Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Жената Дева/8/

  • 47 750
  • 400
# 390
Поради обстоятелствата около рождения ми ден, все още получавам по някой подарък от любими хора. Снощният е ето този, надявам се, че и вие имате чувство за хумор, аз лично много се смях.
такава свещ подарих на ММ и много я хареса Simple Smile За него втората част на надписа е много вярна Joy
Виж целия пост
# 391
Не съм виждала такива свещи, но - в десятката е! Joy
Виж целия пост
# 392
Не съм виждала такива свещи, но - в десятката е! Joy
https://www.160candles.com/product/virgo/
Не помня точно в коя тема бяха дали линк и веднага харесах подарък Simple Smile И на приятелка подарих "просто ей така, да си я духаш". Не съм я питала какъв аромат има, но тя каза, че ще си я запали като се прибере в Англия. Ароматът на двата ми допадна.
Виж целия пост
# 393
Като ви чета и ми стана едно уютно..Та , чукам и влизам.😊
 Дева съм, пряма, твърдоглава, обичаща близките си и доста често се разочаровам от лицемерието на хората. Лесно общувам с мъже ,като манталитет и характер не за секс ,а с жените ми е по-трудно. Обичам да готвя и така си почивам, обичам да спортувам, обичам книги и пътешествия. Анализирам нон стоп. Тази 2021 ми е много трудна година и искам да си ходи.
Виж целия пост
# 394
Stefa,
Добре дошла в темата! Simple Smile
Поста ти все едно аз съм го писала 😄
Харесвам същите неща - спорт, пътешествия и книги. Сред жените и аз рядко намирам разбирателство. Мисля си, че са нужни общи интереси за да "тръгне" приказката.
Виж целия пост
# 395
И аз като вас, но не обичам да готвя. Никога не ми се получават манджите, на мен не са ми вкусни. Само сладкишите ми се получават от раз. Много трудно общувам с жени, приятелки нямам. Моите най-добри приятели са мъже.
Виж целия пост
# 396
Stеfa, здравей! Simple Smile
И аз обичам изброените от теб неща, но с приятелите- мъже не ми се получава, разминават ни се вътрешните мотиви/подбуди за приятелство.
И аз анализирам; като почна да ровя, докато не стигна до същината, не знам спирка. Понякога прекалявам, много е изтощително. Обичам езици, пътешествия, красота, цветя и уют. 2020 -та беше стресова, исках да си ходи, сега 2021 не й липсват предизвикателствата.. то май за всяка година може да се каже - нека си ходи Joy
Виж целия пост
# 397
Имам слаб ангел към дрехи,обувки и все няма какво да облека..
Че сме си по природа перфектни е ясно, само ,че кои черти не си харесвате? Аз съм доста устата..хич не мога са мълча,ех.
Виж целия пост
# 398
Не харесвам емоционалността си.
Много се връзвам, а също и  "шашкам".
Виж целия пост
# 399
Прекалено съм въздушна, което от своя страна ме прави "непостоянна". Отдавам го на луната ми в Стрелец в 3 дом. 🙂

Държа да уточня, непостоянна в интересите ми. Не харесвам някой да е залепен за мен. Емоционалната зависимост от моя стеана ме изтощава и съсипва, превръщам се в друг човек.. Мисля, че най-подходящ партньор за мен е такъв с въздушна луна. Марсът ми също е във въздушен знак.

Тази картинка много ми харесва на бог Меркурий. Допада ми как си оправя "кецките" с намерение да изчезне като вятър. 😁
Скрит текст:
Виж целия пост
# 400
Не харесвам, че съм доста контролираща. Много нерви си докарвам така. Но пък ми харесва, че съм претенциозна и избирателна - така избирам най-доброто. Или аз така си мисля.
И аз съм много емоционална. Особено със близките си.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия