Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

  • 54 956
  • 904
# 705
Да похваля Техномаркет! Приеха го, разбира се опитаха да ми предложат друг модел по-скъп, но не ми се влагаха още пари, по евтиния е с по-налка купа, та и той не ме удовлетвори, ваучер не ми се понрави, че не ми трябва нищо в момента и ще ни върнат парите. Извиниха се, но в крайна сметка 3 пъти ги посетих ☹ Управителя на магазина беше неприятно изненадан, когато всички кукъри не сработиха на 3-те програми...

А кой е моделът?
И въобще не разбирам какъв им е зорът да приемат уреда обратно? Сигурна съм, че производителят ще приеме рекламацията, обаче трябва малко да се поработи - документи, протоколи и т.н.т.
Виж целия пост
# 706
На морето сме, но имахме ужасен ден, ужасен Cold Sweat Иначе мястото е страхотно, то малко вдигна духа
Виж целия пост
# 707
Жълто Цвете, 3037 е модела, в момента е на 179 лева. Другия беше към 250, а сега е 220. В кулинарния са доволни от модела, който и ние избрахме, мисля че партидата е проблемна.
Виж целия пост
# 708
Не съм слагала тиквички в мусака, може да пробвам. Grinning  Без патладжани обаче, не ги обичам.
Виж целия пост
# 709
Аз пържа тиквички, ама ги правя както трябва да са. Добре ми се получават поне за сега - пържа, ям и пия бира, много са добре като са набрашнени - хрупкави като чипс, ама така бавно да ставаттт.
Виж целия пост
# 710
Не съм слагала тиквички в мусака, може да пробвам. Grinning  Без патладжани обаче, не ги обичам.
Цвети, ами то мойто общо има с мусака до толкова, че има кайма вътре 😁 Заливам с разтопено масло с течна сметана и става божествено вкусно. Патладжани проведох миналата година като си напфавих пълнени, полети със сос бешамел. И после тая "мусака". До толкова ми хареса, че си посадих и те взеха, че станаха 😂
Коте, я обясни като за дебил как ги правиш хрупкави тиквичките ( сори Тонка Mr. Green ) Че и това проядох 😂
Виж целия пост
# 711
Чудя се какво да гледам. Имам филми на лаптопа, но не ми се гледат. Телевизия не ми се гледа, то няма и нищо. Ще почета, взела съм си книжки от библиотеката. Но са само пет, бързо ще ги прочета.

Али, това си е твоя рецепта. Simple Smile Но не звучи никак зле.
Виж целия пост
# 712
Алечка, дай рецептата за тия тиквички bouquet
Има ли разлика между прическите Боб и скосена черта?
Виж целия пост
# 713
Цвети, и ти ли размириса на пълнени чушки? Ей, ще извърша грях!
Ние се наплажувахме доволно. Вече лежим на дивана и цъкаме- я телевизия, я лаптоп.
Виж целия пост
# 714
И аз, Мари. Grinning  Много са на почит у нас.
Виж целия пост
# 715
На мен от няколко дни много ми се яде кьопоолу Heart Eyes Да имам малко повече време и ще си изпека чушки( пиперки Wink) и патладжан и ще си направя. Пълнени чушки си готвих скоро. Аз ги обичам постни,  слагам и тиквичка и копър в плънката, стават много свежи.
Виж целия пост
# 716
Като заговорихте за тиквички - да споделя - страхотни стават и на скара, върху която е печено и нещо друго!
Виж целия пост
# 717
Осмичка, поне твоето кьопоолу мога да го хапна без да хленча. Утре ще направя.
Виж целия пост
# 718
Като правя тиквички на скара преди това ги слагам в микровълновата за 5-8 минути , после на скарата си остават сочни и не изсъхват. По същия начин и като правя сърми с прясно зеле , слагам зелката така както си е цяла за 15 минути в микровълновата да омекне . И после лесно се отделят листата за сърмите.
Виж целия пост
# 719
Алечка, дай рецептата за тия тиквички bouquet
Има ли разлика между прическите Боб и скосена черта?

Кате, то е нещо като мусака. Миналата година започнах да го правя, защото нали не ям картофи с режима, а мъжът ми не обича мусака заради заливката. В темата за режима някой беше писал, че прави мусака с патладжан и аз рекох да пробвам.
Запържвам  лук (ползвам свинска мас за пърженето) и слагам каймата, докато е почти готова, да се раздроби на дребно. Нарязвам на купчета палтаджан (предварително го оставям да се отцеди), тиквичка, чушка (червена), морков. Мятам всичко в тава и да се попече. Като ми заизглежда почти готово правя заливката. Правя бешамел с малко брашно, но освен млякото слагам и една малка кутийка животинска сметана, течна и го оставям по-рядък, за да не става като капак на "мусаката", а да попие и да стане като спойка. Заливам и оставям още малко да се попече и така. Уважава се много у дома този бъркоч.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия