МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 59-та ТЕМА

  • 82 853
  • 750
# 495
Бонго_2007,не, за първи път я виждам.
Виж целия пост
# 496
Аз си взех Yuva в плик от 100гр. за левче. Върши идеална работа, само че май не е официален внос. По- различна е, мирише на солети.  Laughing Ама то ми омръзна през ден да отварям малки пакетчета.
СоФийската и аз не съм я срещала. Сигурно е хубава?
Виж целия пост
# 497
 Leaves, би ли споделила от къде купи маята и снимка ако може?
Виж целия пост
# 498
Купих я от търговски склад на едро и дребно, във Велинград. От софийските складове преди това си взимах Saf instant за 32ст, засега по- големи опаковки не съм намирала. Ето така изглежда:

Скрит текст:
Виж целия пост
# 499
за тази мая не трябва да ви искат пари.  тя е подарък. внимавайте с търговците  #Cussing out
Виж целия пост
# 500
Към какво е подарък? Кажи повече и за твоята мая, де.
Виж целия пост
# 501
към закупен 1 пакет от тяхното брашно
Виж целия пост
# 502
към закупен 1 пакет от тяхното брашно
Аз не разбрах кое брашно -Юва ли !?
Виж целия пост
# 503
аз не съм  споменавал за Юва.  дадох снимка на мая от София Мел. респективно тяхното брашно да се разбира ,че е на София Мел.
Виж целия пост
# 504
Аз видях снимката показана от  Leaves и помислих ,че говорите за тази мая.
Виж целия пост
# 505
Някой да е правил хляб с елда ?
Виж целия пост
# 506
Някой да е правил хляб с елда ?
ми да, пусни в търсачката има писано, има и рецепти. хубав е.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.msg13866350#msg13866350
тази рецепта ползвам, но съм я попроменяла, за да го докарам както ми харесва.

Бонго - те хората си говорят  няколко поста за другата мая и ти изведнъж - внимавайте с тая мая, ми естествено, че никой няма да разбере, че имаш предвид личното си писание, няколко поста нагоре, а ще отнесат изказването ти към моментния разговор.
Виж целия пост
# 507
Така е, аз също не разбрах, че Бонго говори за неговата си мая
Виж целия пост
# 508
Така е, аз също не разбрах, че Бонго говори за неговата си мая

Аз пък маята на Бонго изобщо не можах да я видя. Едва от последните постове разбрах, че е на София мел. Дори не знаех, че те имат мая.  Embarassed Иначе напоследък меся хляб с прясна мая Виво.
Виж целия пост
# 509
Oнзи ден купих типово и пълнозърнесто брашно на "Мелко" за първи път. Когато забърках първия хляб -  Shocked, такова "едрозърнесто" пълнозърнесто брашно не бях виждал отдавна Mr. Green. Смесвам по 300 грама от типовото и пълнозърнестото брашно и вкусът на финала е доста добър. Уханието пък, което се разнася при печенето, е като от едновремешните фурни с дърва Hug. На външен вид е така bowuu:



Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия