Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дванайсетокласници - 2016/2017

  • 108 090
  • 752
# 750
Ани, браво на Мила! Не се безпокой - ще дойде писмото!
Хора, ще ни заключат ☺ Моля, някой оправен да пусне нова тема! Цвети ...
Виж целия пост
# 751
Здравейте! Поздравления за новите студенти! Да учат с кеф, да са много успешни, да пътуват и опознават света, да са много щастливи!
Дъщеря ми е приета в Нортхемптън  (ОК) - Международни връзки и политики. Вече има стая в кампуса. Но все още не е пристигнало писмото за одобрен студентски кредит. От фирмата-посредник й казали, че няма проблем, но аз искам да видя черно на бяло. Ако не й отпуснат кредит, тази година няма да е студентка. До сега не са отказали на никой, но сега с този Брекзит и цялата дъндания във Великобритания не е ясно. Повечето кандидат-студенти са получили потвърждение вече.
Осигуровките за студенти в УНСС и ТУ са платени. Не си правете труда да ходите в НАП. За СУ - вие трябва да си платите за 3 месец, което е много тъпо. Но СУ са малко кофти с организацията.
Не се притеснявай, наистина няма студент с отказан кредит. На 03.08 пуснаха писмата. Влезте си в акаунта и си вижте кореспонденцията. Там излизат електронно тези писма, които изпращат по пощата. Що се отнася за Брекзит то дънданията си я създаваме ние тук, там няма нищо е университетите. Честито за приема на детето, нека следва мечтите си и да се радва на много успехи.
Виж целия пост
# 752
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА! Simple Smile

Ако искате нова Алея на славата, може да ми пращате имената на университетите, където ще учат децата, пък ще ги дам на модератор да ги включи в първия пост.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия