Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

The Blacklist - Тема 3

  • 54 778
  • 640

Анкета

Каква мислите, че е истината за Ред според финала на 4-ти сезон?

Опции:

# 570
Те гледат Туитър, а там това най-ясно се вижда. Хората основно публикуват стари сцени между Ред и Лиз от първите сезони и са много ядосани, че вече от много отдавна няма такива сцени. В интерес на истината даже и когато в сезон 6 се помириха пак нямаше такива сцени, даже и в началото на сезон 7. Не знам защо Джон Бокенкамп е решил да лиши зрителите от това, което най-много обичат в сериала. Аз лично се надявах през следващият сезон Ред и Лиз да се борят заедно срещу общ могъщ враг. Това беше и теорията на много фенове - Невил Таунсенд. Сега този файл, който от известно време споменават ще играе голяма роля следващия сезон.
Виж целия пост
# 571
Привет. Някой нещо знае ли за новия сезон? Дата, спойлери, говори ли се нещо или е стопиран за сега?
Виж целия пост
# 572
Дата няма. Само слухове, че снимките може да започнат  към края на август, но ме съмнява. Говорят че, Лиз и Ред ще бъдат врагове както никога досега. Това че, Лиз е избрала "майка си" пред Ред ще има големи последствия за връзката и с Ред както и това, че ще научим нещо много важно за неговата истинска идентичност. Здравословното състояние на Ред ще се влошава и това ще промени връзката му с хората около него и ще го направи по - човечен. Въобще все хубави неща... Нямам думи 🤮

Официално сериалът е включен в есенната програма на NBC, но не знам как ще стане след като дори не са започнали да снимат.
Виж целия пост
# 573
Дам съмнявам се тази година да почнат снимките, предвид полужението. Видях че има вече обложка, но незнам дали е официална или е от фенове направена. Другото което дочух, че ще е последен, но пак са догатки. Дано поне направят хубав финал, който да изключва смъртта на Ред.
Виж целия пост
# 574
Обложката е това, което e излязло на пазара като DVD/Blu Ray и е сезон 7 с някои изтрити сцени от официално излъчените епизоди, някои забавни сцени от снимките и изказвания на повечето актьори за сезона. Ако си видяла обложка за сезон 8 със сигурност е на феновете, а не официална. Не е обявено официално, че сезон 8 е последният така че нищо все още не се знае. Аз лично искам да е последния, защото по всичко личи, че писателите са се изчерпали откъм идеи и въртят всеки сезон една и съща стара лента. В интервюта писателите са казвали, че тяхното виждане за Ред е, че той е лош човек и убиец и зрителите често забравят това заради харизмата на Джеймс Спейдър, което според мен означава, че със сигурност сериала завършва със смъртта му. Повечето фенове обаче имат съвсем различно мнение за Ред от писателите. Но естествено това си е техния сериал и ще си го завършат както намерят за добре. Но според мен смъртта на Ред е неизбежна, много бих искала да греша...
Виж целия пост
# 575
Изненадващо има официално обявена дата за завръщане на "Черният списък" на 13 ноември тази година.
Виж целия пост
# 576
Ура😁 не го очаквах преди 2021г. Кога започват снимките?
Виж целия пост
# 577
Мисля септември месец, но няма нищо официално. Но датата кога започва излъчването му е официално обявена. Не че няма да го гледам, но всичко което говорят не ме кара да го очаквам с нетърпение.
Виж целия пост
# 578
Оо да разбирам те, но сме се хванали на хорото вече. Дано поне ни компенсират с повече епизоди, за дето миналия сезон го съкратиха,така поне няма да претупат историята.
Виж целия пост
# 579
Мисля, че епизодите пак ще са 22. А Лиз изцяло преобразена, лоша, отмъстителна и тъмна каквато винаги са планирали, че трябва да стане и този път няма да има връщане назад за нея.
Виж целия пост
# 580
Здравейте, още една голяма загуба за сериала. Забавната му страна вече никога няма да бъде  същата без любимеца на много фенове - Глен. Починал е актьорът, който играеше тази роля.

Друг актьор е избран да играе ролята на Дом така че той продължава да живее в сериала. Явно това което е предвидено за него е много важно и няма как да бъде все още убит в сериала.

Снимките започват следващата седмица.
Виж целия пост
# 581
Да почива в мир Кларк.
На мен ми беше любимец героят му. Много жалко. Но това е живота.
Трябва да го споменат, да кажем Ред ще го е наградил за верността му някъде и да си живее живота...
Виж целия пост
# 582
Ех.. много жалко, наистина! Sad Аз съм пропуснала новината през април, че Брайън Денехи е починал. Sad
Оф, да свършва вече сериалът!
Виж целия пост
# 583
Аз приемам новината за замяната на Денехи със смесени чувства. Той беше изключителен актьор и сцените между него и Спейдър бяха най-добре изиграните в сериала. Изключително се съмнявам, че актьорът, който ще го замени ще може да пресъздаде образа, който трябва да изиграе. От друга страна не исках Дом да си отиде без да бъде завършена неговата история. Преди да загуби съзнание, той искаше да каже толкова неща на Ред. И щеше да бъде жалко, ако не успее. Сега поне ще можем да видим такава сцена. Лично моето мнение е, че такава сцена би потвърдила моята теория 🙂
Виж целия пост
# 584
Лично моето мнение е, че такава сцена би потвърдила моята теория 🙂
Коя? Че е жена?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия