Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Юлски бебета - тема 33

  • 55 466
  • 738
# 15
Бемол, визирах сутринта и бирата в едно изречение Simple Smile
Ваксинирани са и двете за варицела, надявам се да изкарат леко/пропуснат шарка.
Виж целия пост
# 16
Нали уж нямало превенция  newsm78 или аз грешно съм запомнила.
Виж целия пост
# 17
Въшките и до Бургас са ходили това лято, племенничката ми не я подминаха. За сега за Варна не съм чула още.
Виж целия пост
# 18
За шарката ли? Задължителна ваксина е тук. Трябва да видя колко пъти се слага.
Имаше голям бум на шарка преди година. Извадиха се страшни цифри на броя на заразените преди задължителната ваксинация и след.
Виж целия пост
# 19
Ники, ММ не страда от предразсъдъци на тема кафето сутрин, бирата - вечер.

За ваксината срещу варицела педито ме агитираше преди време, даже щях да ви питам какво мислите. Купува се от Гърция, беше ми написала рецепта, но ме домързя да ходим в Солун, така че нямам идея за цена. Май една е дозата, трябва да е след 2-годишна възраст.

Голямата племенница на ММ, която живее в Америка, пипна шарка на Слънчев бряг преди няколко години и пред очите ми я изкара страшно леко. Даже аз се съмнявах, че е шарка, като знам аз какво представлявах, а и едно гадже се разболя на 30 и няколко, та беше ужас.
Виж целия пост
# 20
Спомням си че преди време се обсъждаше варицелата и по спомен нямаше ваксина. Срам не срам даже и не искам да се образовам задълбочено по темата. Със З. знаех коя след коя следва и каква е, но сега не искам да знам. Просто съм оставила нещата до ниво повърхностна информация.
З. и той много леко изкара шарката. Дано и дребния да е така.
Виж целия пост
# 21
Момичета на консултацията сега на 2г. има ли някаква ваксина? И изследвания на кръв и урина. Казаха ми, че има, а наща ЛЛ нищо не спомена.
Виж целия пост
# 22
Ваксини още няма, изследвания също нямало, което ме учуди. Нали всяка година има профилактични прегледи и съответно изследвания.
Виж целия пост
# 23
Моята ЛЛ каза, че ще има изследвания за 2 г., но не помня какви посочи. Освен това, ако ще ходи на ясла (а тя няма), се пускат и още някакви допълнителни. Сега ще ходим в четвъртък и ще докладвам.
Джине, евалата, Ема още не може да се усети всеки път и пера акани гащи, де ще ходя. Днес за сефте ми се случи да пропуснат на Либеро мокрите пампи за басейн, та опикахме тревата, а аз се чудех защо мрънкало детето - голяма съм патка.
Виж целия пост
# 24
Тя ме попита дали ще го пускам на ясла и и казах от септември. Може би затова не е пуснала изследвания, че нали преди яслата пак се пускат кръв и урина и няма смисъл така. Но и за ваксина ми казаха. Затова сверявам с вас информацията.
Виж целия пост
# 25
Нашата педиатърка ми каза,че кръв и урина има на 3 години,но ако го пускам на ясла септември ще ги направим тогава.При нас ще си останат за 3 години.Няма да го пускам.А ваксина по спомени когато му правиха предната ми каза на 6 години. newsm78
Виж целия пост
# 26
Тя ме попита дали ще го пускам на ясла и и казах от септември. Може би затова не е пуснала изследвания, че нали преди яслата пак се пускат кръв и урина и няма смисъл така. Но и за ваксина ми казаха. Затова сверявам с вас информацията.

Руме, каква ваксина на 2? Последната беше на 1.6г., следващата е чак на 6. Изследвания явно не ви е пуснала точно по ясленската причина, тогава се взима кръв, урина и ако.
Виж целия пост
# 27
Йоан през септември заминава на ясла,затова и се записах в темата.Няма как да не се коментират ясленски вълнения.На мен ми е ужас с тая ясла,но няма начин.Ако е много зле положението ще го прибера да си го гледам,въпреки че не се виждам как ще стане тая работа.
Виж целия пост
# 28
Ахи честито, лека бременност и пухкаво бебенце на финала   bouquet Ситуацията с яслата е същата, страх ме е, като виждам по площадките колко лоши деца има, но разчитам, че все пак има възрастен при тях, и дано ги контролира. Преди 2 дена едно се опита да я бута и бие, а тя нищо не правеше, стоеше около детският кът и ги гледаше как играят, след което отидох и му се скарах, защото родителите го бяха оставили да се оправя само. След това В. отиде на люлката, това пак се появи отнякъде и се опита да я удари, за да я свали от там. Прибрах си я, но се появи все пак майката, то и пред нея почна с едни простотии, та тя го ошамари и го махна от там. Свива ми се сърцето като знам, че от другият месец няма да съм там, да я защитя  Tired А от болестите много ме е страх, но нямам избор, трябва да тръгне, защото отпуската свършва и няма кой да я гледа. Confused
Захарчето го е казала точно. Ваксини няма, последната мина около 1,5г е, следващата е на 6г. Изследванията са на 1г и на 3г. Тези за яслата са платени.
Виж целия пост
# 29
Мерси за отговорите. Явно са ме подвели с грешна информация добре, че ви има вас да ме просветлите  Laughing

Ахи  Hug
Честито, лека бременност и щастлив финал.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия