MasterChef България - сезон II (28.03. - 03.04.2016г.)

  • 32 051
  • 401
# 345
На 6 април от 22:15ч (испанско време) започва Masterchef España 4 по La 1 televisión



Победителят ще публикува своя готварска книга и ще получи 100 000 евро,
за да направи своя професионална кухня.
В допълнение, първите трима ще продължат своето кулинарно обучение
във Факултета по Гастрономически науките "Basque Culinary Center".
Виж целия пост
# 346
Леле, какви басамаци са морковите на Георги! Убягнало ми е снощи.
Нещо пренавит ми се види той, ще вземе да прегори. Засега най-стабилни психически ми се виждат Калоян, Лъчо, Цвета и може би Йоана. 

Весела също се държи.Като се има предвид че от самото начало е почти все  под пара
Но не се предава ,което говори добре за нея

На 6 април от 22:15ч (испанско време) започва Masterchef España 4 по La 1 televisión


Това тяхното журЕ ли е
Нашето си е по хубаво smile3534
Виж целия пост
# 347

Това тяхното журЕ ли е

Да.
Виж целия пост
# 348
Гледайки на снимка чиниите им, само Севда не е успяла да наподоби короната от агнешко.
Мисля, че и тя трябваше да напусне вчера, защото не се справи със задачата.
Виж целия пост
# 349
Гледайки на снимка чиниите им, само Севда не е успяла да наподоби короната от агнешко.
Мисля, че и тя трябваше да напусне вчера, защото не се справи със задачата.

На Севда също така и зеленчуците и не бяха добре приготвени.Единственото хубаво нещо беше добре овкусеното месо.Ама тя като ревнааа и вече започвам да си мисля че я съжалиха
не знам ама ако всички участници заподсмърчат то журито какво ще прави
Виж целия пост
# 350
Добре, де, разбирам - дразни тази Севда, ама на Събин му изплюха храната, поради много лош вкус. Е как да продължи след такова нещо?!

От испанското жури този в най-дясно ми изглежда прекалено млад. Популярен шеф ли е в Испания?
Виж целия пост
# 351
Добре, де, разбирам - дразни тази Севда, ама на Събин му изплюха храната, поради много лош вкус. Е как да продължи след такова нещо?!

От испанското жури този в най-дясно ми изглежда прекалено млад. Популярен шеф ли е в Испания?

Това с плюенето, ако могат да ни го спестят...   ooooh!

Да. Jordi Cruz - на 24 години получава първата си звезда Michelin. В момента е на 36 години и с две звезди.
Виж целия пост
# 352
Благодаря за информацията, smileys!  bouquet Голям симпатяга е.

За изплюването в салфетка на лоша хапка съм го виждала и в чуждите варианти на формата.
Неизбежно е, според мен, когато нещо е сурово, прекалено горчиво, люто или солено. Как да бъде иначе - да го преглътнат от добро възпитание или куртоазия?!  Laughing
Виж целия пост
# 353
Досега плюваше само Виктор, какво му стана на Михалчев вчера, ако не се лъжа, на две чинии плю?
Само Андре се старае да се държи възпитано.  Grinning
Знам, че и другите са възпитани, шегувам се.
Виж целия пост
# 354
И Андре го е правил в миналия сезон и по кастингите.
Виж целия пост
# 355
Кога е финала, знаете ли?
Виж целия пост
# 356
Гледайки на снимка чиниите им, само Севда не е успяла да наподоби короната от агнешко.
Мисля, че и тя трябваше да напусне вчера, защото не се справи със задачата.

Сакън Алиске. Ще потекат сълзи от всички телеприемници в страната. Ни 'мойм ги изми.
Виж целия пост
# 357
Ако вярваме на анкетата Събин отпадна, следваща трябва да е Димитрия.
Виж целия пост
# 358
Аз вчера понеже гледах малко на пресекулки и не разбрах при оценяването от журито не скастриха ли Ревлата, че тя единствена не си подготви месото както показа Шеф Токев? Гледах, че вместо да го цепне и извади ребрата тя направо го дереше и дялкаше по доста касапски и нескопосан начин, а все пак и това беше част от задачата.
Виж целия пост
# 359
Детето на Виктор според мен се готви/го готвят за шеф. От много малка я учат всичко свързано с ястията за да наследи баща си и бизнеса му.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия