Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Юлска тема- 34- ЗАЕДНО ЗА ПАВЧО!

  • 58 350
  • 746
# 30
Весе, сигурна съм, че днес всички се молим за Павчо.
В петък съм на преглед и предполагам, че лекарката ще ме насочи какво следва да се прави. Благодаря ви за съветите. Ако тя нищо не каже, ще я питам аз.
А второ задължително трябва да имаме, че си купихме от базара за Павчо люлка за новородено. 😃
Виж целия пост
# 31
Ще имате, Колева!  Hug
И аз да ти кажа, че трябва задължително хубаво да те изчистят.
Виж целия пост
# 32
Всички стискаме палци и се молим за Павчо  Praynig

Хера,  Честит Рожден Ден! Присъединявам се към пожеланието на Джина,  а сегашният автомобил да го харижиш на мъжо  Hug

Роси,  лекарите си знаят работата (надявам се). На ме също ми насрочиха кюртажа доста по късно. Доктора каза че ако има проблем веднага мога да отида в родилното. В Англия знам, че там чакат всичко да стане по Natural way и се намесват само ако има усложнение. Ако кървенето е като цикъл едва ли лекарката е сбъркала.  При мен беше ръждиво и пак не успях да задържа плода. След време всичко се забравя  Hug Но все пак трябва да се изживее. Аз таих много дълго емоциите в себе си и това ми повлия много лошо.
Виж целия пост
# 33
Мерси, момичета, мъжо няма книжка, аз съм шофЕра в семейството Simple Smile Но иначе няма да върна едно 508 Simple Smile Стискам палци на Павчо!
Виж целия пост
# 34
Ро, жалко следващия път ще стане. Работа ще си намериш, не се ядосвай за нея!
Хера,  Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава и много радост и щастие!
Виж целия пост
# 35
Честит рожден ден, Хера и Наздраве! Бъди щастлива, желана, обичана и уважавана!
Виж целия пост
# 36
И аз се надявам Павчо да се оправи. Има ли някаква информация от вчерашната операция?
Колева съжалявам  Hug

Хера ЧРД на патерици. Жива и здрава да си и всичко най-хубаво!

Моето момче днес за първи път не плака като го отведох на ясла. Иначе всеки ден е рев. Вчера например ме гушна и стисна с всичка сила. Леличката го държи за да го вземе, а аз не мога да откопча ръцете му за да ме пусне. Направо ми скъса сърцето. Той реве и аз си рева. Но просто няма начин при нас. Не мога да си позволя лукса да не работя, а няма кой да го гледа всеки ден.
Виж целия пост
# 37
Благодарности на всички и тук  bouquet Много си ви обичам, така да знаете! Подарък исках успешен резултат за Павчо, дано е такъв!
Виж целия пост
# 38
Хера, честит рожден ден с малко закъснение и от мен. Бъди здрава и много щастлива  Hug
Виж целия пост
# 39
Мерси, Катенце!
Виж целия пост
# 40
Здравейте, момичета?

Къде се загубихте всички? Темата съвсем замря…
Ние сме добре, правим едно и също. Марина е луднала на тема „стикита“/покрай кака си/, разполага с цели три /за разлика от Бранка, на която и остават три за да попълни колекцията/ слага ги да спинкат, носи си ги в една чантичка, въобще голямо съкровище. Grinning
Вчера вадих зимни дрехи и установих, че в нашето семейство аз съм човекът с най-оскъден гардероб. За съжаление не ми остана време да снимам неща за базара на Павчо, но тези дни и това ще направя.
Данче, специално за теб, на чичо Цецо са му направили плакат за кметската надпревара. Laughing
И още нещо, според вас кога трябва да се замисля дали Марина има нужда от логопед, т.е. на каква възраст? Тя бърбори адски много, но доста от нещата и ги разбираме само ние. Например на „слончето“ казва „тонтето“, на „филма“- „тима“, панделка- панкака, леко-йеко и т.н. На нашата площадка има две момчета /близнаци/, които са на 5.5г. и не им е обърнато внимание, не могат да казват „р“, на куче казват чуче и куп други. Не искам да стигам до там.
Виж целия пост
# 41
Джине онзи ден това питах педиатърката ни кога мога да заведа малчо на логопед,защото повечето думи само ние си му разбираме и тя каза,че е рано за логопед и трябвало да направи поне три години.
Виж целия пост
# 42
Джине мойта е на същото дередже, кучето е куте, леко го казва, малко уеко, но се разбира, спинка е пинка  Laughing водата е дуда и много такива, но е рано за логопед. Според нашта ЛЛ много си говори даже, като за нейната възраст, а според мен не е нормално само Дай еди какво си, и Икам еди що си, да са единствените й изречения. Поне ни е научила имената, сега като иска да се подмазва почва Мама Дони, Тате Кауин.
Виж целия пост
# 43
И аз от сега го усещам Елин, че ще трябва да ходи на логопед. Много съска 😝 но ми се струва че е рано. Той още не загрява, че трябва да ходи на гърне, камо ли някой да му обяснява как да изговаря думите. А кога смятате да ги записвате на някакви занимания- спорт, танци, труд и творчество.... 😃
Виж целия пост
# 44
Захарче, благодаря. Да, всъщност три, три и нещо звучи добре.
Скарлет, как сте с яслата, кога се връщаш на работа?
На спорт ще я запиша като навърши 4г.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия