за пърженето на мекици

  • 9 210
  • 24
# 15
Баба ми ги пържеше само в мас......по вкусни мекици не съм яла. Всъщност от както е починала (3 години) съм яла само два пъти мекици.
Виж целия пост
# 16
А резените ябълка вътре във мазнината ли, майчето? Ми то те така ще я скапят.  Tired
защото мисията им по обезмирисяване е приключила Laughing

... както и мислията по разводняването на мазнината. Айде и без такива "малки тайни"  Stop



абе, шани, какви ги говориш  Simple Smile когато пържиш картофи да не би да ти разводняват мазнината? Казвам го от личен опит, но щом предпочиташ катрофките ти да миришат на кюфтета-твоя воля   bouquet
Виж целия пост
# 17
Майчето - нали знаеш, че има разводняващи мазнината продукти. Примерно тиквички и т.н. Е, как да сложа ябълка там, нали тя също ще ми я разводни. Гледам моя фритюрник да е само за компири и туй то.
Лек ден   bouquet
Виж целия пост
# 18
Е, Шани, това, че си ползваш фритюрника само за картофки е друго нещо  Laughing
Ние у дома пържим доста неща и затова слагаме ябълка за обезмирисяване...
С най-добри чувства   bouquet
Виж целия пост
# 19
Аз пък откак съм си сложила газов котлон само на тиган пържа, фритюрника го ползвам само за картофи/понякога и картофите на котлона правя/. На фритьозата не съм доволна от непостоянната температура на мазнината. Понякога това включ-изключ на релето ми е проваляло мекиците. Едните стават сурови, а другите препържени. Сега нямам такива оплаквания - кеф ми силен огън - кеф ми слаб ...
Виж целия пост
# 20
Бухтички и мекици само така правя.
Виж целия пост
# 21
Току що завършвам поредните мекици, ...еми мамка му! smile3514 smile3514 smile3511 smile3511
Не ми стават пустите мекициии!
Не стига че винаги ми изгарят, а вътре са полу сурови, но и явно нещо рецептата ми е кофти. На вкус са като пържен хляб. Просто нямат вкус на мекици.
Момичета, дайте рецепта, която е с вкус на купените мекици newsm17
Виж целия пост
# 22
Ето, виж тук  chef
Виж целия пост
# 23
Ще пробвам и тази рецепта, пък дано станат по - вкусни. Благодаря ти!  bouquet
Виж целия пост
# 24
Мекици и пържени картофи пържа в купа, определила съм си я за това.

Пържа ги в тиган - нещо идеята за пържене във фритюрник не ми допада - както Шани е написала ми се струва, че ще станат много мазни.

И на мен са ми мазни, а картофите стават меки във фритюрника, мойто домочадие иска да им хрупат картфките.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия