Уред за сушене на плодове и зеленчуци - 2

  • 147 169
  • 763
# 525

Моля те, питай, щото различните сортове ябълки са наистина мноого различни и хич не зная кои биха били удачни.
Виж целия пост
# 526
Моят опит с ябълките (и изобщо със сушилня) беше преди доста време и за съжаление нямам никакъв спомен какви ябълки точно ползвах :/ Помня само че им махнах сърцевината и ги нарязах на пръстенчета, сравнително тънко, за да станат хрупкави. Не бяха много и се изядоха доста бързо, така че не знам и дали биха останали хрупкави по-дълго време след съхранение.
Виж целия пост
# 527
Две бързи въпросчета:
1. Кажете колко време и на каква температура да суша банани?
Тази седмица са на промоция в К и вече съм купила 5 кг. определени за сушене.
2. Миете ли тавите на сушилника в съдомиялна?
Имам някаква еко програма на моята, на по-малко градуси...
Виж целия пост
# 528
Дами,обсяснете как правите картофен чипс,моля
Виж целия пост
# 529
Никога не съм правила на сушилнята. Снимката е от уред за здравословно готвене. Става само с лъжица мазнина и без пържене.

Скрит текст:
Виж целия пост
# 530
Да,благодаря ти.Аз имам такъв и е най-използвания уред в кухнята.Исках да пробвам на сушилнята,не се получиха.Може би точно с картофи не става.Опитах с червени,преди малко ги извадих,изглеждаха изсушени,но когато се сдъвчат се усеща нишестето и са гумени.Мислех си,дали някой няма сполучлив  опит точно за катрофен чипс в сушилнята
Виж целия пост
# 531
Чувала съм, че сурови картофи не трябва да се консумират и не бих пробвала.
Виж целия пост
# 532
Имам цяла чанта магданоз и джоджен.
Дали ще стане в сушилнята?
Споделете...
Виж целия пост
# 533
Имам цяла чанта магданоз и джоджен.
Дали ще стане в сушилнята?
Споделете...
Ще станат, но за да не се изронят през дупките, трябва да се сложи нещо, марля евентуално.
Виж целия пост
# 534
Имам цяла чанта магданоз и джоджен.
Дали ще стане в сушилнята?
Споделете...
Нужно ли е да се сушат в сушилня точно? Поне за мен джоджена има силна миризма и дълго време всичко ще мирише на него.
Откъснете листенцата му/преди това измит/ и сложете да съхне на сянка, покрит с нещо леко. Все ще му намерите малко място за два три дена.
Виж целия пост
# 535
Имам цяла чанта магданоз и джоджен.
Дали ще стане в сушилнята?
Споделете...
Нужно ли е да се сушат в сушилня точно? Поне за мен джоджена има силна миризма и дълго време всичко ще мирише на него.
Откъснете листенцата му/преди това измит/ и сложете да съхне на сянка, покрит с нещо леко. Все ще му намерите малко място за два три дена.

На майка ми съм ги оставила. Тя каза, че е оправила всичко, но се чудехме дали в сушилнята няма да стане по-бързо. Сега целият им апартамент бил накачулен с вестници с подправки.
Виж целия пост
# 536
delia препоръчвам магданоза да изсушите в машината , иначе пожълтява
Виж целия пост
# 537
delia препоръчвам магданоза да изсушите в машината , иначе пожълтява
Моля, дайте ориентир за градуси и време...
Виж целия пост
# 538
Аз не го суша. Мия го, нарязвам на ситно, разтилам на хартия /домакинска/ за няколко часа, да не е мокър и в найлонови торбички слагам в камерата на хладилника. Като ми потрябва изваждам и си отсипвам колкото ми е нужно и пак прибирам в камерата. Наситено зелен е и е като свеж.
Виж целия пост
# 539
Аз не го суша. Мия го, нарязвам на ситно, разтилам на хартия /домакинска/ за няколко часа, да не е мокър и в найлонови торбички слагам в камерата на хладилника. Като ми потрябва изваждам и си отсипвам колкото ми е нужно и пак прибирам в камерата. Наситено зелен е и е като свеж.

И аз така правя, също и копър, целина. Прибирам в малки пластмасови кутии.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия