Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Разязвен тумор на млечната жлеза при котка

  • 10 907
  • 58
# 15
Котката не бива да ближе тази гадост която тече от тумора за да не си възпали коремчето обаче като я облека с боди да не се ближе се занемарява хигиената на телцето затова доктора и предписа антисептично средство на базата на сапун което държи по-дълго антисептична среда дори от йодасепт и не боли след това ръся раната с купро (сулфатизол на прах) и обличам котката.
Ветеринаря каза, че това е последен стадии на тумора нарича се некроза и това означава че тумора нараства толкова много че не може да се самоизхранва и се спуква.
Въпреки всичко това аз смятам че със силата на любовта Мърки ще преживее всичко това.
Описвам подробно какво се случи защото да не би и някой друг стопанин на животно да се паникьоса като мен когато се спука тумора.
Желая оздравяване на всички болни животни.
Виж целия пост
# 16
Здравейте !

Вчера видях че котката ми има малка бучка около гърдата долу и самата гърда е с друг цвят..  на някой случвало ли се е какво може да е според вас ?  Не е кастрирана женска е на 9г. Pensive
Виж целия пост
# 17
A`Z, заведи я на ветеринар и дано не е тумор ако е това дано да го хванете навреме за операция. Моята котка почина но мога да помогна да подаря Преднивет ако ви изпишат схема за лекуване поне него да не купувате. Сега е важно спешно да я заведете в добра клиника и да не и давате хормонални хапчета против разгонване те са най-честата причина за тумора има едни билкови успокоителни капсули те са по-подходящи за целта. Не се страхувайте действайте смело дано да се оздравее ще помогна със каквото мога - пишете ми на лична ако трябва Simple Smile
Виж целия пост
# 18
Tired FaceTired FaceТумор е който е голям и обхваща и другата гъ:tired_face:рда ... но малко я обхваща. взеха и кръв днес и искат да я оперират .. направо незнам как ще я дам . Дано мине всичко наред  Cry
Виж целия пост
# 19
Стискам палци и плача с теб, дано да е добре котето, преминах през всичко това и много съчувствам Cry
Виж целия пост
# 20
Как мога да разбера дали е доброкачествен или злокачествен този тумор.. те без да знаят искат да я оперират. Във варна казват че нямало такава технология за излседване .. Тумора е голям но не е спукан все още на едната гърда на котето долу но казаха че има и на другата малък който не бил доразвит и искат да го изчакат да узрее..
Виж целия пост
# 21
При моята котка беше късно когато я заведохме на доктор не знам как го установиха но ми казаха че е срастнал с мускулатурата и не може да се отреже даваха и малко време после тумора се спука и се грижих за нея още 2,3 години с антибиотици и други лекарства. Не искам да те плаша но доктора казва че 90% от туморите при котките са злокачествени но според мен психиката и внимателното отношение може да удължи живота и.
Виж целия пост
# 22
SleepyНякои да има отзиви за доктор Цонев ? Или Ултравет клиника Варна ? Просто това е някакъв кошмар .. Sleepy
Виж целия пост
# 23
И за двете клиники имам положително впечатление. Ултравет са нашите ветеринари от 11 години, д-р Цонев пък се занимава с бездомни животни, което само по себе си означава много за мен. Мисля, че когото и да изберете няма да сбъркате. Клиника Вита Нова също е в района и също мисля, че е добър избор.
Виж целия пост
# 24
А нормално ли е според вас да не се прави ехография или снимка преди операция и да се ивид как е котето ..?
Виж целия пост
# 25
Нямам представа... това къде? Попитайте дали не трябва да се пуснат някакви изследвания и защо евентуално не се прави това. Последно водих моята котка с проблеми с пикочния мехур, гледаха я на ехограф 2 пъти, обясниха всичко, какви са вариантите, рисковете и т.н. преди да се реша да я оперираме.
Виж целия пост
# 26
Доктор Цонев е казал че се занимава само с това но гледам че има доста свободно време като се отиде към него .. няма пациенти и затова ми е странно незнам какво да мисля.
Виж целия пост
# 27
Ами освен да идеш за второ мнение в Ултравет или Вита Нова.. В Ултравет всеки ден от 12 до 15 часа правят операции и винаги имат записани часове за няколко дни напред, от там съдя,  че имат доста опит... И винаги когато отида има поне 3-4 чакащи.
Виж целия пост
# 28
в Ултравет нагодини гледам че е собственика а другите са млади вие от кой  лекар там сте доволна ?
Виж целия пост
# 29
Нямам представа... това къде? Попитайте дали не трябва да се пуснат някакви изследвания и защо евентуално не се прави това. Последно водих моята котка с проблеми с пикочния мехур, гледаха я на ехограф 2 пъти, обясниха всичко, какви са вариантите, рисковете и т.н. преди да се реша да я оперираме.

Доктор Цонев каза че нямало нужда от снимка или ехограф а направо да се отреже тумора .. което ми е странно после каза би било на белия дроб ренген но то не е свързано пак с тумора .Има стаж като лекар до колкото прочетах автобиографията му и доста хора са го последвали във Фейсбук . Искам най-доброто просто и се лутам Pensive
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия