Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хасково - 20

  • 80 232
  • 732
# 720
Брат ми беше ходил при доктор Зафер. Остана доволен.
Виж целия пост
# 721
Здравейте! Моля, препоръчайте фирма и/или инструктор за обучение на водачи на МПС в града, а ако имате и актуална информация, моля споделете колко струва шофьорския курс?
Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 722
Момичета кой са детските кухни в града и коя препоръчвате? Горе долу какви са цените 🤔 бебчето ми е още на 5м, но понеже изобщо не съм запозната да попитам
Виж целия пост
# 723
Детската кухня е само една, но има няколко пункта за вземане на яденето.
Виж целия пост
# 724
Знам за една която затвори - частна Две Калинки мисля, че се казваше , но предполагам има и други частни. Държавната ли имате предвид, че е от различни пунктове🤔
Виж целия пост
# 725
Няма други частни. Коментираше се наскоро.
То т.нар.държавна, пак е частна. Просто е монопол. Една фирма, казва се Дусман,  обслужва всички ясли, градини,  училища, болници....Пункта, от който може да си вземеш, са яслите. Но дали всички ясли, имат пунктове, това не мога да кажа.
Виж целия пост
# 726
Не купувайте от Дусман, че много си изпатих с тяхната храна...
Виж целия пост
# 727
Споделете как сте си изпатила?.
Виж целия пост
# 728
Споделете как сте си изпатила?.
Бях купувала от тях една риба и се натровихме от тая риба, детето лежа в болница заради това. Повече оттам няма абсолютно нищо да купя.
Виж целия пост
# 729
А като не е от там и казвате че други детски кухни няма, къде може да се запише детето на детска кухня Thinking
Виж целия пост
# 730
Здр искам да попитам майките от Хасково малката е на 1.6м и искам вече да пробием.ушите  ама точно къде как  незнам в хасково ако някой може даме ориентири.
Виж целия пост
# 731
Зад военния стол пробиват уши.
Виж целия пост
# 732
В Студио 3 пробиват уши. Намира се на булевард Раковски. Козметичката има голям избор от обици, обаждате се на телефона на регистратурата и си запазвате час.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия