Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Повтарящи се числа и ангелска нумерология

  • 18 351
  • 28
# 15
Моля ,ако някои знае ,какво значи повтарящите се осмици


http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.bg/2011/06/angel-number-8.html
Ето тук пише за осмиците.
Ангелите ти казват, че трябва да си оптимистична, да слушаш интуицията си и да продължаваш да вярваш в хубавите неща.Скоро ще имаш успехи и постижения и ангелите ти ще те подкрепят, но не трябва да преставаш да работиш и да се трудиш за това, което искаш да постигнеш. 8 носи послание от ангелите, че финансовото изобилие е на път към вас, докато работите усърдно и мъдро, за да постигнете целите си и стремежите си. Бъдете благодарни за благословията в живота си.
8 ви казва да влезете в личната си сила и да имате вяра и доверие във вашите собствени способности, умения и таланти и да ги използвате до най-високия им потенциал.
Виж целия пост
# 16
Благодаря ви много!!Полезна информация ми дадохте.
Виж целия пост
# 17
Да ви кажа аз се интересувам сериозно от Окултизъм и не мисля че това е от Ангелите.Влияние си е да-върху вниманието на човек но не е от ангели а обратното.И при мен се получаваше в началото,после започнах да се будя нощем все по едно и също време 3.30 ч .Във филма "Екзорсизма на Емили Роуз" който е по действителен случай свещенника от филма обясни този феномен . 3.30 е обърнато 15.30ч  когато е било разпятието на Исус, все едно обърнат кръст но под формата на цифри-подигравка на злите сили.В окултизма доста се набляга на символите и дуализма,огледалния образ на символите,като кръст-обърнат кръст,пентаграма-обърната пентаграма,свастика-обърната свастика и т.н. като се вярва че привлича противоположната сила.
Виж целия пост
# 18
Донякаде привличат огледални сили. Но като символ Пентаграмата е по-скоро символ на елементите и духа. Когато е права духът е над материята и желанията и обратно, когато е обърната духът се подчинява на тези желания и материя. Няма нищо общо с Дявола със сигурност точно обърнатата пентаграма. Нищо, че адски мн обичат да рисуват Козел в нея като едва ли не демоничен символ да излиза за по верващите и непросветени хора. То затова Църквата държи хората да не са толкова просветени в нещата, че мн им объркват работите и плановете за Власт и господство над масите. Докато не се промени Църквата и не се върне към корените на учението си много трудно ще се оттърват от тези си желания за контрол и манипулации, вкл. и с подобни символи и тълкувания.
Виж целия пост
# 19
Много са покрити и объркани нещата в тази материя и то умишлено според мен.Примерно символа на сатанистите които е прието да е обърната пентаграма с козела /както е прието от масите/ се нарича Пентаграмата на Бафомет , а той според доста окултисти е Бог на Магията не сатанист.В самата пентаграма е изписано Лилит и Самаел ,за Лилит знаем но Самаел според Кабала е водещ Ангел от Сефирота на Марс.Аве бъркотия ,и по-добре че църквата държи децата далеч от тези неща че е голяма мешавица.
Виж целия пост
# 20
Мда, бъркотия е и понякога наистина е добре да държат неподготвените по-далеч, но за това си има вина и самата църква и изопачаването и скриването на информация за целите им. Все пак примерно Йехова според шумерите е синоним на Енлил (бога на бурите). Докато Ел е по-скоро по-близо до това, което приемаме за "добро божество". И забележи, че Ел се явява по-скоро синоним на Ану/Еа, както го наричат шумерите - бога на Небето/всичко и т.н.
Мен Кабалата не ме влече особено, но ако правилно си спомням Лилит беше по-скоро друго име на Нинмах или Инанна (сфера Венера). За Самаел още по-малко знам от коя сфера е. По-скоро веднъж ми се случи да видя Луцифер и като се замисля нямаше нищо общо с това, което го представят както на снимката, през която стана връзката с него, така и мисля по библейските им рисунки Simple Smile. Това, което видях тогава, беше силует на мъж около 25-27г със сини очи, меко казано Огромна бяла аура и страхотен контрол над излъчването и емоциите се усещаше в него.
Виж целия пост
# 21
Лилит е от друг ранг по-висок .Инана или Инона според Асирийски текстове е позната също и като Ищар ,свързана е с Венера но е Богиня на Плодородието/раждането/ ,Храмовата Пронституция ,Секса ,Войната и подобни .Според някой това е Астарта или Астарот.За Луцифер не ми се пише че си имам причини но знам.Аз избягвам древни и езически божества,придържал съм се главно към ангелски работи,но според достоверен источник знам че идва времето на древноегипетския пантеон и те ще са силата.Погледни само сайта на стор.бг колко книги наизлезнаха напоследък за египетската цивилизация което не е случайно,а години наред се въртяхме около ключовете на Соломон,Некрономикона, Абрамелин ,Кроули ,Хаоса и още няколко системи.Но дай да не си правим лична дискусия и да се отклоняваме от темата за числата .Според моя личен опит моето мнение е че виждането на повтарящи се числа е влиание върху вниманието /насочване/от демони ,а не от Ангели. Поне при мен беше така.
Виж целия пост
# 22
Здравейте, радвам се че намерих тема за повтарящите се числа в ежедневието ни.Реално или не това съществува в нашият живот, на мен ми се случи преди две години, и половина и продължава да си работи, и усилва.Числата са навсякъде  когато ставам сутринта виждам на телефона си 08:08, на обяд 12:12,13:13 и така докато заспя вечер.
 Някой би ли ми казал с какво точно е свързано това?
Виж целия пост
# 23
Който е започнал да вижда числата ,повтарящи и огледални, трябва да се радва Simple Smile! Това е знак за декалциране на епифизата ви.Числата започват да се показват защото интуицията ви се засилва.Това е работата на епифизата.Всичко е за добро .Медитирайте .Без значение как .Легнете и гледайте със затворени очи .Трябва да стигнете до виждане на силно виолетов цвят.Това цветът на коронната ни чакра. Ще усещате зад челото в центъра на мозъка тежест ,като леко главоболие или все едно нещо ви натиска там .Това е тя Simple Smile! След като се изчисти няма да има повече това напрежение .След това какво се случва ще разберете сами .Успех !
Виж целия пост
# 24
Дано наистина е за добро! Виждам ги от доста години, а от месец се засилиха все повече, и повече, еднаквите числа. В момента имам огромен проблем, и само неслуки, и неприятни неща...Дано е за добро, наистина!!!
Виж целия пост
# 25
777 Heart
Виж целия пост
# 26
Аз преминах през доста тежка емоционална криза и тогава започвах да виждам 222 2222 навсякъде така около 3 месеца. Сега числата се промениха като започнах да виждам повече 111 333 и 444. Все още не знам какво означава. През целият този период се моля усилено и се надявам всичко това да е за добро. Ако някой знае как да ги тълкува и какво означава примяната в числата, моля споделете.
Виж целия пост
# 27
и аз виждам едни и същи числа постоянно,предимно на часовника и телефона си...започнах да ги виждам след като напуснах (не по мое желание) работа преди няколко месеца...и оттогава само гадости и неприятности ми се случват.........
От една година и аз виждам постоянно и чи се случват отвратителни неща. Направо ме е страх да поглеждам часовника. При вас продължава ли?
Виж целия пост
# 28
Аз не забелязвам подобни неща. Само 13.13 е когато родих дъщеря ми.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия