123
Никога не слагам омекотител на течен препарат.
Виж целия пост
# 124
Ползвам вече от години Первол и никакъв омекотител.
Виж целия пост
# 125
Здравейте,имам въпрос относно липсата на ухание на дрехите след пране.Използвала съм различни препарати ,които така и не решиха проблема.Оставам озадачена ,защото реших да добавям Калгон към всяко пране,понеже водата е силно варовита,но ефект все още няма.Попринцип пералнята ми е сравнително нова и не вярвах,че може да има нужда ,но реших да опитам.На скоро прах 2-3 вълнени одеяла,които си бяха поседели в гардероба и миризмата,която имаха преди пране си остана и след това.Та има ли решение за подобно нещо?
Виж целия пост
# 126
Има 2 възможности:

1. Пералнята ти има нужда от почистване. Купи си специализиран препарат за почистване на перални, има го във всички дрогерии, в Била и други магазини. Почисти я и след това е препоръчително да използваш предимно прах за пране, а не течни препарати. Калгонът не почиства, той само омекотява водата и намалява разхода на прах за пране - при мека вода се слага по-малко количество прах. Предотвратяването на натрупване на котлен камък с Калгон е доста под въпрос, на твое място бих си слагала доза прах като за твърда вода и не бих си давала парите за Калгон.
2. Има модели перални, при които след пране не оставя аромат, няма обяснение на този факт, очевидно е технологично обусловено.

П.П. Надявам се, че родопските одеяла ги переш с препарат за вълна (тези  препарати за течни), защото обикновените прахове съдържат ензими, които разрушават влакната на вълната.
Виж целия пост
# 127
Аз пера само с прахообразен и да ви кажа, мирише си всичко след изпиране - и чаршафи, и гащи и потници, които грабвам сутрин, си ухаят доволно. Може да е от носа ми, знам ли.

Иначе съм забелязала, че течните миришат по-силно, както и капсулите. Въпреки че пак е относително, тъй като прахообразните Омо и Ариел имат доста силен аромат, конкуриращ се с този на геловете.

Омекотител не ползвам, просто защото са ми сладникави като аромат и ми простеят. Миришат ми на лепкаво, на шекер някак Simple Smile

Обаче си мисля друго - авторката сигурно ли е, че усеща именно мириса на прах/омекотител върху дрехите на хората? Да не е парфюм - има такива със сапунен аромат на чисто и изкъпано, като Пето авеню на Елизабет Арден например....
Виж целия пост
# 128
Избягвам омекотители-една химия по малко. Във всички чекмеджета и шкафове с бельо слагам тоалетни сапуни. Периодически ги подменям.
Виж целия пост
# 129
Най-трайният омекотител според мен е Те сори,пробвайте,няма да сгрешите
Виж целия пост
# 130
Аз мирясах, че моята пералня просто си яде омекотителя. Престанах да слагам.
Сега ползвам течен Формил и Персил за цветно немски. Дрехите миришат съвсем леко.
Виж целия пост
# 131
А може би не го яде, а просто плакне добре  Twisted Evil  Защото миризмата са отделени във въздуха молекули, а за да се отделят молекули, при това продължително време, трябва по дрехите да има останало вещество.
Виж целия пост
# 132
При мен е много странна системата.
Доста омекотител остава в отделението.
Въобще горното отделение е гадно и вече не го ползвам.
После, като изпере, си миришат.
Но тя е комбинирана със сушилня и там вече нищо не остава.
Освен някои течни препарати, които миришат силно.
Виж целия пост
# 133
Черната станция вероятно е права. Имах преди години пералня Перла. Дрехите ухаеха. А и тя, мисля, беше 600 оборота. По дрехите остава аромат. Сегашната по-модерна, шесто чувство уж. Преди време се оплаках, че дисплеят дава оставащи 5 мин., например и изведнъж гледам станали 15.Гес предположи, че има датчик за замърсеност на водата и сама прави още 1 изплакване. Та как да остане аромат?
Виж целия пост
# 134
Обаче моето мнение е, че колкото по-малко химия остава по дрехите, толкова по-добре. И майната му на аромата. Всъщност пералнята, след която дрехите не миришат, за мен е по-добра.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия