Чийзкейк?

  • 18 693
  • 16
# 15
Merelenda, специално за тирамисуто, на мен също ми ставаше тежко с маскарпонето, но веднъж имах времето и го направих по оригиналната рецепта - с разбитите белтъци и жълтъците (аз ги темперирах). Вкусът нямаше нищо общо с това, което преди си мислех, че ям с маскарпоне и заквасена сметана... Казвам, в случай, че не си пробвала. Wink
Виж целия пост
# 16
Аааа, пробвала съм. Наистина е страхотно!
Ставаше въпрос да опитам Тирамису с Рикота, както правели в една част на Италия, не запомних коя. Ама няма да повторя  Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия