Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Какво ви е мнението за Прайда?

  • 104 227
  • 2 313
Съвсем на кратко, без излишни размишления и философства моето мнение е:
Какъв е този шум на улицата, Джон?
- Гей парад, сър.
- И какво искат?
- Еднополова любов, сър.
- И кой им забранява, Джон?
- Никой, сър.
- Тогава защо крещят?
- Педе*аси, сър. . .

Как мислите вие, нужно ли е да се демонстрира тази различна сексуалност ? И кой им пречи в крайна сметка ?
Това се възприема вече толкова нормално, че даже не е интересно .
Друг е въпроса ,че има и идиоти ,като тези например ,които бяха дали на едно дете да държи лозунга "Върнете дъгата на децата ,педера*Аси"
Виж целия пост
# 1
Вие някой платен трол от свитата на първата дама ли сте?


http://dnes.dir.bg/news/prid-prezidentat-radev-parvata-dama-25900402?nt=4
Виж целия пост
# 2
На никого не пречи според мен Peace
Виж целия пост
# 3
Като затворят за часове улиците за гр.транспорт и автомобили пречи.Самият прайд,жалка демонстрация.Половината са сеирджии.Истински гейове,които нямат комплекси не ходят на такива организирани,кичозни събития с шарено перо в задника.
Виж целия пост
# 4
Ако не му обръщат внимание-няма да го има.
Иначе искат  равни права,но не съвсем.Сякаш привилегии  искат.
Не  познавам  признат гей,не познавам присъстващ на Прайда.Далечно ми  е,не ми затварят улиците.Чувала съм,че са творчески личности и готини хора.
Циркът се прави от идиотите между тях.
Виж целия пост
# 5
Всяка година има тема тук, първата е от 2008, ако не се лъжа. С помощта на търсачката човек може много лесно и просто да се информира за тенденциите - а те са устойчиви, доколкото (почти) само едни и същи хора пишат в тези теми.
Общото между темите е, че всички завършват със заключване. Коя по-рано, коя по-късно. Защо автор на тема би искал да си причини всичко това безплатно, нямам представа Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Вие някой платен трол от свитата на първата дама ли сте?


http://dnes.dir.bg/news/prid-prezidentat-radev-parvata-dama-25900402?nt=4

Не съм трол, но гордост бих била част от свитата на първат дама. Аз съм абсолютно против тези показни изяви. Не искам да ме ангажират с глупостите си. Да си бъркат по д....те с когого си искат, все ми е тая! Нали ги видяхме деца, лигавещи се. Дори не знаят и те защо са там. Роми. То гооолям прайд - 5 човека на кръст.  Зор само да създават неудобство на столичани. Да вървят на м... си на Витоша например, там и нудисти взеха да се появяват. Тъкмо взаимно ще си ближат раните от дРискиминацията!
Виж целия пост
# 7

Мисля си как хора, които нямат право да сключват брак, но искат, разчитат на съпричастността и подкрепата на едни други хора, които имат право да сключват брак, но не искат.
Забавно е. Или тъжно. Зависи от гледната точка.
Виж целия пост
# 8
Не съм фен на парадите, в смисъл аз да ходя, но явно хората имат нужда, затова нека го правят. Като цяло говоря, не конкретно за този, военен, ретро... Какво лошо има?

Във Франция случайно пресекохме пътя на гей парад и беше много весело, музика, танци, съвсем нормални хора, просто празник, не знам хората, които са против какво си представят. Че правят див секс по улиците?  Laughing
Виж целия пост
# 9
В Америка направили анкета и запитали хората колко мислят, че са обратните като процент и хората посочили висок такъв. Обаче били много изненадани като им казали реалния процент, който бил значително нисък, доста нисък даже.
Та извода е, че вдигат прекалено много шум, отколкото би трябвало.

Бяхме в центъра онзи ден и се натъкнахме на полицаи, сериозно поставени на определени места. Запитахме мач ли ще има, а един от полицаите след кратко замисляне как да се формулира, каза на леко снишен тон - гей парад.

А Десислава Радева е изказала едно много смислено и хубаво мнение. Добре е че вече и на такива им се дава гласност.
Виж целия пост
# 10
Аууу, да не би лично г-жа Президеншата да пише в нашия форум??!!  Crazy
Виж целия пост
# 11
Все ми е едно, отишли 2-3000 души да се разходят и да веят знамена из улиците, голяма работа. София често е блокирана за мачове, концерт на Слави Трифонов -  Sick Sick и други манифестации.

В Европа засякох прайд в Брюксел и в Рим, навсякъде много музика, всички се веселят, очевидно повечето изобщо не са хомосексуални, просто се кефят на музиката.

Дразни ме, че тук от началото на месеца медиите си чешат езиците и правят от мухата слон..
Виж целия пост
# 12
Не съм фен на парадите, в смисъл аз да ходя, но явно хората имат нужда, затова нека го правят. Като цяло говоря, не конкретно за този, военен, ретро... Какво лошо има?

Във Франция случайно пресякохме пътя на гей парад и беше много весело, музика, танци, съвсем нормални хора, просто празник, не знам хората, които са против какво си представят. Че правят див секс по улиците?  Laughing
Аз бях на Прайда, и нашият беше такъв. Обаче трол и истина не вървят ръка за ръка, истината не интересува никого.

А за Генерал Деси, СПИНа на котката й и смъртта на летеца направо не ми се коментира, дори не е смешно, тъжно е. Иначе едно й признавам,  да, не сме еднакви,  българските жени по принцип са умни, тя обаче не е, различна е.
Виж целия пост
# 13
Та извода е, че вдигат прекалено много шум, отколкото би трябвало...
Изводът е, че на страха очите са големи  Laughing хората имат абсолютно нереална представа по доста въпроси, този не е изключение.
Виж целия пост
# 14
Определено надминава Мелания. Не по красота.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия