Шевна машина PFAFF на Лидъл

  • 107 862
  • 198
# 180
Така ... сега в дилемата се включи и тази опция:
https://www.olx.bg/ad/shevna-mashina-elna-explore-240-CID632-ID80vyW.html
Joy
Виж целия пост
# 181
Здравей, Яница! Класацията на машините е както следва:
 1 - во място за Елната
 2 - ро място за лидълската
 3 - то място за Бернет 5
 4 - то място за Бернет 3
Елната печели по всички параграфи. И като дизайн, и като надеждност, и като вид на грайфера, и като правилно разположение на всички регулатори и бутона на затяжката. От опит знам, че ще можеш да намалиш и цената. Мисля, че в случая машината си струва парите, ако свали на 290 - 300 лева. И тъй като дамите обикновено не знаят и не могат да се пазарят, намери някой мъж който е цапнат в устата и му дай бойната задача да свали цената с поне 30 лева! Ако е устат, ще свърши чудесна работа. И да се похвалиш, или не дай Боже да се жалваш, ако има някакъв кусур! Ако е нещо по настройките, с общи усилия ще я оправим.
Виж целия пост
# 182
Здравейте, дали може да ми дадете съвет какво краче за оверлог може да е съвместимо с моята лидълска машина на  Силвъркрест? Шия гоблени и ми трябва за обримчване на панама.
Виж целия пост
# 183
Ето това краче: https://www.axioma-hobby-shop.com/krache-za-overlochen-bod-za-ma … zigzaga-200132008
Виж целия пост
# 184Купувай Елната и не се замисляй. Grinning Има много добра гаранция - остават ѝ четири години, нещо което не е за пренебрегване. И има ръкавник за шиене. Поискай гаранционната карта с касовата бележка и инструкцията за машината, и внимателно я прочети.
Виж целия пост
# 185
Много ви благодаря за категоричния съвет. Улеснявате ми максимално живота Simple Smile
Сега остава да се споразумеем за цената и естествено машината да е изправна.
Ще споделя какво се случва Simple Smile
Хубава вечер и още веднъж - благодарности!
Виж целия пост
# 186

Много благодаря!
Виж целия пост
# 187
За съжаление Елна-та е продадена вече, не е свалена обявата просто...
A Janome 1015 и Pfaff 1070s съотносими ли са. Виждам че Pfaff има повече глезотийки Simple Smile. Искам с нея спокойно да мога да шия няколко ката памучен плат (примерно 6 слоя) и подплатени с вата неща.
Виж целия пост
# 188
Според класацията на elektrichar, който е най-добрият експерт тук, второто място държи лидълската Pfaff. Аз бих се доверила 100% на неговия съвет.
Виж целия пост
# 189
Благодаря, Mari_qana! Така е, Пфафф има повече възможности и е с бърз илик. Яница, мисля, че имаш твърде големи очаквания от една домашна машина. Сериозно се съмнявам, че въобще някоя домашна машина ще шие всички тези катове и ватирани неща. С толкова дебели ватирани неща, биха се справили само стар Сингер, Унион и всички машини от този вид, ако се доработят за максимално повдигане на крачето. Дори някои индустриални машини биха се озорили. С лекота биха шили всичко това, само индустриални машини среден и тежък клас. Пак повтарям, че не трябва да имаш прекалено големи изисквания към домашна евтина машина.
Виж целия пост
# 190
Да, разбирам. Аз имах предвид примерно когато шия цип на несесер с подплата и правя външния притискащ тигел покрай ципа, реално трябва да се ушият 5 слоя плат. Предполагах, че домашните машини ще се справят с това щом шият подгъв на дънки, където стават 3 пласта дебел плат.
Виж целия пост
# 191
Е, ако е колкото три ката дънков плат, ще стане. Просто толкова много ката и вата, ми се сториха твърде обемни и плашещи.
Виж целия пост
# 192
Не, не може би аз не се изразих правилно. За ципове и веревни ленти говоря когато са многото пластове. Ако ще има вата ще е само два пласта тънък памучен плат. За лека бебешка завивка примерно, без капитониране и то ще се налага супер рядко. Аз сега това го правя с един счупен Лучник, който ми скъси живота и го махнах Sweat Smile, така че и Пфафф-а на Лидл съм убедена, че ще се справи, щом го препоръчвате. Говорих с тях, имат някъде останали и тази седмица ще ми изпратят.
Elektrichar, много ти благодаря за времето, което отделяш и съветите. Добре е че има хора като теб Simple Smile!
Виж целия пост
# 193
Да повдигна темата.
В момента в Lidl  има  модел Element by Pfaff 1090s.
Някой дали има вече впечетления от нея, ако може да сподели.
Виж целия пост
# 194
Аз съм доволна от моята но е с повече функции от сегашната Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия