Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подготовка за прием след 4 клас в ПМГ Бургас!

  • 17 440
  • 20
# 15
Здравейте , темата е доста стара , но все пак да попитам някой има ли телефон на Елена Вълчева...И да попитам кога всъщност трябва да започне подготовка за прием в математическата гимназия след 4 клас....Дали още в 3-ти клас или в 4-ти?
Виж целия пост
# 16
За телефон не мога да помогна, но моя съвет е от 3 клас да започнете. Тази година ни приеха и се подготвяхме от 3 клас. Детето не беше много натоварено, а и с тази пандемия и онлайн обучение подготовката спадна. Така че ранното започване ни беше много от полза.
Виж целия пост
# 17
А къде или по-точно кой подготви детето...И аз искам тази година да започне ,защого ще е 3 клас , но все още не съм се ориентирала на къде....
Виж целия пост
# 18
Подготвяхме се при Мария Ефтимова. Тя работи с децата от 3 клас. Много отговорен преподавател, децата ходеха с голямо удоволствие. Не искам да й правя реклама, но е с висок процент успеваемост на приемния изпит и на състезания.
Виж целия пост
# 19
Може ли координати на Мария Ефтимова
Виж целия пост
# 20
Писах ви
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия