Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Книгите на Венета Райкова

  • 34 921
  • 88
# 15
От всяка от книгите може да се извлече поука. Най-много ми хареса "Инсомния". Вълнуваща, зареждаща и поучителна. Препоръчах я на доста хора и нямаше такъв , който да не я хареса. Другите три са по-сходни. Не са лоши, но са съвсем различни от "Инсомния". Дори на моменти се чудех дали наистина тя е писала тази книга.
Виж целия пост
# 16
Венета Райкова е много посредствена авторка. Започнах "Вещица" и направо ми призля. На "Инсомния" намерих само първите глави и ми хареса повече, но не бих си губила времето с тези книги.
Виж целия пост
# 17
"Вендета" е много зле, най-слабата. Едва я изчетох Sad
Виж целия пост
# 18
Свърших тези дни " Вещица", като цяло бива, но краят изобщо не ми хареса, то нищо не се случи.  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 19
Някой има ли идея кои са прототипите на героите във "Вендета"? Все нещичко от реалния живот е взаимствано Simple Smile
Виж целия пост
# 20
Книгите може ли да се свалят някъде от интернет във формат, подходящ за електронен четец Kindle?
Виж целия пост
# 21
Мисля, че ги няма онлайн.
Аз Триумфът на кучките и Вещицата ги прочетох за около седмица, Инсомния точно за 2 дни Grinning после си купих Вендета, но нещо не върви.
Виж целия пост
# 22
И аз, като теб.
Виж целия пост
# 23
A на мен Вендета ми хареса повече от втората и третата. Нареждам я след Триумфът... Най-зле ми беше Инсомния, особено след средата нататък.... различен стил, плоски диалози...
Виж целия пост
# 24
А в коя книга пише за депресията си и как се е излекувала?
Виж целия пост
# 25
Прочетох Инсомния, Триумфът на кучките и Вендета. Инсомния е много добра. Другите  също се четат леко, но засега на мен фаворит ми е Инсомния. Определено ще прочета и Вещицата и съм на мнение, че Венета Райкова е добра и като писателка и се надявам да напише още книги. Плюс е и красивата визия на книгите. Оставих Вещицата последна, поради по мое мнение гротескната корица със змията, но предполагам, че ще прекарам приятни часове и с нея. Харесвам автори, които не са прекалено описателни и има действие в книгите им. Наистина съм приятно изненадана от таланта на Венета Райкова като писателка.
Виж целия пост
# 26
А в коя книга пише за депресията си и как се е излекувала?Във Вендета  има интересни неща по темата за депресията и паник атаките.
Виж целия пост
# 27
Венета Райкова спомена, че пишела 5-та книга.
Виж целия пост
# 28
Пише, да.

Аз съм чела първите две, сега на черния петък си взех на промоция и останалите две. Стават за убиване на време. Но ми липсва нещо в тях, личи си, че ги е писал човек, който никога не се е занимавал с това.
Виж целия пост
# 29
Прочетох Вещицата и от четирите книги тя ми хареса най-много, но според мен губи от корицата, можеше нещо друго да се измисли. На Венета Райкова добре и се получават книгите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия