Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мина първата година, Юнчето с охота повдига на мама адреналина

  • 52 578
  • 746

Анкета

Име на новата тема

Опции:

# 30
Милена, да споделиш после за "Фуксин"-а и за косата и за дупе Simple Smile
Аз засега взех,че се харесах със светла коса, а и доста я поизтощих с това обезщетяване,та ще си карам лятото така.
Нинив,браво на Йони, ти си знаеше,че на морето ще проходи Simple SmileБраво и че не се плаши като пада!И нашите са така.Мен много ме беше страх да не паднат и да се уплашат нещо,но не!Падат,плачат, стават и пак ходят Simple Smile
Ходи най-вече Стела,Теди предпочита пълзенето,по й е лесно,не знам докога ще е така.Н а Стела кървенето й е по-лесното Simple Smile
Виж целия пост
# 31
Кити, отдавна не се бях ядосвала на лекар,както на тази кожна.Много съм бясна.
На гушката има  леко кафеникава пигментация,която е и малко релефна,от едната страна стига до устичката.Едва се забелязва,но я има.За това я заведохме.Тази ни изписа овлажняващ крем,от който,явно се подсече и зачерви.После каза Адвантан и крем Здраве,което пък го изсуши и започна да я сърби.И вчера ми вика не съм казала крем Здраве.
Ама и аз хич не й мълчах.
Сега да съм давала Фенистил.
Много ме ядоса.С този нов облик не мога да сложа ядосана емотикона,но си представете най-ядосаната Simple Smile))
Излиза,че ако е рождено петно, тя само го е влошила с нейните простотии.
Виж целия пост
# 32
Да,те лекарите все се правят ни лук яли ни лук мирисали. Аз за това винаги искам всичко в писмен вид /рецепта/ и пазя в архив,а ако нещо се опъне винаги нося папката с всичко свързано с Йони.
Виж целия пост
# 33
Мами, кога ще имаме отново превод за майчинството?
Нещо май бг мама е подновен
Smiley
Виж целия пост
# 34
И аз така пазя всичко, и вече имам цял топ с рецепти  и панер пълен с лекарства...😬
Днес бяхме на косултация , само чаках да ми каже нещо лекарката , а тя мълча като пукал... Казах и ,че сме ходили при друга на преглед, и пак тишина.  Засили се да вади ваксината за 12 месеца,но и казах пе ще почакам поне 10дни да минат за да се доизчистят дробовете му и тогава да я сложим.
И днес както се разхождам и си бутам количката, и какво ми виждат очите, Митито прав на количката  и ме гледа и се хили:smiley: , немога да сваря да го свалям и закопчавам наново.. Това го правеше вкъщи без да е закопчан и не предполагах че ще го направи в движение😅

Виж целия пост
# 35
Магинка, днес имах странен превод от 60лв , не ми е ясно по какъв повпд е , но беше добре дошъл😅
Мисля , че юлския ще го вземем август..
Нещо немога да свикна с обновлението😕
Сори за 2та поста.
Виж целия пост
# 36
Маги, явно и аз трудно се справям 😂 туко що забелязах последните 3-4 поста, тъкмо си мислех къде сте днес
УжасТ, чак август?!?
Виж целия пост
# 37
И аз имам някакъв странен превод от 20 лв.от НОИ. :o А за юни вече си получих парите уж. Някои има ли представа какви са тези странни преводи?
Виж целия пост
# 38
Аз пък не съм получила нищо,но е нормално,понеже термина ми беше на 30.06. Вероятно това са остатъчните парички сметнати според новите обезщетения за след първа година за от термин до края на юни месец. Незнам,поне така ми изглежда,защото държавата трябва някак да преведе и тях. Абе пари дават ли вземам Simple Smile
Иначе Йони вече трета вечер се буди през нощта,за да давам вода или мляко. Дали е 9тото зъбче или е от горещините незнам. Но е нервничка,през деня си поспива,но си е игрива.
Виж целия пост
# 39
Момичета, това са пари до термин. Моите бяха до 4.06 - два работни дни. Чак сега ми сметнаха разликата до 340 лв и утре ще имам превод с остатъка за юни.
Йоана съвсем обърка режима с това море, но пък нощем засега спи. И голямата беше така, първо море по същото време, та и аз се наспах.
Не мога го извадя това дете от водата. Т.е навътре не иска, но да цапа във водата до брега е строена. И въпреки слънцезашитния крем почерня. Каката и тя бързо хваща тен, пък уж са русоляви.
Виж целия пост
# 40
На моята София ръчичките да й чернички направо...но и аз забелязах, че мн лесно почернява, въпреки, че я мажа. След морето сигурно ще е бебе молатче 😁
Тоест след тези остатъчни пари, които аз получих още юни, да чакам следващи август?
Мами, какво мислите за ваксината за варицела?
Виж целия пост
# 41
Аз юни получих само за два дни. Утре ще ми преведат остатъка за юни, а за юли- първия вторник на август - 340 лв.
Аз исках да им сложа ваксина срещу варицела, но е много сложно - трябва да се купи извън България ( в Гърция има , за Румъния, където ми е близо - не знам. ) Да се превози в хладилна чанта. И ЛЛ може да откаже да я постави. Аз боледувах от варицела месец преди да забременея с каката ( на 32 г.). Нямам идея дали не съм им предала антитела и кога ще се разболеят те. Като дете не съм се заразила, въпреки опитите на майка ми да я изкарам тогава. В същото време ме притесняват странични ефекти като при всяка ваксина.
Виж целия пост
# 42
Нинив, аз също я крах на тези години и доста леко мина.Каката тогава не се зарзи и мислех,че има някакъв имунитет.Но точно когато бях бременна с близнаците,почти целия им клас се разболя,та и тя я изкара.
Звънях на лекаря ми,но каза че след като имам имунитет(а той ми пуска всякакви изследвания преди процедурата)да дишам спокойно.Иначе при бременност може да е опасно.
Така  де и аз и Мая много лесно я изкархме,исках да кажа.
Моите момичета все повече слушат и се заиграват сами.
Теодора много обича да рисува и най-вече по себе си.Драска и казва,че рисува"коте" Simple Smile))
Продължават да говорят много и все повече.
Виж целия пост
# 43
Юни получих два превода,това значи че сега ще взема чак август,нали?
Виж целия пост
# 44
Явно да, Ирен 😉
За ваксината с/у варицела, разбрах че я правят в ИСУЛ. Вече и аз не знам кое е по-добре. Аз съм я карала като малка, мъжа ми пък е бил голям, когато се е разболял. До сега нищо не четях, не питах за тези имунизации, защо ми трябваше въобще да го правя?!? И за менингит също препоръчват в момента и е бъркотия!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия