Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детски клубове в София - 5

  • 48 761
  • 136
# 15
Здравейте, бих искала да попитам за мнение за Островът в Младост, Пухената къща и Салон балон. Синът ми ще стане на 4, но ще има дечица от 2 до 11 години! Подходящи ли са тези, на които съм се спряла?
Виж целия пост
# 16
Били сме на рожден ден в Пухената къща, частта за родителите е много малка, залата за децата е голяма. Родителите нямат пряк достъп до децата. Като цяло се забавляваха.😉
Виж целия пост
# 17
 Simple Smile благодаря, ще го погледна!
Виж целия пост
# 18
Здравейте, търся детско клубче с градина , за 7г. момиченце, гостите ще са около тази възраст. Празнували сме в Лиани, Цветна градина /сега там е Морско конче Лозенец/ и последно във Вила Щуротия. Пак клоним към вилата, но ако някой се включи с друга идея, и най-вече с мнение от личен опит, ще съм благодарна.
Виж целия пост
# 19
Аз лично съм доволна от Sugarland 2 в "Лозенец". Приветливи момичета, има градина и закрита част, съответно - вътрешен и външен детски кът. Работят с торти "Лагуна" и кетърингът е ок. Също и от "Островът на съкровищата" пак в Лозенец съм доволна, но да не се повтарям. Simple Smile))   
Виж целия пост
# 20
Разочаровани от Игромания. Клубът е просторен, но отношение към децата липсва, освен досада. Персоналът не е мотивиран, дори не им се говори. Собственик не се появи.
Виж целия пост
# 21
Момичета,във вторник се очертава да сме в София около ЦУМ,Съдебната палата.Идеи къде да се скрием от жаркото слънце?Без кола ще бъдем?Дъщеря ми е на 6г.
Виж целия пост
# 22
За детски клуб, не знам, но ресторант "Щастливеца", в който има детски кът, е наблизо... Надявам се, че няма да счетете поста за неподходящ...  Peace
Виж целия пост
# 23
Някой с мнение за парти център Теди в  Света Троица?
Виж целия пост
# 24
Някой с мнение за парти център Теди в  Света Троица?
ние преди месец бяхме на рожден ден там.
откъм цени не знам как са нещата.
ние като гости останахме доволни.
едни девойки се занимаваха с децата.
рожденника и гостите бяха малки, 2-3 годишни.
имаше някакви хапки за възрастните, никои не ми харесаха, ама това е маловажно.
и на децата пицата остана.
Виж целия пост
# 25
Дайте идея за детски клуб в район Подуяне, Оборище, който да е подходящ за шест годишно момче. Детето не иска Вила Щуротия, аз пък не искам Норита, Паячето Синекрачко и Крибо. Детето иска отново в Крибо, но аз съм с резерви.
Виж целия пост
# 26
Напълно ви разбирам за всички, които сте изредили! Само не разбирам, защо детето не иска Вила Щуротия?! Ние не можем да си тръгнем там, винаги са рев и обещания, че пак ще дойдем! Иначе в този район други няма. Но най - близо са ви Приказка без край и Снупи. Като км.не е далече. И паркирането не е зона. Успех!!!
Виж целия пост
# 27
Казва, че е скучно.
Виж целия пост
# 28
Моля някой да сподели скорошни отзиви за РД в Музейко
Виж целия пост
# 29
Здравейте, търся мнение за Морско конче Бояна и Цветна градина в Дианабад.  Също са вариант клубчето в Парадайс Мол и парти център Wiki в Младост 3 .За рожден ден на тригодишно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия