Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 6

  • 184 210
  • 728
# 600
Сладко от кайсии
Свинско с картофи на фурна
Негърче


Виж целия пост
# 601
пека последните праскови.
имам щайга корнишони с всякакви размери, хиляди идеи и рецепти и никакво време. Sad
за вечеря и за обяд утре - пиле с картофи на фурна.
Виж целия пост
# 602
Ох, разкошни неща показвате, покапах се.... Simple Smile

elle.n, това Негърче, не е като онова гадно тестено негърче, а е по-различни, би ли сподели как точно го правиш, забелязвам блат който е плътен и е като карамелен или се лъжа нещо. Благодаря!

sem, туршията е много хубава, ако намеря в какво да ги стерилизирам мога и да я направя. Нямам такава дълбока тенджера за да ги покрие водата, смятах че не се стерилизира и затова помолих за рецептата. Много благодаря, разкошно изглежда!

Прибрах се умряла от глад и си направих  за вечеря филийчета," Брускети с домати и босилек"  - BuzzFeed  и взех че си изядох почти всичките, останаха ми само две, ей така, докато гледах Game of Thrones ми те взели, че свършили  Mr. Green


Друго  - няма.
Има има, да си призная, че пред компютърчето докато ви чета похапвам сирене Качота, нарязала съм си го на малки парченца  Mr. Green
Виж целия пост
# 603
Аз се провах с един сладкиш който е веган , но аз сложих вместо вода мааалко мляко .Стана супер вкусен. Половината ичезна а сме само с мъжа ми.
Виж целия пост
# 604
изкушение си е Simple Smile

Виж целия пост
# 605
Marcheva14 , не е карамелено, може би заради гадната снимка съм те излъгала Grinning но ето рецепта Simple Smile дано не се разочароваш
https://www.bonapeti.bg/recepti/barzo-negarche/
Виж целия пост
# 606
Marcheva, аз правя камби  по тази рецепта без стерилизация
http://www.bg-mamma.com/?topic=433474

 мисля че няма особена разлика, просто трябва да се внимава да останат наистина хрупкави.
Виж целия пост
# 607
Marcheva, аз правя камби  по тази рецепта без стерилизация
http://www.bg-mamma.com/?topic=433474

 мисля че няма особена разлика, просто трябва да се внимава да останат наистина хрупкави.
А така, намерих си моята рецепта! Записах! Повече от два буркана не ми трябват. Благодаря!  Hug

Ел, снимката ти е много добра, тя ме е излъгала.
Виж целия пост
# 608
Marcheva, аз правя камби  по тази рецепта без стерилизация
http://www.bg-mamma.com/?topic=433474

 мисля че няма особена разлика, просто трябва да се внимава да останат наистина хрупкави.

Момичета, РЕЦЕПТАТА Е НА СЕЛМА!!! - и моля да бъда извинена от нея.Hands Clap
Mitonela - благодаря че посочи източника. Да, оригинала е така; но аз се презастраховам като стерилизирам и...не бъркам.Anguished
Виж целия пост
# 609
Тайне, да не е British Christmas Pudding. Той май се вари, но никога не съм правила, типична английска коледна рецепта е.
Снимка от нета:

Скрит текст:
Виж целия пост
# 610
Тайне, да не е British Christmas Pudding. Той май се вари, но никога не съм правила, типична английска коледна рецепта е.
Снимка от нета:

Скрит текст:
Нещо такова беше, но стоеше като дебела питка, и плътно, много плътно.
Виж целия пост
# 611
може би е Коледен пудинг с варене.
за него Ваня 77 писа в Коледната тема Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/?topic=947792.msg34155372#msg34155372
Виж целия пост
# 612
може би е Коледен пудинг с варене.
за него Ваня 77 писа в Коледната тема Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/?topic=947792.msg34155372#msg34155372
Той е, щом се вари в марля! Много ти благодаря!
Виж целия пост
# 613
Да не е само писане, днешната вечеря беше това.



Опитах да кача от новата версия, явно съм много тъпа, не разбрах как се прави.Не разбрах как да сложа линка.
Виж целия пост
# 614
Вечерята днес(малко скучна изглежда чинията,но някои хапват така,други с кисело мляко,а трети-със сосче...)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия