Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Майски мами 2016-Тема 3

  • 46 264
  • 496
# 30
Вени-6980кг.-70см.Калоян-7820кг.-74см .
Виж целия пост
# 31
Ради, вероятно си имала предвид 74 см, ми той голям мъж  Heart Eyes Чудесни мерки и са си в норма.
Виж целия пост
# 32
Ради прекрасни мерки  bouquet !

Пълзящите бебета на 4 крака ли пълзят или по корем. Ние се придвижваме по корем по малко напред, но аз това като че ли не го боря за пълзене.
Виж целия пост
# 33
Аз също пълзенето го броя на колене и на ръце. До преди това беше много активен в превземането на простраство със странични кълбета. И разбира се, винаги се стреми да отиде точно където не трябва - до компютъра, където се протяга веднага към копчето за спиране Grinning, до цветето - да му къса листата...
А стабилно започна да седи чак към средата на осмия месец.
За пълзенето - аз му показвах доста пъти как да движи ръчичките и крачетата, като му ги премествах аз, не знам дали е помогнало. Освен това му слагам една играчка на разстояние от около метър, за да има стимул да тръгне към нещо. Още по-добре, ако не е играчка, а някакъв непознат предмет, тогава му е по-интересно. И друго нещо - стана на мокета в спалнята. На ламината много се плъзга. Сега вече и на него може, но не мисля, че би пропълзял на ламинат. Ако има килимче може.
Виж целия пост
# 34
Ху при нас е паркет, но много се плъзга така е. Играчки и аз слагам и се опитвам да го стимулирам. Преди седмица с проходилката беше не само откъснал но и облизваше едно цвете та спешно издирвахме дали е отровно.
Виж целия пост
# 35
Алекс го мързи да пълзи Simple Smile, няма зъби още, в бънджито седи 10-15 минути макс.
Виж целия пост
# 36
И ние взехме бънджи, но не мога да кажа, че е някакъв фурор, не се сещат да скачат, само с играчките си играят до момента. За пълзене дума не може да става  Sad
Виж целия пост
# 37
Момичета, утре в лидл има бебешки дрешки и памперси на промоция Simple Smile
За пълзенето и аз в началото му показвах.. не, че имаше ефект. Добре, че е Дима(котакът ни). Той бе единственият му стимул. И с играчки бях пробвала, но полза нулева.
Да ви питам вашите татковци сменят ли наакани пампита? Нашият категорично отказва, което машко ме дразни  Laughing
Виж целия пост
# 38
Случва се да смени някой памперс, ама инцидентно, прави си оглушки   Laughing
Виж целия пост
# 39
Сменя разбира се. Къпе, храни в общи линии всичко прави. Много му е тежко само нощното будене, не че той прави нещо но се буди от рев  Party .
Аз се замислих че много съм зарязала захранването в смисъл не захранвам особено гледам да пише на пюрето да е за съответната възраст и това е.
Виж целия пост
# 40
При нас таткото всичко прави, когато аз нямам възможност. Сменя памперси, храни, приспива и дори става нощно време /даже предимно той става нощно време/. Изобщо не мога да се оплача.
Ние имаме бънджи за врата, но малката се плаши явно и почва да плаче. Скоро не сме я слагали.
Виж целия пост
# 41
И нашият татко прави всичко, с изключение на нощното ставане. И памперси сменя, мие дупе на чешмата, макар че не му е любимо Simple Smile)
Виж целия пост
# 42
И ние не пълзим все още. Само се обръщаме от гръб по корем и обратно. Имаме 2 зъбчета. В началото таткото помагаше много. Сега главно в къпането и ако го накарам нещо.
Виж целия пост
# 43
Ще помага, много ясно, да не да е само мое това дете  Naughty Вечерният тоалет той го прави, уикенда основно той я преоблича/ сменя пелените, заедно я къпем, само храненето аз съм основно, тъй като я кърмя.
Виж целия пост
# 44
Нашата косатка става днес на 8 месеца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes две трети от годинката са изпълнени ! Толкова щастие и любов безценно направо.
Сънуват ли вашите дечица кошмари. Много неспокойно спи нашето дете в последно време и по средата на нощта го взимаме при нас, че плаче на сън. Вероятно сънува кошмари и е във фаза на страх от разделяне.

Пожелавам много хубав ден на всички  bouquet !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия