Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Юлски бебета - тема 32

  • 66 073
  • 742
# 735
Джине, когато потребяваш, както и луксозни стоки, също храниш стотици заети в реализирането на този продукт. И те хранят семейства, лекуват болни, даряват за болни и т.н. - живот.
Виж целия пост
# 736
Пине, абсолютно не съм съгласна с теб. Потребителската кошница е друго нещо. Просто в България няма благотворителност. Американците може да ги плюем, че са тъпи и с наднормено тегло /нали знаете, че българите са най умни и интелигентни, а жените най-красиви/, но и в това са светлинни години преди нас. Шапка им свалям. Няма месец, в който да не прочета, че някой дарява еди колко си милиона.
Виж целия пост
# 737
Е, те ги даряват на разни фондации, които се състоят от хиляда човека по веригата парите намаляват значително и накрая нищожно стига до нуждаещите се. Аз не съм компетентна в сферата на благотворителността и не мога и не искам да споря. Но ако от раз богатите спрат да си купуват бугатита, ще трябва предприятието да затвори и стотици да останат безработни. Но иначе знаеш, че съм съгласна, тук сме коментирали за турските богаташи, които правят детски градини, гимназии, университети, болници, дават стипендии, правят безплатни музеи. А нашите изкореняват чуждия труд, за да садят кич.
Виж целия пост
# 738
Аз за това говоря.  Щото някакъв принц /забравих му името/ притежава всевъзможни играчки за милиарди, но пък преди около месец дари към 300млн. А нашият тук с бугатито, освен с укриване на данъци и злоупотреби с общински имоти, с друго не се е прочул.
Фондациите на Запад, за разлика от тези в БГ, работят.
Виж целия пост
# 739
.
Виж целия пост
# 740
Хайде и тук да благодаря на всички за пожеланията, да ви се връщат стократно  Heart Eyes Изкарахме един много шумен, но пък страхотен домашен рожден ден и смятам, че стига толкоз за опита вкъщи, догодина вече на платено парти Simple Smile)) Май най-доволна беше Брена, защото постоянно имаше кой да я мачкоти и какво да обира от пода Mr. Green
Виж целия пост
# 741
Ама да нямаме нова тема?!
Виж целия пост
# 742
Ето я и нея Нова тема
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия