Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Черен списък на фирми за обзавеждане, майстори-2

  • 74 184
  • 254
# 225
Уау, ами в пълна сила е поговорката " Не е луд който яде баницата, а който му я дава".
Добре, препоръчан е от форума, ама отидохте ли да видите обетки на които е работено, говорихте ли с живущите в тези блокове? Нека позная, не.
Съжалявам за съсипаните ви домове.
Виж целия пост
# 226
Уау, ами в пълна сила е поговорката " Не е луд който яде баницата, а който му я дава".
Добре, препоръчан е от форума, ама отидохте ли да видите обетки на които е работено, говорихте ли с живущите в тези блокове? Нека позная, не.
Съжалявам за съсипаните ви домове.
Обекти видях на снимки! Написах поста да предпазя други, а ние ще си сърбаме попарата!
Виж целия пост
# 227
Уау, ами в пълна сила е поговорката " Не е луд който яде баницата, а който му я дава".
Добре, препоръчан е от форума, ама отидохте ли да видите обетки на които е работено, говорихте ли с живущите в тези блокове? Нека позная, не.
Съжалявам за съсипаните ви домове.
Обекти видях на снимки! Написах поста да предпазя други, а ние ще си сърбаме попарата!
Не ме разбирай погрешно, поста ти наистина е полезен, но се ядосвам като прочета за такива "майстори" измамници. И аз преди време, намирайки темата със същата цел поставих пишман- майстори дърводелци. При мен лошото беше, че с първата ми пъръчка се справиха перфектно, а с втората ми съсипаха стаята.
Виж целия пост
# 228
Здравейте, включвам се в темата с една неприятна история от ремонта на детската стая вкъщи.
Спряхме се на Иво Сашков Цветков - 0879 977 433 (Ivo Tzvetkov) от сайта Майстор+, заради бързо изпратената оферта, с приемлив срок от 14 календарни и предложен договор. В сайта имаше и 39 положителни мнения за него и само 3 отрицателни.
От там започнаха проблемите - майстори, работещи по 3-4 часа на ден, чиято работа г-н Цветков обещава да поправи (крив гипсокартон, без отвори за спирателни кранове, неуспешно изравняване на под, обръщане на прозорец само отвътре).
След две седмици, заплатени 75% от сумата за ремонта, при извършени по-малко от 50% от него, ситуацията ескалира с обиди, заплахи, телефонен тормоз от страна на г-н Цветков и жалба в полицията.
В резултат имаме ронеща се и незавършена груба шпакловка,неравна саморазливна замазка, обърнат само отвътре прозорец и необходимост да намерим друга фирма, която да се съгласи да поправи и завърши ремонта.
Виж целия пост
# 229
Специално си направих акаунт, че да споделя опита ни с "майстор" Димитър Павлов Янков, който работи със сина си, а телефоните са съответно 0899432506, 0879609660. Направиха навес преди по-малко от година, като сега е затворен, но след последния обилен дъжд протече. Потърсихме ги по телефона, но били заети и можели след няколко дена да дойдат, а то да си тече в хола, все пак нали не е в тях. На втория ден, когато не спираше да капе, пак им звъннах и явно можело по-рано.

Имат безброй обяви в alo.bg, olx, facebook и на други места, където смело са обявили "Гаранция и качество" и иронично, когато най-накрая "Митко" дойде, се опита да изкара, че "гаранция няма", нищо, че така се рекламира. Опита се и да изкара идването си, че е "от добра воля", нищо че именно договорът го задължава, а при споменаването на договора, се опита да го изкара, че "нищо не значел" 😃?? Разбира се, всички тези обяснения почти ги викаше, все едно сме му виновни, че не е свършил качествено работата, а имаме наглостта да го викаме.

Преди някой да е попитал как сме го намерили - имахме три оферти, като портфолиото на всички изглеждаше добре (от гледна точка на средностатистически клиенти), имаше гръмки обещания от всички за качество и срокове, нямаше очевидни "червени флагове", затова избрахме най-скъпата оферта (на Димитър), мислейки че трябва уж да е най-качествено изпълнението.

Да, навесът изглеждаше привидно добре когато го направиха, покривът е с битумни керемиди и цялата конструкция е хваната за съществуващия покрив. Самите шиндли изглеждаха да са добре залепени, но малко ние знаехме, че са разчитали само на топлото време, за да се слепят и не са ги нагрявали, за да се залепят трайно. Бяха и предупредени, че сме на много ветровито място и често се случва да духа сравнително силен вятър, но бяхме уверени, че няма да има проблем.

Е, проблемът се появи преди няколко дена, и тъй като вътре, на тавана на мястото с навеса, има ламинат, започна да капе от една фуга, която явно не е била съвсем добре паснала, затова не може и да се разбере дали точно това място отгоре е проблемно, затова трябваше майсторът да прегледа обстойно всичко. Над ламината, на места, има конструкция с гипсокартон, после сачак, вата, пак сачак, подложка и най-отгоре шиндлите, та за да стигне толкова вода до ламината, че чак да капе, всичко това трябва да е подгизнало и пропито с вода.

В първите дни, преди да дойде Димитър, разучихме в интернет как правилно се правят такива неща, отделно се консултирахме с двама различни майстори, на които имаме доверие и след като прегледахме покрива, се оказа, че не само че "зяпат" голяма част от керемидките, но и доста от поцинкованите пирони са забити на една страна и надигат шиндлите, като някои са разцепили отдолу изолацията, или са точно между два листа, и не е изолиранo. A керемидките над криво забитите пирони въобще не са се залепили добре и без усилие се вдигат нагоре.

Същата вечер, имаше сравнително силен вятър и видях как надига някои керемидки - следователно при дъжд и вятър под определен ъгъл, се навява вода в компроментираните части и просто е било въпрос на време. След като капа повече от 24 часа, звъннах пак, оказа се, че можело по-рано и Димитър решил, че ще го оправи "набързо" и с това ще се реши въпросът.

Дойде преди няколко дни, сигурен къде е проблемът, нищо, че точно там където изпонамаза с пръст изолационно лепило, си личеше, че е добре залепено, отказа да огледа потенциално проблемните места, на едното само мацна в основата лепилце, нищо, че остана един пръст дупка над него, като през това време философстваше как той не е длъжен да идва, как те просто строят, нямало гаранция (на фона на "Гаранция и качество" от обявите му) и че "никой покрив не е вечен", като че ли не е строено това преди по-малко от година. Когато тръгнах да му показвам кривите пирони и как заради тях не може добре да се залепят керемидките, се направи на ударен, започна да повишава тон, да говори през нас и просто тръгна да слиза, набързо излезе от апартамента и тръгна да подтичва надолу по стълбите (не можа да дочака асансьора, че мъжът тръгна към него 😃)

Естествено, вместо да го гоним, мъжът ми му звънна, за да разберем какво ще става с покрива и на това му беше отговорено със "заври си го в г*за" - смело изказване за човек, който избяга 😃

Вече го хидроизолирахме и проблемът е отстранен, но не е редно да "наливаме" допълнителни средства за нещо, което трябваше да издържи без проблем поне 10 години. Ако откажа поне един човек да се възползва от услугите им, ще се чувствам доволна. Стана прекалено дълъг коментар, но все пак трябва да дам достатъчно детайли, за да обоснова защо давам публично нечие име и телефон.
Виж целия пост
# 230
Искам да ви предупредя за Асен Мирославов Димитров - един изпечен мошенник с чисто и автентично цигански манталитет. Наех го да изгради подпорна стена с колони за оградни пана, и да налепи камък около къщата ми. Ще ви обещае всичко, ще подпише договор, ще си даде личната карта да я снимате, ще се нагърби с много задачи, ще ви покаже желание и ищак за работа (но само в началото), и когато клиента го надуши, че е некадърник и му каже да си оправя проблемите за своя сметка, изведнъж "вдига" кръвно, започва да го "боли" глава, става му лощо, и "отива в болница" за да не се върне никога повече поне да се опита да си довърши започнатото. Това е един чист лъжец и измамник, който ако ви каже добър ден трябва да се огледате дали слънцето е изгряло. Обяснява ви как ще изпълни дадено нещо, а после ако не му седиш на главата започва и го прави както си реши, като например пита те колко да е фугата на камъка, 2 или 3см, а после без значение колко си казал си ги реди както му скимне. Някъде камъка го мие, някъде не. А като му направиш забележка се прави, че уж започва да го поправя, но го прави или по-лошо или го оставя същото. Само "споделя" как бил изгубил дете, как сте "мъжкар в червата", как го били излъгали с предишен проект, носи ви сирене, домати и ракия (OMG), за всичко се кълне във внучето си и в Господа (а не бил циганин Simple Smile ), но най-много се оплаква как материалите били поскъпнали много и постоянно иска пари! Предоверих му се и малко по малко му дадох почти цялата сума за която се бяхме разбрали. Накрая ме остави сам да си извозвам боклуците (220лв, от които ми изпрати само 180лв), не ми докара още 10 кубика хумус, не доизкопа по двора за да го заравни, не ми облече стълбите и две от страните на верандата с камък, и не си поправи окалпазено нареденият камък и кривата подпорна стена. От 9те колони на оградата три се клатеха, като една от тях падна с минимални усилия. В началото се излъгах и го препоръчах на съсед, когото и него го е излъгал, некадърно му е направил дренаж, вместо фракция засипвал с земя, не сложил филц, искал пари отгоре. Добре, че съседа е разумен човек, та не си развалихме отношенията. Мога още много впечатления да напиша, но ще спра до тук.

В заключение, Асен Мирославов Димитров и бригадата му (Здравко, Григор, Цветелин, Съби, Данчо) са едни изпечени мошенници и безхаберници, от които трябва да се бяга надалеч. Ако бяха попаднали на подходящият човек тези хора щяха да почувстват с цялата мощ физическата болка от това да излъжеш и да измамиш човек, но аз не съм такъв човек. Радвам се, че съм здрав и мога да напиша горното за да предпазя други хора да не бъдат излъгани от тези измамници.

Телефоните му са:
0899 31 35 09
0877 19 52 17

Представя фалшива лична карта с адрес в Панчарево. В схемата са и синовете му Анани и Тихомир. За мен не знам колко съм " мъжкар в червата", но тези са цигани в мозъка на костите си! Пазете се от тези.
Виж целия пост
# 231
Искам да споделя мнението  си за  фирма Енерджи Хаус-99 на Борислав Илиев., която ми беше препоръчана от този форум. Няма да цитирам от кой!Разказвам накратко. Ние сме Етажна собственост в София. Аз съм домоуправител. На 25.08.2018г. сключихме Договор за ремонт на покрива -покриване два пласта течна гума, смяна воронки, оправяне ламарина около комините и т.н. В един ден дойдоха двама мургави събратя, с въпросния Илиев/ изрично го бях помолила ,да не работим с мургави събратя/и той каза,че не работи с тях, но .....Оплескаха каквото оплескаха по покрива, имахме и спор,че не са сложили втория слой гума и не са поправили около комините ламарината , но те твърдяха,че всичко е ОК. Платихме 5300лв/наша грешка ,че трябваше да платим след първия дъжд/ и нали разбирате, че след първия проливен дъжд,   всичко протече надолу като от ведро. Намокриха се апартаментите до 4ет. Имахме гаранция по договор,  дадена повече от 5 години. И от тогава почнах да звъня след всеки дъжд почти три години Не е да не е идвал Илиев. Но, качваше се на покрива Борислав..разхождаше се лепваше някакво парче балатум и на следващия дъжд всичко рукваше. От тогава до зимата на тази година не е спирало да тече.Мухлясахме! Помолих го , ако не може да се справи да викне хора ,които могат или да ни върне парите! Каза,че нищо не  можело да се направи повече, щото покрива бил компрометиран. Сякаш три години не ни течеше повече вътре, отколкото навън. Казах,че ще намеря други хора ,които да оправят теча , а той да им плати ремонта, като не може да си го оправи. Съгласи се.Намерих хора, оправиха течовете , дадоха ми фактура и съответно я пратих на Борислав .Оттогава този човек ,Борислав Илиев, не си  вдига тел., не отговаря и т.н.Последния път каза,съди ни! Да не говорим,че преди Нова Година  от мухъла и теча в кухнята ми  се откачиха два големи кухненски шкафа и се стовариха на земята. Слава Богу не бях там , но можеше и някой да бъде и да пострада!Та така! Информирам ви само да ви кажа,да не разчитате на този човек. Следващите момчета бяха читави и казаха,че такава мърлявщина не са виждали на покрива-юфка от течната гума/един пласт?/ Та , ако някой ви го препоръча Борислав Илиев и фирмата му "Енерджи Хаус-99" ЕООД ,имайте едно на ум. Нито ремонт видяхме , нито коректност и умения!Благодаря,че прочетохте докрая. Мислехме да не стигаме до адвокат, но ще се наложи! Бориславе, ако четеш това, просто върни парите, които платихме втори път заради теб! Ако ги върнеш, няма да стигнем до съд!

На мен също ми дадоха оферта с безумно високи цени /пак потребителка от форума, която му е жена/. Отне им само месец и половина да ми направят оферта...
Виж целия пост
# 232
За София,  като абсолютно некадърен майстор, който при никакви обстоятелства не трябва да влиза в дома ви, бих посочил Здравчо Николов ( Zdravcho Nikolov ) . телефона му е 0893 65 32 13 .  Помак е като произход , със силен акцент говори, не може да се скрие . Иначе е родом от Мадан, живее в Овча купел. Абсолютно неграмотен майстор, направи един куп глупости,  след него няколко майстори идваха да поправят ВиК и цялостно. Одира кожата с цени, а качество 0.
Сменя само ВиК тръби които са му лесни, оставя ръждивите .стари тръби които са вкопани, прави куфари, слага плочки отгоре, после се чудех откъде идва ръждива вода при чисто  нова баня !!!!!    Не искам да се сещам колко пари потроших за този некадърник , мислех да се саморазправям с него, но в повече филми не исках да влизам.
Арогантен и нагъл ,само ще си скъсате нервите с него и после ще се чудете кой ще му поправя глупостите, но вече парите ви ще са отишли.  Чуете ли това име  ЗДРАВЧО НИКОЛОВ / ЗДРАВКО , не си помисляйте за него да се хващате.
Виж целия пост
# 233
В най-черният ми списък влиза и Васил Зарков Жабето от "Бригада Нов Дом". Научил се е до омайва красиво, но ще ви загуби времето и ще ви мотае докато не ви скъса нервите окончателно и се откажете сами от него. Взема скъпо защото се има за голямата ТВ звезда, плаща му се всичко авансово и накрая си оставя ръцете. Даже не дойде да довърши ремонта до край!!!!
Постоянно наема хора /повечето със съмнителни майсторски умения, както и от криминалния контингент/ и ги праща да се учат на място в обекта.
Виж целия пост
# 234
!!! МЕБЕЛИ БОЯНОВ – БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ !!!


Здравейте мами,  преди да започна бих искала да Ви кажа, че ако някой от вас е имал пряк контакт с  лицето Димитър Георгиев Боянов - Митко (управител на фирма „ Боянов и син “ ООД,  ЕИК 175255934 или т.нар. „ Мебели Боянов „ с адрес с. Доброславци ) или същия му е предложил да му обзаведе апартамент или да му изработи някаква мебел – БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ, а на тези, които вече са сключили договор с него – ЧЕСТИТО сигурно вече знаете за какво става на въпрос и че мебели НИКОГА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ!
Бих искала да споделя моето приключение с фирма „Боянов и син“ ООД или т.нар. „Мебели Боянов“
Всичко започна от една случайна среща с лицето Димитър Боянов - Митко във входа на блока, в който живея. Там той вече беше започнал своята офанзива с поредния нищо не подозиращ човек, който като на мен му беше продадена една илюзия за изработка на мебели, които желаеше, но така и той не ги видя.
 Заведе ме Митко в апартамента на мой комшия, видях, че е започнал да носи и монтира мебели, попитах комшията за него и той ми каза, че човека си идва редовно от две седмици. Показа ми какви проекти му е задал и аз останах доволна от видяното и обещаното.
След това Митко ме заведе в квартал Надежда , за да ми покаже някакъв проект на клиент , който бил току що завършил. При което аз останах още по доволна от видяното. След седмица се свързах с него и му показах моите проекти, той каза, че няма никакъв проблем и че ще ги изработи – при това в кратък срок до месец и половина!
Стигнах до сделка, дойде Митко с договор, в който нямаше вписано ЕИК на фирмата, нямаше вписано ЕГН на Митко при което аз му казах да го поправи  , а той отвърна – този договор е просто фиктивен, при всички клиенти с него работя и твоя съсед е с него. Аз казах ок няма проблем видях го , че работи.
Договора беше следния 60% при подписване, 30% при доставяне и монтаж на материалите и 10% при завършване на проекта.
При подписване на договора се дават 60% от стойността на поръчката – аз му я дадох и поисках бележка, касов бон или някакво платежно, което да удостовери, че съм му дала пари при което лицето Димитър Боянов каза - предпочитам да работя в кеш.... като поясни , че тези пари са му за материали, които да купи.
Започна поръчката и Митко дойде първата  седмица и после две седмици го няма. Обадих му се да видя какво става и той ми каза, че  изработва мебелите и другата седмица идва.
Така и стана дойде другата седмица и остави още малко материали. После отново го нямаше две седмици. После отново дойде остави още малко материали и започна да ги сглабя.
Стигна Митко до някакъв етап около половината поръчка и ми каза, че трябва да му дам още 20% от парите , че му трябвали , за да продължи поръчката при което аз му казах , че по договор трябва първо да донесе всичко и тогава ще му дам не 20% а 30% както си е по договор , но той ме увери, че няма да има проблем, просто имал да плаща на служители, на доставчици, тока си не бил платил , разходи за фирма и т.н. и затова му трябвали – влезнах му в положение дадох му още 20%.
След това същия донесе още няколко сглобки от поръчаните мебели и ми каза, че трябва да му дам и останала сума пари , за да довърши обекта , при което аз му казвам – Митко обекта е почти на половината направен, довърши го или поне донеси всички материали и ще ти дам останалата част. След това лицето Митко Георгиев Боянов си изключи телефона и никога повече не дойде да си довърши поръчаните и платени от мен мебели.

Отидох при комшията , който го беше срам да ми каже , че и него по подобен начин бил подвел и излъгал, взел цялата сума и повече ни вест ни кост от Митко. След това разпитах и разбрах ,че има и много други измамени и че човека си е измамник и с това си изкарва хляба на гърба на нищо не подозиращите хора, които са си спестили парите от последния залак ,а някои са теглили кредити!

Мами, искам да ви кажа , че лицето Димитър Георгиев Боянов – Митко е професионален измамник, знае как да убеждава хората, знае как да комуникира с хората, за да го харесат и също така знае как да Ви продаде една желана от вас мечта, която никога няма да получите!
Виж целия пост
# 235
!!! МЕБЕЛИ БОЯНОВ – БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ !!!


Скрит текст:
Здравейте мами,  преди да започна бих искала да Ви кажа, че ако някой от вас е имал пряк контакт с  лицето Димитър Георгиев Боянов - Митко (управител на фирма „ Боянов и син “ ООД,  ЕИК 175255934 или т.нар. „ Мебели Боянов „ с адрес с. Доброславци ) или същия му е предложил да му обзаведе апартамент или да му изработи някаква мебел – БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ, а на тези, които вече са сключили договор с него – ЧЕСТИТО сигурно вече знаете за какво става на въпрос и че мебели НИКОГА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ!
Бих искала да споделя моето приключение с фирма „Боянов и син“ ООД или т.нар. „Мебели Боянов“
Всичко започна от една случайна среща с лицето Димитър Боянов - Митко във входа на блока, в който живея. Там той вече беше започнал своята офанзива с поредния нищо не подозиращ човек, който като на мен му беше продадена една илюзия за изработка на мебели, които желаеше, но така и той не ги видя.
 Заведе ме Митко в апартамента на мой комшия, видях, че е започнал да носи и монтира мебели, попитах комшията за него и той ми каза, че човека си идва редовно от две седмици. Показа ми какви проекти му е задал и аз останах доволна от видяното и обещаното.
След това Митко ме заведе в квартал Надежда , за да ми покаже някакъв проект на клиент , който бил току що завършил. При което аз останах още по доволна от видяното. След седмица се свързах с него и му показах моите проекти, той каза, че няма никакъв проблем и че ще ги изработи – при това в кратък срок до месец и половина!
Стигнах до сделка, дойде Митко с договор, в който нямаше вписано ЕИК на фирмата, нямаше вписано ЕГН на Митко при което аз му казах да го поправи  , а той отвърна – този договор е просто фиктивен, при всички клиенти с него работя и твоя съсед е с него. Аз казах ок няма проблем видях го , че работи.
Договора беше следния 60% при подписване, 30% при доставяне и монтаж на материалите и 10% при завършване на проекта.
При подписване на договора се дават 60% от стойността на поръчката – аз му я дадох и поисках бележка, касов бон или някакво платежно, което да удостовери, че съм му дала пари при което лицето Димитър Боянов каза - предпочитам да работя в кеш.... като поясни , че тези пари са му за материали, които да купи.
Започна поръчката и Митко дойде първата  седмица и после две седмици го няма. Обадих му се да видя какво става и той ми каза, че  изработва мебелите и другата седмица идва.
Така и стана дойде другата седмица и остави още малко материали. После отново го нямаше две седмици. После отново дойде остави още малко материали и започна да ги сглабя.
Стигна Митко до някакъв етап около половината поръчка и ми каза, че трябва да му дам още 20% от парите , че му трябвали , за да продължи поръчката при което аз му казах , че по договор трябва първо да донесе всичко и тогава ще му дам не 20% а 30% както си е по договор , но той ме увери, че няма да има проблем, просто имал да плаща на служители, на доставчици, тока си не бил платил , разходи за фирма и т.н. и затова му трябвали – влезнах му в положение дадох му още 20%.
След това същия донесе още няколко сглобки от поръчаните мебели и ми каза, че трябва да му дам и останала сума пари , за да довърши обекта , при което аз му казвам – Митко обекта е почти на половината направен, довърши го или поне донеси всички материали и ще ти дам останалата част. След това лицето Митко Георгиев Боянов си изключи телефона и никога повече не дойде да си довърши поръчаните и платени от мен мебели.

Отидох при комшията , който го беше срам да ми каже , че и него по подобен начин бил подвел и излъгал, взел цялата сума и повече ни вест ни кост от Митко. След това разпитах и разбрах ,че има и много други измамени и че човека си е измамник и с това си изкарва хляба на гърба на нищо не подозиращите хора, които са си спестили парите от последния залак ,а някои са теглили кредити!

Мами, искам да ви кажа , че лицето Димитър Георгиев Боянов – Митко е професионален измамник, знае как да убеждава хората, знае как да комуникира с хората, за да го харесат и също така знае как да Ви продаде една желана от вас мечта, която никога няма да получите!
Ами защо не се обедините със съседа и не подадете жалби и сигнали, де къде се сетите! КЗП, НАП, Георги Георгиев от НА твоя страна и др. А може и други ужилени да се появят и да го съдите тоя, макар че и осъдени не връщат парите Rage
Виж целия пост
# 236
Здравейте,за черния списък да добавя и Атанас-тел:0899007528-по цял ден говори по телефона,уж организира бригадите с майстори за многото обекти,които има,задържа ми ключа, беше ппратил за монтаж на тоалетна хора,които хал хабер си нямаха от това и дори си го признаха-резултат-тоалетната не беше монтирана както трябва и виках друг човек,БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ.Тавана на банята-неизмазан,а направо лепната блажна боя върху бетона,и какво ли още не.

Виж целия пост
# 237
Ако в търсене на фирма за довършителни ремонти случайно попаднете на фирма Момпала ЕООД, НЕ препоръчвам да работите с нея.
Първоначално фирмата с лекота печели доверието на клиента. Но довършителният ремонт ще ви излезе скъпо, бавно, некачествено и посредствено изпълнен. В последствие ще се появят допълнителни разходи поради липсващия на фирмата професионализъм и поради икономията на материали. Занимаваща се уж от двадесет години с цялостни довършителни ремонти, фирмата уви не може да направи качествено едно елементарно отсичане и обръщане при латексиране, да окачи без наклон плот за баня с мивка, да сложи правилно релса на таван, да нивелира гардероб и други елементарни дейности, които трябва да ги може дори и прохождащ майстор. Явно за тези години фирмата е натрупала опит в манипулацията на клиента и в начините за измама. Ако имате изисквания за по-качествена и професионална работа, ще Ви бъде отговорено с грубо и арогантно отношение от страна на управителя Момчил Палакарчев и ще изчезнат както материали, така и резервни части на мебели и уреди.
Цените, на които работи фирмата, не са ниски - по-високи от средните на пазара, но за тези цени ще получите много ниско качество и липса на професионално отношение. Първоначалните обещания за съвети за довършване на апартамента (които фигурират като услуга и в техния сайт) ще се окажат празни обещания, като няма да получите никакви съвети за интериорното довършване.
Виж целия пост
# 238
Пазете се от Емо Строй - Емил Димитров - 0898323608 прави покриви. Нищо не разбира и само взима парите на хората. Трябваше да викам втора фирма и да плащам пак да му оправят бакиите. Той е самоук некадърник.
Виж целия пост
# 239
В най-черния списък добавям Евгений Симидчийски от Велико Търново.
Абсолютен измамник и некадърник. Лъже ни от месеци. След обещание, че до 8.08 ще довърши всичко, което му бе платено, протаква  с месеци. Сглоби половината, а другата половина не довърши. Постоянно имаше сгрешени и недобре изпълнени детайли, и всеки път нова лъжа и обещания. В крайна сметка намерихме друг човек да довърши и се оказа, че има детайли, които още не е изработил и които отказва да изработи, защото имал работа.
Оставям и тел, та дано предпазя някого от този измамник и лъжец.
+359 88 7085404
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия