Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Септемврийки 2012

  • 50 375
  • 642
# 30
Стаси,да се оправя скоро Али.
Аз също съм за бактериите да се лекуват,но никой не ме чуваше.Когато питах преди време педи когато Дени беше с Мораксела дали може да прави от нея ангини всеки месец ми отговори-не.Оказа се обаче,че не е права,защото от както е излекувахме не се е разболявал.
Виж целия пост
# 31
Данаека , ангини не прави моракселата. Прави бронхити и пневмонии и редица по-опасни болести... Не е шега работа наистина...
Виж целия пост
# 32
Стаси,не прави ангини,ама докато беше с нея всеки месец беше болен,а откакто е излекувахме не се е разболявал толкова сериозно.Както и да е,аз обаче съм на мнение,че трябва да се лекува.
Виж целия пост
# 33
Стаси,не прави ангини,ама докато беше с нея всеки месец беше болен,а откакто е излекувахме не се е разболявал толкова сериозно.Както и да е,аз обаче съм на мнение,че трябва да се лекува.
Явно са просто по-податливи на разболявания... И Али беше така миналата година, когато я беше хванала. Излекувахме я и се оправи... Нооо сега всички друго ме съветваха, за жалост...
Виж целия пост
# 34
Така е Стаси.И на Дени докато беше с нея доктора УНГ не искаше да му изписва АБ,но на края след хиляди моления от моя страна и обяснения,че все е болен ме послуша и изписа.Каза обаче,ако пак се разболее тогава да му го взема и почна,но аз не го послушах и му го дадох веднага.
Тука днеска времето беше идеално и се разходихме добре цял ден.Прибрахме се само на обяд за ядене и спане.Сега героите са уморени и заспаха веднага.
Виж целия пост
# 35
Стаси много кофти с тая пневмония. Ние си отлежахме с пневмония в болницата по същия начин, беше болна пи антибиотик уж се оправи и на 9тия ден антибиотик хоп 38,5 и накрая се оказа пневмония в началото и 6 дена в болницата на венозен антибиотик. Сега пак нещо ми се сополиви и направо изтръпвам всеки път като се закшля.
Виж целия пост
# 36
Рошли,да се оправя скоро Дарка.Дано не стигате пак до пневмония и болница,че е ужасно там.
Виж целия пост
# 37
Рошли, на Али й свърши АБ вчера. Сега е на бисептол и ако вдигне Т пак.... лошоооо. Или вирусът е такъв, или е от моракселата... гадория вече. Дано Дарка се размине..р
Виж целия пост
# 38
Стаси,дано сте излекували моракселата и не се разболява вече Али.
Виж целия пост
# 39
Честито Възкрисение Христово!
Светъл Великден на всички!
Нека болестите отминат и дечицата да са ни здрави.Много щаститие ,уют и топлина във всяко семейство,без никакви болници повече.
Ние още също кашляме и двамата така ще тръгнат на училище и ясла и да видим докога ще изкарат.Иначе лекарите казват че са здрави и да ги пускам.
Днес времето наистина е прекрасно,ходихме пеша до горе на Младежкия хълм,и малката беше каталясала,та хубаво поспа на обед.Сега излязоха с баща си на късна разходка,та аз да се добера до компа и да приготвя вечерята.
Весел празник на всички.
Ива-Мария от сутрента чука на всички яйцата и чак Мишо се разплака,че нейното излезе борец.
Виж целия пост
# 40
Воизтина Возкресе!
Да са живи и здрави дечицата ни и всички покрай тях.
Ние днеска бяхме само с нашите и баба ми в нас,но си изкарахме чудесно.Бившия пак забрави,че има дете и не се обаждал от месец някъде дори,но на мен вече не ми пука.
Танева,позната картинка.Дени и той иска да чупи всички яйца и ако се счупи неговото плаче.
Виж целия пост
# 41
Ех, изпуснах тоя път темата ..... 3 страници сте изписали  #2gunfire Crazy

Бързо да оздравяват Али и Дарка, че идва хубаво време да могат да играят на воля децата  Simple Smile

Данаека гъбите са тежка храна и аз още не съм давала на Тони, ама пък тия кебапчета които си му дала от Кауфланд са ужасни .... не му давай такива съмнителни храни  Flutter

 Лина хайде чакаме вече малката принцеса да и се порадваме  Hug
Виж целия пост
# 42
Нубче,за гъбите се отказах да давам поне засега.Ще изчакам още малко и тогава.За кебапчетата и на мен не ми се искаше да давам,но нямаше как,че с нас имаше и друго дете с майка си и то ядеше,а той да гледа.Това обаче му беше за сега и после не е искал повече.
Ние днеска ходихме до болницата.Доктора го погледна и каза да му се обадим към края на септември,началото на октомври да ни планират за операция.Без нея няма да се разминем,но поне няма да е сега да се чудя как да го опазвам.
Лина,хайде,да не си родила вече?
Виж целия пост
# 43
Момичета, Честито Възкресение и от нас! Много щастие и радост за всички дечица, майки, татковци, батковци и каки!!!!
Виж целия пост
# 44
Честито Възкресение и от мен (на патерици) Crazy
Има БЕБЕ  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Видях снимки във  ФБ на Малката Мариана на Лина  Hug Да й е жива и здрава и расте щастливо дете   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия