Слоукукър – мнения, рецепти – втора тема

  • 91 504
  • 760
# 555
Може и от лещата да е. Аз я готвя на 4ч на втора степен, което се равнява на 8ч на първа. Би трябвало да е готова, затова мисля, че е от продукта, а не от уреда Simple Smile


И аз в това се съмнявам.Ще пробвам друга как ще стане Simple Smile
Виж целия пост
# 556
Ама аз за друг таймер написах. Не този, в когото се включва уредът, а таймер часовник, който звъни според настройката за време.  Иначе механичен таймер имам, в него включвам един конвектор, много е удобно.
Виж целия пост
# 557
Лещата я накисвам аз.
Виж целия пост
# 558
Лещата я накисвам аз.
Колко време?Като боба ли?
Виж целия пост
# 559
Аз лещата никога не я кисна. Независимо как я готвя.
Виж целия пост
# 560
Аз лещата никога не я кисна. Независимо как я готвя.
+1. Кипвам, варя 5до 7 мин, сменям водата и отново варя. Хубавата леща се готви за 30 мин. В слоууккъра съм готвила за 6ч. на ниската степен, след смяната на водата.
Явно лещата ти е била кофти партида. Не се знае и колко стара . Зависи и количеството колко е де.
Виж целия пост
# 561
Момичета, ако някой има нужда от капак за този модел https://slowcooker.bg/product/3/programiruem-ured-za-gotvene-kro … t-5-7-l-sote.html да ми пише. Моето вътрешно тяло вече не става, външното го подарих Simple Smile а капака е съвсем запазен и здрав. Ще го подаря.
Виж целия пост
# 562
Аз бих го взела, благодаря. Моят капак е чукнат.
Виж целия пост
# 563
Прати ми адрес на съобщение и в петък мога да ти го пратя
Виж целия пост
# 564
    Току що извадих за вечеря месото - CORNED BEEF. Много е крехко, но е и мазно. За 4 часа на силна степен.





Виж целия пост
# 565
    Току що извадих за вечеря месото - CORNED BEEF. Много е крехко, но е и мазно. За 4 часа на силна степен.







Може ли рецепта? Имам едно телешко в камерата и се чудя какво по-различно от варено да го направя.
Виж целия пост
# 566
    Току що извадих за вечеря месото - CORNED BEEF. Много е крехко, но е и мазно. За 4 часа на силна степен.







Може ли рецепта? Имам едно телешко в камерата и се чудя какво по-различно от варено да го направя.

     За съжаление не мога да помогна - това телешко е много популярно тук, особено около празника на Свети Патрик. Продава се предварително пакетирано и с малко пакетче специални подправки към него. Аз единствено го измивам, слагам подправките отгоре и наливам чаша вода. То си става само. Ето така изглежда в пакета :



Виж целия пост
# 567
ir74 има ли по-подробен състав, за да видя подправките?
Виж целия пост
# 568
ir74 има ли по-подробен състав, за да видя подправките?

    Не пише, но чичко Гугъл ми казва: черен пипер, сол, дафинов лист, бахар, синапено семе. В друг сайт пише, че се използва и кориандър, анасон, семена от копър. Слагай от тези, които имаш, но това говеждо е от тази част на животното:

https://www.pinterest.com/pin/56365432814914466/

Виж целия пост
# 569
Здравейте, момичета! Simple Smile Тези дни ми предстои да си закупя slow cooker. Искам съвет какъв модел да си избера, че много гледах и съм в чуденка, като говорим за над 5л. Благодаря Ви предварително!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия