Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Обзор 2015 - 2019

  • 136 941
  • 703
# 690
Оглеждахме се и по табели го намерихме. Но не мога да ти обясня точно. Ние идваме от Сол Луна Бей и след зеления (от оформени като букви храсти 😊) надпис "Обзор", видяхме табелата. Мисля, че имаше и още един към парка някъде.
Виж целия пост
# 691
Резервирах за септември в sunrise suites, цената е доста добра и отзивите са сравнително добри.Двойните стаи бяха свършили,явно ниската цена привлича доста гости.. Ще изкажа мнение след края на почивката Simple Smile
Vodopad от коя дата ще сте там,ние сме от 4 септември.

След 13 септември Simple Smile
Виж целия пост
# 692
Здравейте ,има ли някой на почивка в СОУ луна да попита възможно ли е да се ползва аквапарка за външни лица и каква е цената.
Виж целия пост
# 693
Здравейте ,има ли някой на почивка в СОУ луна да попита възможно ли е да се ползва аквапарка за външни лица и каква е цената.
Ние вече не сме там, но звъннете на телефона в хотела и попитайте.
Виж целия пост
# 694
Ами преди можеше да се ползват пързалките на Сол луна срещу 20 лв. на възрастен. За деца нямам идея колко е. Нашите също са възрастни.
Виж целия пост
# 695
Група от 20 почиващи бяхме гости на хотел"Anixi".Ще започна от настаняването-от 15 часа,като в 16 часа си взехме и ключа за последната стая.В една от стаите нямаше топла вода първия ден,в друга нямаше осветление в тоалетната,в нашата -изгоряла крушка в коридора-така си и останаха,ако бяха ни дали,щяхме да си ги сменим,така както си почистихме преди да се настаним.На третия ден ни донесоха големи кърпи за баня,а тоалетна хартия имаше по 1 за стая,даже и там,където бяха 6 жени.През деня ,че и през нощта нямаше никой на рецепцията,а ключовете на стаите стояха на плота.В една от баните не работеше кранчето на чешмата,а в друга-ръкохватката на душа,в нашата-не течеше канала на душа.През целия ни престой не предлагаха кафе-нито в ресторанта,нито на двата бара.Леглата са неудобни,а част от закуската-вчерашна-саламите и кренвиршите.Само басейнът заслужава по-добра оценка-чист,но студен.Това е нашето общо мнение на групата.На всички желаем приятни почивки!
Виж целия пост
# 696
А колко добре изглежда на картинките този хотел. Жалко за провалената ви почивка. Ние пак резервирахме на частно за 6 и 7 септември. Досега винаги съм била доволна от частните квартири.
Виж целия пост
# 697
Цялата компания си прекарахме много добре,всичко това е проблем на организаацията,имаше 2 камериерки ,една рускиня на бара и една по-възрастна три пъти по пет минути на рецепцията,които видяхме за целия престой.Някъде имали още един хотел и от там извикаха 2 "на помощ "за да си влезем по стаите поне до 16часа.Мислех да се жалвам в Комисия за защита на потребителите,но мисля,че тук ще е по-полезно.
Виж целия пост
# 698
И каква реална полза очакваш - като се жалваш само тук и въобще само във форуми и ли фейсбук?  

Научете се всички пострадали от скапани хотели и прочие подобни - първо официална жалба към КЗК!  -  второ администрацията на хотела!  и чак на трето масто в интернет форуми или фейсбук!!!

Виж целия пост
# 699
Първо сме подали оплакване към администрацията,днес подадохме и жалба в КЗП,а реалната полза е за тези ,които го харесват като нас на картинка-да знаят състоянието му.А на Вас нещо пречи ли моят коментар?????
Виж целия пост
# 700
КЗП не мисля, че ще помогнат. Точно в друга тема беше коментирано безмислената им дейност, но все пак успех.
Разбира се, че е хубаво да пише и тук и където другаде се сети.
Виж целия пост
# 701
Директно включване от Sunrise All Suites, засега всичко е ок, времето е супер за плаж,днес морето е спокойно без вълни.Лично за мен,тук сме на едно от най добрире места като цена/качество/предлагане.
Прилагам няколко видеа които направих.
https://youtu.be/i0us6lnUdns
https://youtu.be/gi0KhlX9Sus
https://youtu.be/4kswnm0SJw0
https://youtu.be/Gn-3rTszXqw
Виж целия пост
# 702
Радвай се на уникалното време днес и утре защото  в четвъртък и петък дори на обяд ще е 18 градуса...от 19 септември вечерта идва студената вълна.
Виж целия пост
# 703
Здравейте,
Планирам събитие за следващото лято за 22 души. Моля за идеи за бюджетен хотел, от който сте останали доволни. По-горе прочетох коментар за Аникси и се втрещих.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия