MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

  • 43 429
  • 447
# 15
Цвят от високопланински босилек, израелско русенско варено, бяла дървесна гъба, пюре от черници, соеви джобчета, японско златно къри, сос от ойстери, бакла, галаган или вариация на джинджифил, марципан от червен боб, бананови листа, хариса (или паста от чушки), дроб от треска, малкото пъпешче пепино
тези в червено на мен са ми познати Simple Smile
Леле, на мен почти всички са ми непознати, ще бъде интересно какво ще измислят. При кутията мисля, че могат да използват колкото продукти преценят.
Виж целия пост
# 16
Пепиното не е точно малко пъпешче! По принцип може да има вкус на пъпеш, но това, което аз съм опитвала нямаше..
Виж целия пост
# 17
Обаче така като гледам ще ги получат в този вид:


Виждам и кивано, но него от години го има на пазара...красиво, скъпо, с вкус на краставица.
Виж целия пост
# 18
95 % от изброените ми звучат на японски.  Crazy
Виж целия пост
# 19
вместо запис

http://koremnahirurgia.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81/83-%D … D0%BA%D0%BE%D0%B2
Виж целия пост
# 20
Аз също не познавам тези продукти.
Виж целия пост
# 21
Относно анкетата - нека отпадне този, който представи най-слабата чиния ТАЗИ СЕДМИЦА.  Peace
Да се гласува на принципа "този ми е симпатичен-онзи ми е противен" подхожда повече на темите за Биг Брадър.  Laughing
Виж целия пост
# 22
По принцип е така, но признавам, че втората ми избраница - Йоана - е точно заради това  Laughing. Иначе "фаворит" за отпадане ми е Елизабет, не стига, че се излага с поведение, но и не ме е впечатлила с готварски умения.
Благодаря за темата!!
Виж целия пост
# 23
Относно анкетата - нека отпадне този, който представи най-слабата чиния ТАЗИ СЕДМИЦА.  Peace
Да се гласува на принципа "този ми е симпатичен-онзи ми е противен" подхожда повече на темите за Биг Брадър.  Laughing
Peace
Виж целия пост
# 24
А какво и това израелско русенско варено?
Виж целия пост
# 25
Подозирам, че е нашето си русенско варено, но вероятно произведено за Израел и надписано с иврит.
Виж целия пост
# 26
Много шантави продукти довечера.

Да видим кой знае най-много.....
Виж целия пост
# 27
Георги ми е най-симпатичен.

А за пръв път ми се случва за толкова време да не разпознавам участници, но Евгени и Лъчо все още ги бъркам по външен вид.
Виж целия пост
# 28
И миналата година имаха подобна задача с консерви без етикети - тогава Каролина избухна с някакъв много вкусен десерт. Общо взето миналата година във всяко едно готвене някой приготвяше нещо забележително както като вкус, така и като презентация, а тази година всички чинии са доста посредствени и най-честата реплика е "Дано на някой друг, чинията е по-зле от моята" ooooh!.  Георги добре плейтва, но никога не получава похвали за вкуса, при Севда е точно обратното, все на някой нещо не му достига, за да представи една съвършена чиния...
Виж целия пост
# 29
Извинявам се ако по-рано се е коментирало, но едва сега се включвам в темата и искам да попитам дали някой е посещавал Мияби на шеф Михалчев и какви са впечатленията? Качество, цени и т.н.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия