Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Школи в София за подготовка за НВО в 7 клас

  • 87 264
  • 333
# 330
Имат курс и в началото на септември. Просто на нас не ни беше удобно, защото щяхме да сме на море, затова го записахме през юни - докато материала още е пресен.
Виж целия пост
# 331
trapa, летният курс за затвърждаване на материала е с продължителност 24 учебни часа, разпределени в 8 посещения (8 x 3 учеб. ч.), интензивен е и е доста полезен за изясняване на материал, останал мъгляв през годината. След него от 2.09 до 12.09. организират отново със същата продължителност и интензитет есенен подготвителен курс преди 7ми клас. Та хората, които се занимават с подготовка на децата професионално с години, са го измислили, не откриваме топлата вода, като никой не е задължен да ги ползва и двата - може да избере само летен или само есенен, в зависимост от пропуските и необходимостите на детето си.
Виж целия пост
# 332
Не го оспорвам. Разсъждавах само какъв би бил смисъла в края на учебната година за такъв курс. Така или иначе системата е така идиотска, че децата се побъркват в този 7 клас. Дори и кандидатстване в университет не е така идиотско.
Виж целия пост
# 333
Да си изясни неща, които не е успяло да разбере детето през самата година, и да затвърди разбраното.
Безумието е ясно, но все пак не е предмет на темата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия