Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Окръжна Болница Варна - тема 8

  • 63 909
  • 630
# 30
Да питам вече раждалите мами какво и колко плащахте? ( престой, упойки и пр.)
Виж целия пост
# 31
Момичета, да ви поптам... Отворените врати от 14:30 ли започваха,запознати ли сте? 🙂
Виж целия пост
# 32
Отворените врати са всеки последен четвъртък от месеца от 14:30ч.
Виж целия пост
# 33
За престой не се плаща, ако си в нормална стая. /не ВИП/ Ако си с избор на лекар или екип се заплаща съответната такса. За упойка- по запознатите да кажат.
Виж целия пост
# 34
Много странно, че преди няколко дни отидох по препоръка на док, който ми води ЖК (беше видял намалени води) и отидох там, излезе д-р Димитрова провери ме за разкритие, гледа ме на ехо и запис на тонове, накрая реши, че няма нищо притеснително и ме пусна, при въпроса какво дължим тя отговори - нищо. Неможах да разбера тогава защо имаше обяввни цени и г/ д трябваше да платя към 70лв. за тези манипулации !?!?
Виж целия пост
# 35
Майчета, можете ли да ми кажете как стои въпроса с ромките в отделението?
Виж целия пост
# 36
Едните са на ляво, а другите на дясно! Смятам ме разбра! Не се смесват!
Виж целия пост
# 37
Да. Много Благодаря за бързия отговор 🙂
Виж целия пост
# 38
Здравейте! Пак съм аз с въпрос... Нужно ли е да се носят прибори за хранене? Благодаря ви предварително🌻🌻🌻
Виж целия пост
# 39
Здравейте! Пак съм аз с въпрос... Нужно ли е да се носят прибори за хранене? Благодаря ви предварително🌻🌻🌻
Има закуска,обяд и вечеря, които разливат в собствени чинии. Така, че ако мислите че ще хапвате от там е хубаво да си вземете : )
Виж целия пост
# 40
По повод на променените цени ме интересува наскоро раждалите нормално - наистина ли се заплаща 600 лв. за избор на екип както за нормално раждане така и за секцио? А избор на лекар- 200 лв. кога? Аз ще питам моята докторка, при която съм раждала и първия път, но имам време до срещата ни, та ако сте запознати, споделете.
Виж целия пост
# 41
Раждах края на декември, платих 400лв - избор на лекар, нормално раждане. Плаща се след като р одиш, докато си още в болницата. Дават ти един документ, на който е обяснено къде, кога и колко да се плати! Леко раждане.
Виж целия пост
# 42
Практиката е избор на екип. Нормалното струва 600лв. Раждах началото на април. Първото ми раждане беше преди 10 години, болницата сега е много по-зле. Съжалявам хиляди пъти, че не отидох в АГ.
Виж целия пост
# 43
болницата сега е много по-зле. Съжалявам хиляди пъти, че не отидох в АГ.
На същото мнение съм !!!! Отвратителни условия - продънени легла, режим на топла вода и парно , ужасно отношение от педиатри, хигиената е само измитане и минаване с стирка по стаите и чистене с белина на баните докато децата са при нас, разчекнати прозорци даже и в боксовете..... неискам да изреждам повече, мислех че раждането ще е най- прекрасното изживяване в живота ми, но след 7дневен престой Окръжна Болница и персонала го превърнаха в нещото, което ще ми остане много лош спомен до живот. Хубавата част при моето раждане беше когато се прибрах вкъщи и видях детето си в една чиста и топла стая.
Виж целия пост
# 44
Здравейте, има ли някой който си е правил уговорка с конкретна акушерка да присъства на раждането?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия