Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За какво си мислите постоянно напоследък?

  • 451 281
  • 7 806
# 4 140
Подмини  и продължи напред тогава. Здраве да е. Могла си, направила си и Толкоз. Който разбрал.
Виж целия пост
# 4 141
Летящ Кактус  няма ли домове за луди хора, за хора с психически проблеми?
Това, което разказваш е ужасно! като от филм на ужасите.
Виж целия пост
# 4 142
Тази сутрин гледам снимки на двама мои познати /мъже/ във ФБ и се хвърлих в голям размисъл. И двамата се разведоха с жените си / оставиха децата си/, и заживяха с любовниците си и го удариха на пътешествия и екскурзии. Та си задавам въпроса " Защо с втората жена? Защо не живяха така с първата си жена ?"
Виж целия пост
# 4 143
Това им е липсвало като емоция с първата жена.
За развод си мисля.
Виж целия пост
# 4 144
Това им е липсвало като емоция с първата жена.

Тази емоция можеха да си я изживеят с първата жена, не с вторта. И двамата мъже си бяха добре финанасово още преди да се разведът.
Явно първата жена са я приели за даденост и е нямало нужда да се стараят или брака и децата са "убили" любовта между двама души.
Виж целия пост
# 4 145
Не всяка жена обича да пътува, а и ако вече не са се разбирали...
Виж целия пост
# 4 146
Едно е да имаш деца и всички отговорности, задължения и куп  усложнения съпътстващи отглеждането на деца и съвсем друго е безгрижен живот и други благинки без съобразяване и отговорности.
Виж целия пост
# 4 147
Еми втората жена е имала единствената задача да хване куфара и да пътува. Първата обаче, докато стигне до куфара, има още сто въпросчета за решаване, за да не се подпали къщата по време на пътуване. Не знам как става това с безгрижните пътувания на мама и тате, докато децата си чакат своето. Много ясно, че с любовница е в пъти по-лесно.

Освен това колкото и да си добре финансово, с деца има адски много оперативни разходи. Със същите пари, ако не ги дърпат децата, става голямо аху-иху.
Виж целия пост
# 4 148
Е, защо, защото с първата жена са имали деца да гледат. Сега вече децата да си ги гледат майките им, нали. Дано поне издържките си плащат, ако не друго.
Сигурна съм, че и на майките им се пътува.
Виж целия пост
# 4 149
Има и още варианти.... Струва ми се , че два са факторите, парите и жената. Познат така , дълъг брак, много борба да имат две деца . Пари , не му липсваха. Любовницата, доста по - млада от него, разведе се , с нея и детенце си имат. Какво да ви кажа , пеленаче им беше детенцето и не спираха да пътуват, къде с него , къде без него. Плаща на бившата си жена всичко на месец , гледа си двете деца от нея, гледа си най - малкото .... и така... Като гледам изобщо не им пречи , нито тяхното общо , нито другите, да правят каквото си искат.

Сега и аз това си мисля.  С моят мъж също пътуваме много . Още преди да започнем да опитваме за дете , много си говорехме на темата " какво толкова се преобръща , че семейства се развалят точно с появата на децата " ....
Виж целия пост
# 4 150
Има и още нещо - едва в последните години наистина се отпуши тая индустрия и мода с многото пътуване, отвориха се повече дестинации, а и със социалните медии стана по-престижно.
Виж целия пост
# 4 151
Семейства се разпадат и без деца, да не давам примери.
Виж целия пост
# 4 152
Със сигурност.  Но пък , последните 2/3 години, няколко двойки около нас, любов , щастие , брак ( много им се радвах ) бременност и хоп децата още нямаха годинка и се разделиха....

Това с промяната го забелязах първо с майка ми. Родила ме е много млада. Време , когато бедни , като мишки. Веднъж не я чух да се скара с баща ми за пари. Работеха и двамата, като луди . Вечер заспиваше на масата, само и само да го дочака , за да си имат тяхното време . Но е факт , че и двамата не знаеха по - далеч от работата , училището на децата и вкъщи. А сега , не могат да се спрат. Хобита , танци , пътуват.  Гледам ги и си мисля , ми заслужили са си. Добре , че имат късмета да хванат времето , което доста се е променило за всички.
Виж целия пост
# 4 153
Бракът изобщо не ми пречи да пътувам и със, и без детето. С едно дете оперативните проблеми са почти нулеви - просто взимаме още един сак. Щерката на 9 вече е била в 5-6 държави, отделно изкарва по месец на море с нас всяка година извън БГ.

Проблемът с котките и кучето всъщност е по- голям. Или поне беше, преди да си изградим стройна система за оправяне. Сега вече си знаем, че тръгнем ли на път, майка ми поема котаците, а куч или идва с нас, или отива в кучешкия хотел, с който е свикнала. Тоест, и този проблем е разрешен.

Покрай последните постове за замислих за пътуване. Голям кеф ми е.
Виж целия пост
# 4 154
Летящ Кактус  няма ли домове за луди хора, за хора с психически проблеми?
Това, което разказваш е ужасно! като от филм на ужасите.
Скрит текст:
Не знам за домове. Има т.н. "лечебни заведения" , в които могат да бъдат настанени, но трябва да има някакви административни стъпки,черно на бяло,предприети от съответните органи...които дремат.  


Amphibia, това е сериозна стъпка, сподели ако имаш потребност Relieved

Според мен не е само до финанси и свободно време. Повечето мъже се развеждат защото не се чувстват достатъчно желани,обичани и най-вече задоволени сексуално. Когато намерят това което на тях им пасва, пътуванията са просто един от начините да си прекарат свободното време.
Мисля,че съвсем други проблеми започват да дълбаят разрухата на един брак и най-вече засягат себеусещането на партньорите поотделно и конкретно в съответните взаимоотношения. Фактори като пари,време и деца са значими, но ако няма обич и достатъчност,просто форсират нещо което е нестабилно така или иначе.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия