Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Майски мами 2016-Тема 3

  • 46 136
  • 496
# 480
Здравейте и от мен! Ние също сме добре с малката, много танцува! Hug И мен много ме е страх от грипа и дори се чудя дали да не пропуснем консултацията, малко да я отложа. Има си график уж да не се засичат болни и здрави дечица, но винаги се случва да дойде някой извънредно и графикът не помага. Ще се чуя с педиатърката пщв понеделник, то и без това сега не записват часове и ще преценя.
Виж целия пост
# 481
Ама още ли има консултации? При нас имаше последно на 18 м и после на 3 г.
Ходят ли на градина вашите дечица?
Виж целия пост
# 482
Здравейте. Ние сме в Германия, но нещо не ме кефи там. Борко е добре. Още не говори, не съм го учила на гърне и не яде сам. Май сме много назад. Лудее много. Доста му е тъпо в Германия.
Виж целия пост
# 483
Ние отдавна нямаме консултации, до годинката бяха някъде, после ги мерваха набързо при последните ваксини.
Виж целия пост
# 484
Карина в какво точно се изразява тъпото?
Днес нашето слънце падна по стълбите ама класически ужасно се прекатури. Дано няма последствия за сега изглежда ок.
Виж целия пост
# 485
Две в едно, дано всичко е наред! Вярвам, че ще е, но и аз на твое място бих се изплашила. Те са гумени още Simple Smile
Нашата лекарка след годинката ни вика на 3 месеца. И мен ме притеснява това с грипа, а и доколкото знам, по време на грипна епидемия не се правят такива прегледи.
Моят син не ходи на ясла. Все още не знам дали ще го пускаме наесен, чудим се. Две в едно, при вас как е, харесва ли му и как е с боледуването? Разни мои познати, чиито дечица на сходна възраст са на ясла в Бг, ми казват, че реалните дни престой в яслата са около  седмица месечно. През останалото време - болни вкъщи.
Виж целия пост
# 486
Ами харесва му много, те много добре ги гледат и все са навън моят му харесва да е навън.
Боледува на всеки две три седмици, така беше между септемврии декември. Сега беше здрав един месец и от днес е болен, но този път не е от яслата.
Аз смятам, че до 3 г е най добре да си е вкъщи детето и да ходи с мама и тати по разни развлечения, сле д3 г ДГ но боледуващият период ще си го има и тогава. Та когато и да тръгнат първата половин година поне трябва да е готов човек за повее болести.
Виж целия пост
# 487
Две в едво, как е Л след падането по стълбите? Бързо да оздравява.
Мен точно от болестите в ДГ ме е страх, но няма как трябва да се върна на работа. Момчето ми е на АБ от началото на седмицата. В петък бяхме на контролен преглед, педиатърката прегледа и момиченцето защото вдигна температура предната вечер. Оказа се че е със зачервено гърло и  хоп и на нея АБ, бях възмутена...
Виж целия пост
# 488
Амини то си е за възмущение, аз не бих дала антибиотик веднага.
Изглежда добре Л, от падането, няма някакви признаци на сътресение, малко синио тук там ама не е драма.
Виж целия пост
# 489
Амини, радвам се, че малкият е добре Simple Smile
Днес бяхме на консултация. На точно година и 9 месеца (е, с 2 дни отгоре), е 90 см Х 12,450 кг. Друго интересно май няма Simple Smile Просто го прегледа. За пръв път, откакто ходим на тези прегледи, той изрази много явно негодувание, не искаше да сяда на кантара, нито на уреда за мерене на ръст, едвам успя да го преслуша.
Виж целия пост
# 490
Я да видим има ли някой тук 😀
Как са вашите дечица, ходят ли на ясла.
Моите юнаци тръгнаха от 1 април. Аз съответно на работа. По една седмица в месеца са болни, но това е положението.
Иначе не са пораснали много на две години и два месеца са 88 см и 11.5 кг, нищо, че унищожават храната.
Виж целия пост
# 491
Принца ни ще тръгва на ясла от 1-ви септември, 12 кг. е, но не спира да яде Simple Smile
Виж целия пост
# 492
Здравейте! Тръгна и моята госпожица на ясла...и също боледуванията не ни пропускат... Simple Smile Иначе е завидните 92 см. и е 12кг. Висока и стройна като баща си Stuck Out Tongue Closed Eyes
Виж целия пост
# 493
Алекс тръгна на ясла още миналия септември. Свикна сравнително бързо, но от януари до март се скъса да боледува. И то не сериозно ( изключвам една пневмония, която изкара на крак без дори да му личи). Иначе е около 14 килограма и вероятно около 90 см. Яде всичко и по много. Двамата с кака си изяждат повече от мен и мъжа ми.Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 494
Момичета, тук ли сте? Има ли смисъл да подновяваме темата? Напълно се забравихме.Ще се радвам, ако някоя от вас се включи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия