Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кукър: рецепти и програми - Тема 2

  • 83 193
  • 633
# 495
При мен най-хубавите манджи ми стават при продължително готвене. Пробвай на по-ниски градуси и увеличи времето. С проби и грешки става манджата😉
Аз в момента ползвам Олята за су вид готвене. Естествено не толкова прецизно от към градуси, но иначе всичко друго е по рецепта.  Имам вакуум машина и експериментирам за сега успешно. Два пъти вече правя ребърца. Вакуумирам ги и после на 80 градуса за 2.5 часа.
Оффф, аз влезнах за съпорт....
Но, който има Оля може да се възползва.
Виж целия пост
# 496
Здравейте, имам мултикукър Филипс. Искам да направя в него сладко от дюли, защото ми подариха З бр и не се сетих какво друго да ги правя.
Може ли някаква рецепта и 3 бр. средно големи дюли ще бъдат ли достатъчни?
Виж целия пост
# 497
Здравейте, имам мултикукър Филипс. Искам да направя в него сладко от дюли, защото ми подариха З бр и не се сетих какво друго да ги правя.
Може ли някаква рецепта и 3 бр. средно големи дюли ще бъдат ли достатъчни?
За дюли не знам, твърд плод е. Правих от ягоди през пролетта, просто исках да опитам /сега ще пробвам с мандарини/. Получава се повече от добре. Единствен съвет - действително спазвай написаното в книжката с рецепти. Аз не отворих капака в посочения момент и...отидох да събера пране. 3 минути. Голяма грешка. Сладкото стана супер, но...почистването на уредчето и плота след ягоди със захар определено не е добра идея.
Виж целия пост
# 498
Момичета, дали ще стане баница в кукъра ? Нкоя от вас пробвала ли е ?
И също така, загубих книжката с рецептите ,има ли някъде в интернет да си ги сваля?( филипс мултикукър отпреди 3 години някъде.модел)
Виж целия пост
# 499
Става чудесна баница. А я правя вита. Отгоре заливам с малко от сместа , поръсваме с олио и пека на bake. Когато е почти готова обръщам, за да се запече и от другата страна.
Виж целия пост
# 500
Аз също правя баница. Става фантастична. На програма фурна/кукъра ми е Olla GM G/. После довършвам със запичаща глава. Даже от вечерта си я приготвям. Настройвам кукъра на отложен старт и сутринта като се събуда и баничката ми е готова. После само запичам за 10 минути.
Виж целия пост
# 501
Аз също съм пекла вита баница на Горението и става супер. Не обръщам а запичам с капака
Виж целия пост
# 502
Здравейте, искам да попитам за едни модел на мултикукър, който съм решила да си закупя, а именно -
https://www.technopolis.bg/bg/Multicookers/MULTICOOKER-PHILIPS-H … KXq1OFRHGvkw4ZkXk

Ще се радвам, ако ми дадете съвети и мнения.
Виж целия пост
# 503
Аз лично имам друг кукър, но във фейсбук групите, в които участвам, има доста доволни дами. Филипс са хубави уреди, пишат, че готви вкусно. Този модел не е херметик, ако има значение за вас, готви по-бавно.
Виж целия пост
# 504
Здравейте, искам да попитам за едни модел на мултикукър, който съм решила да си закупя, а именно -
https://www.technopolis.bg/bg/Multicookers/MULTICOOKER-PHILIPS-H … KXq1OFRHGvkw4ZkXk

Ще се радвам, ако ми дадете съвети и мнения.
Мойте родители ползват такъв близо година, нямат оплаквания.
Виж целия пост
# 505
И аз съм с такъв. Експлоатиран е много Simple Smile. Готвя с него 2-3 пъти седмично. Винаги на отложен старт. Никога не ме е издъхнал. Повечето манджи стават доста по-вкусни отколкото в тенджера.
Недостатък: за 2 години купата се позахаби и започна леко да загаря на по-силните програми. Плочата на дъното също се оцвети.
Но тези проблеми ги имат всички кукъри май.
Виж целия пост
# 506
Недостатък: за 2 години купата се позахаби и започна леко да загаря на по-силните програми. Плочата на дъното също се оцвети.
Но тези проблеми ги имат всички кукъри май.
Не, купата на моя, след почти 7 години експлоатация е като нова. Плочата си е черен чугун, с леко мазно петно, защото веднъж мъжът ми пъхнал обратно оклепана тенджера. Затова ако нещо му се случи ще си взема Cookeo, сигурно, че купите са от абсолютно еднакви материали. В кухнята нямам толкова здрава тенджера, дори от скъпите маркови.
Виж целия пост
# 507
И аз съм с такъв. Експлоатиран е много Simple Smile. Готвя с него 2-3 пъти седмично. Винаги на отложен старт. Никога не ме е издъхнал. Повечето манджи стават доста по-вкусни отколкото в тенджера.
Недостатък: за 2 години купата се позахаби и започна леко да загаря на по-силните програми. Плочата на дъното също се оцвети.
Но тези проблеми ги имат всички кукъри май.

Преди време бях писала за плочата на дъното, че може да се почисти със сода за хляб.
Докато е още топла, мятам содата за хляб и търкам с гъбката и става като нова.
Аз все си хваля купата, пак да я похваля, държи фронта а вече четвърта година подхващаме.
В купата бъркам или с дървена лъжица или със силиконова. Може би това я е спасило за
толкова време.
Виж целия пост
# 508
Делтичке, нали знаеш, че купите на базовия модел са най хубави, дебели и издръжливи! Купата на показания модел е много лошо изпълнение, с някакво фалшиво керамично покритие, т.е. неизвестнен по състав и безвредност керамичен прах! Sick Не бих купила модела точно заради купата! Confused
Виж целия пост
# 509
Моят е по-стар модел, с нанокерамичната купа, но купата се захаби много бързо точно от програма печене на месо.Мин.година поръчвах нова-струваше около 90 лева.Скъпи са купите, но иначе от самия уред съм много доволна, голям помощник ми е.Ако сега си купувам обаче ще гледам с печащ капак и ако има керамична купа, не само покритие, но не знам има ли такова чудо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия