Рецепти за Airfryer фритюрник PHILIPS HD9220/20 BLK

  • 228 181
  • 733
# 285
Това с боба си го открадвам Simple Smile
Моят уред е XS размер. Да се надявам, че и аз ще стана XS някой ден Yum
Виж целия пост
# 286
Бобът най-хубаво си става на фурна, че и с наденичка.
Виж целия пост
# 287
Кюфтета (охладени) и пресни картофи в уреда



Виж целия пост
# 288
Бобът най-хубаво си става на фурна, че и с наденичка.

Герда - боб с наденичка на фурна МММ! Но ние много обичаме свински крачета или джоланче варено заедно с бялбоб и после запечено - става просто ФАНТАЗИЯ!
*момичета, моля за извинение, че написаното е съвсем извън темата. Но ми се искаше да споделя.

Даре - великолепна си! Кюфтетата като ги гледам - просто ми идва да си хапна, така просто от екрана.
Виж целия пост
# 289
И аз се извинявам, че съм извън темата, но тъй като не умея да правя боб с крачета се моля на майка ми.
Виж целия пост
# 290
И аз се извинявам, че съм извън темата, но тъй като не умея да правя боб с крачета се моля на майка ми, прави го божествен.
Виж целия пост
# 291
И аз се извинявам, че съм извън темата, но тъй като не умея да правя боб с крачета се моля на майка ми, прави го божествен.
Писах ти на лични
Виж целия пост
# 292
Правих пълнени гъбки със синьо сирене - вълшебни.
Правих крем супа и ми хрумна, че може да направя кротоните в уреда - страхотно лесно, бързо и сполучливо, 2 пъти ги разбърках, но сега не помня на каква температура ги правих.
Принцеси - страхотни.

Някой да е сушил зеленчуци в такъв уред? Искам да си направя домашна универсална подправка. Не че купешката не ми харесва, но съдържанието й е много химическо със случайно попаднали молекули зеленчуци.
Виж целия пост
# 293
Герда - аз се опитах, но не ми се получи - защото сложих и листни?! Но....пробвай с домати и моркови, чушки ?!
При мен листните се полепиха по реотана и после едно чистенееее Sob. Бях сложила чушка и морков - отвън стояха като спаружени, а отвътре бяха още мокри. Аз правя подправка на ламарината във фурната - слагам на 70* и.... за цяла нощ?!
Виж целия пост
# 294
зеленчуците се сушат на температура до 70 80 градуса и бавно А тука такава температура няма как да се поддържа едни домати се сушат около 24 до 48 часа
Виж целия пост
# 295
зеленчуците се сушат на температура до 70 80 градуса и бавно А тука такава температура няма как да се поддържа едни домати се сушат около 24 до 48 часа

Ясно, ще пробвам във фурната, но там нямам вентилатор

Герда - аз се опитах, но не ми се получи - защото сложих и листни?! Но....пробвай с домати и моркови, чушки ?!
При мен листните се полепиха по реотана и после едно чистенееее Sob. Бях сложила чушка и морков - отвън стояха като спаружени, а отвътре бяха още мокри. Аз правя подправка на ламарината във фурната - слагам на 70* и.... за цяла нощ?!

Това сигурно е във връзка с моя въпрос за сушенето Thinking
Това за цялата нощ ме обезсърчи. Мислех, че за 1-2 часа ще станат. Ще си ям подправките с натриевия глутамат Neutral Face
Виж целия пост
# 296
зеленчуците се сушат на температура до 70 80 градуса и бавно А тука такава температура няма как да се поддържа едни домати се сушат около 24 до 48 часа

Ясно, ще пробвам във фурната, но там нямам вентилатор

преди да имам машината за сушене и фурна с вентилатор сушах в нормална фурн а- цяла нощ на 80 * Другата вечер - пак. На хартия за печене в тавата, да поема влагата. За зеленчуковата подправка виж тази ми http://pep-4o.blogspot.bg/2010/09/blog-post_05.html - правя я в буркани, ммноооого солена ,после манджа не соля, като слагам от нея. Но си мирише на пресни зеленчуци. Мама прави подобна (по-бедна, основно чушки ,магданоз, домат, морков и целина), но ги вари в бурканчета и после нямат аромат.
Виж целия пост
# 297
пеп-4o, идеята с бурканите ми харесва повече, благодаря ти Flowers Cherry Blossom

Мога да ги настържа на ел. ренде и ще стане точно като подправка, а не като зеленчук в манджата.
Виж целия пост
# 298
Luna* - Да, отговора беше за теб. Но защо писах Герда.....един Господ знае. Аз съм правила в буркани подобна па подправката на Пеп-4о - но само листни, глава от целина, пъщарнак и моркови. НО..... не всички зеленчуци вървят за всяко ядене и АКО забравиш и освен подправката сложиш пак сол става ?!?!? Та се отказах.
Виж целия пост
# 299
момичета, някоя от вас пържила ли е риба - истинска, не пръчици  Mr. Green в уреда? ако - да - с брашно оваляна, или не. Имам един голям шаран и не ми се виси на котлона
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия