Реване

  • 40 778
  • 18
# 15
Значи блата се вади от тавичката и се нарязва преди да се залее, правилно ли съм разбрала?
Неее, не се вади от тавата, само се нарязва, залива се със сиропа и се оставя да поеме.
Виж целия пост
# 16
Мерси, ще пробвам в най-скоро време и ще долкладвам  Grinning
Виж целия пост
# 17
Аз правих оня ден реване, наистина сложих по-малко брашно, дори от указаното в рецептата и ми стана страхотно!
Мерси за съветите!  bouquet
Виж целия пост
# 18
за блата:
6 яйца,
2 чаени чаши брашно,
1 чаена чаша захар,
1 бакпулвер

за сиропа:
1 литър прясно мляко,
1 чаша вода,
1 чаша захар,
1 ванилия

Продуктите за блата се разбъркват добре до хомогенна смес и се изсипват в намазана с олио тава. Пече се на умерена фурна. Когато изстине се нарязва на порции и се залива с топлия /не горещ / сироп.

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия