Кухненски машини Kenwood и Kitchen Aid и др. - 4 част

  • 71 637
  • 737
# 15
Ами ако трябва да избера  една от двете само, ще се спра на 340, обработва по-големи количества за по-малко време.
Виж целия пост
# 16
Разбрах, мерси. Simple Smile
Виж целия пост
# 17
Може ли да се включа в темата. Отдавна си мечтаех за такава машина и вече е факт: КММ040 http://www.kenwoodworld.com/en-sg/all-products/kitchen-machines/ … -major-0wkmm04008
Ние не живеем в БГ, сега се местим от една в друга държава, мм вече е там и успя да я купи. За съжаление, там приставките се поръчват и чакат два месеца. Дали някъде в БГ мога да намеря термоустойчивия блендер и сокоизтисквачка, за да мога да ги изпратя натам с останалия багаж. Цената е не е водеща. Просто не ми се чака два месеца.
Виж целия пост
# 18
Защо ти е  блендера, той върви към всички модели? Би трябвало да е в комплекта, сигурна ли си,ч е го няма? Или при теб е металния? Защото пък пластмасовия много отдавна не се слага в комплектите.
Мъжът ти разпечатал ли го е, ако не накарай го да провери.

Ето ти сокоизтисквачката, щом цената не ти е проблем:
https://www.nika.bg/pristavka-sokoizstiskvachka-kenwood-at-641.html
Виж целия пост
# 19
Джемма, много ти благодаря! bouquet Кашонът е разпечатан и проверен, няма блендер вътре. Само купа и бъркалките. За тези страни така ги окомлектоват нещата, точно както е на линка, който посочих.
Този сайт е сигурен за поръчка, нали?  Peace
А дали сте доволни от приставката за сладолед? Със сигурност блендерът и сокоизтисквачката са неща, които използвам ежедневно, но сега разглеждам и обмислям и други приставки. Те не са толкова важни и мога да ги изчакам два месеца.

П.С. Сега погледнах по-подробно, търся цитруспресата, не сокоизтисквачката.  ooooh!
Виж целия пост
# 20
Цитруспреса продаваше Котето (Малко сладко коте е никът), пиши и на лични, ако я има още.
Виж целия пост
# 21
Дали някой ще се зарадва? Или ще ме линчува  Joy Joy Joy Joy

Чета ви от доста време, но тя Джемма си знае...

http://it.buyvip.com/#page=d&dept=home&asin=B00UTAE85Y&a … dex=69&discov
Виж целия пост
# 22
Няма я вече цитруспресата, с нов собственик е Simple Smile
Много са вдигнали цените тея от байвип-а. Аз взех цитруспресата за около 35Е, сега е 40+???
Сдобих се и с приставката за кубчета, чака ме вкъщи, но съм отпуска и не мога да си я видя. В немския амазон беше по-евтина и я грабнах оттам.
Виж целия пост
# 23
Момичета, моят Шеф също е с нов собственик, надявам се да му се радва както аз.
Виж целия пост
# 24
А момичето с Китчена не пишееееее.
Виж целия пост
# 25
Нямаме късмет с Китчън Simple Smile
Джемма, AT340 може ли да се справи с моцарела от тези кръглите малки калъпчета? Искам да нарежа на "слайсове". Също и приставката за кубчета дали би се справила с толкова мек продукт?
Виж целия пост
# 26
Да ти кажа не съм рязала моцарела. Кубчетата ще станат, не ги натискай, само леко помагай да слязат надолу. Яйца щом реже. За кръгчетата също би трябвало ще се нарежат.
Виж целия пост
# 27
Не бе момичета, тук съм, но нямам време да пиша. Аз като обещая нещо си спазвам обещанията. Нали ви бях казала, че довършваме селската колибка и не ми остава никакво време. Събота, неделя, тичаме там, през седмицата- на работа и като се прибера в 7 часа кое по-напред. Иначе Чънки е супер. Правих еклери, но снимките по-натам във фейса. През два-три дни влизам да чета - да не изтърва нещо  Mr. Green. Сега предстоят козунаци, разбира се, но за тях смятам да ползвам хлебопекарната, за да втасват на топличко.Така че, тук съм! По-активна ще съм като по приключим с ремонтните дейности. bouquet
Виж целия пост
# 28
Тестото за еклери не трябваше ли да се подгрява и отдолу при бъркане (парено тесто)?

Коте, какво стана с моцарелата, наряза ли я на слайсове, кубчета? Хмм, аз за една моцарела май нямаше да цапам цяла машина - голяма съм мързелана... Wink

Абе хора, какво стана с пустата книжка с рецепти - някой получи ли я в крайна сметка?  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 29
А, добре ,Хари, ще чакаме отчетите ти по-натам.

Ферда, не не се подгрява, напротив, след попарването трябва да поизстине, за да се добавят яйцата. И точно тук е ролята на машината, довежда тестото до прекрасна еднородна смес. Аз имам видео за толумбички с парено тесто.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия