Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ще имам близнаци! Тема с продължение 34

  • 77 860
  • 897
# 660
Това е поведение, което не разбирам изобщо. Никога не съм се имала за повече от другите.  Не мисля, че някой ми е длъжен за нещо. Ред са ни давали при лекар само като новородени и бебета, но по желание на другите чакащи, без да го изисквам. После като поотраснахме, ние пускахме бебенцата пред нас. Мисля че така е редно Simple Smile
Сега като гледам съвремените колички направо се радвам, че навремето нямаше чак такъв избор. Моята беше Бертони (Лорели сега) и  то втора ръка. За две години експлоатация само един болт завихме, че се беше разхлабил. Вярно беше си тежичка и преценявах вратите, но се справих и с това Simple Smile В един момент стана излишна и стоя няколко месеца като паметник в коридора, но си намери нова двойка бебоци да се возят в нея Simple Smile
Виж целия пост
# 661
А матрачета слагагате ли на тези кошове или директно върху количките, т.е как се обзавеждат от вътре за новородени, защото с каката бях с бебешки кош, матрак, чаршаф, протектор и т.н.....сега ще са уж пролетни бебета и се чудя да си спестя големите кошове, но комфортни ли са за новородени, за дълги разходки? С каката прекарвах буквално цял ден в морската и сега ще имам цяло лято пред мен, та най-голямата дилема ще ми е количката хем да е възможно най лека и компактна, стабилна, пък и удобна за новородени и големи преходи.
Виж целия пост
# 662
Аз съм с кошовете за кола сега на количката, защото другото което имам е гондолите - не ми харесват, и седящите кошове, за които са малки. Не слагам нищо отдолу - те си имат подложка за новородено + повдигащо за дупето, докато не могат да сядат, изобщо не им е твърдо, обира вибрациите. Кошовете ми също са АBC design.

Виж целия пост
# 663
Кошовете за кола ги дават само за няколко часа престой на новородени и малко деца, не ми се ще да са в тях повече от 2-3 часа. Ще ходим да ги гледаме по изложенията и ако не в крайна сметка ще се прежаля за бебешки кошове, макар че стават обемни и тежки количките с тях.
Виж целия пост
# 664
А, не излизам повече от два часа на този етап, честно казано. Малко преди обяд, и малко след обяд.
Виж целия пост
# 665
Бъгито се води с пълно легнало положение, но реално има един наклон 15-20градуса, не пречи на новородените да са вътре ( по-нисък е от това, което една възглавница против рефлукс прави), но когато пораснат не им е комфортно за дълъг сън. В количката спяха 40 мин, а в къщи в леглото 2-3 часа.
Виж целия пост
# 666
Те и кошчетата са с такъв наклон, но още са малки и не им пречи, че са малко сгънати и теснотията. По час два спят, като котенца вътре, не се събуждат изобщо, когато сме навън.
Виж целия пост
# 667
Чери, има цяла тема за колички за близнаци. Там доста е обсъждана темата за кошовете, портбебета, кошниците за кола и т.н.
Ако имаш време и не си я прегледала хвърли поглед там.
Виж целия пост
# 668
Момичета,

Аз съм в 18 г.с., но получавам контракции или по-скоро стягания. Не са болезнени, но със сигурност - неприятни. Вие имате ли подобни усещания, колко често, какво правите, какви медикаменти вземате ?

Аз пия магнезий 500мг и нош-па. Ще се радвам да споделите... 😊
Виж целия пост
# 669
Не е лошо да ти прегледат шийката щом имаш контракции.
Виж целия пост
# 670
Здравейте момичета!Днес бях на преглед след 12  дневно закъснение на цикъла и се оказа, че съм бременна с близнаци в 5 г.с .Много съм щастлива, но и шокирана.Страх ме е дали  всичко ще бъде наред, защото имам дете на 1г и 10 м, родено със секцио.Има ли нещо специално в режим на хранене или ние не на повече витамини при многоплодна  бременност? Simple Smile Благодаря ви предварително и лека вечер!
Виж целия пост
# 671
Айде, честито. Simple Smile

Ще се храниш нормално и чисто и ще се следиш редовно и всичко ще е наред. Малко рано след секцио си забременяла но, Господ си знае работата.
Виж целия пост
# 672
Айде, честито. Simple Smile

Ще се храниш нормално и чисто и ще се следиш редовно и всичко ще е наред. Малко рано след секцио си забременяла но, Господ си знае работата.
Така е и затова се притеснявам.Просто кой да очаква 2 броя Simple Smile Благодаря:)
Виж целия пост
# 673
Е, не е толкова фатално, най-много да ги изродят по-рано, но то и без това повечето излизат по-рано. С много наблюдение, терапия и почивка, няма да има проблем.
Виж целия пост
# 674
Здравейте , каква е еднократнста помощ при раждане на близнаци ?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия