Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АПРИЛСКИ МАМИ 2016-ТЕМА 11

  • 42 084
  • 601
# 45
Ема вдигна температура и изби едно червено петно на лицето, вече го няма. А защо казваш че е последната  Thinking
Зина, при нас е последна, защото няма Пентаксим тук, за това. Следващата ни е на 7 години, реимунизация на ваксината за морбили.
Виж целия пост
# 46
До сега с нито една имунизация не е имало проблеми, Всички ги понесе "мъжката", нито температури, нито болка, нито зачервявания. Поставяни са и по две едновременно и в горещините, не сме отлагали. Остана 1ва реимунизация с Пентаксим сега, която също мисля, че няма да има проблеми. После чак на 6 години.
Виж целия пост
# 47
Зина, след морбили на 13 месец се слага 16 месец се слага 1ва реимунизация Пентаксим....вия да нямате пропусната ваксина или имате някакви допълнителни извън имунизационния календар?
Виж целия пост
# 48
Катерина точно с ваксината за морбили нямаше никакъв проблем.  Peace
Виж целия пост
# 49
https://www.youtube.com/watch?v=RqmaXHFXokw
Виж целия пост
# 50
Имам въпрос. Сияна я мъчат 3 зъба. И лигите пак са на лице. И от 2 вечери се събужда да пие вода и изпива за цялата вечер 200 мл. Случвало ли се е на някой?
Виж целия пост
# 51
Тервел редовно пие по толкова, че и по повече от месец насам. Дори  предпочита пред кърмата. А лигите.....почти постоянно Simple Smile
Виж целия пост
# 52
Ох, благодаря ти Хариста за бързия отговор. Че нещо се бях притеснила през 2 часа през ноща да вика "ода". Но ямно ще е от зъбите че лиги и все се чуди какво да гризе.
Виж целия пост
# 53
Не се притеснявай, топло е, може да му идва по-солена вечерята или по-сладко, отделно чешат зъбите на бибероните, пък и може да иска да си изплакне устата от лигите Simple Smile Все пак имай едно на ум, ако количеството вода се увеличава тенденциозно и през деня....но няма да те плаша излишно. Щом пие  повече вода и пишка повече и няма други "симптоми"- спи спокойно  Simple Smile
Виж целия пост
# 54
Даже тази вечер пак си мислех с какво мога да заместя водата. Не ми се иска плодов сок, купих АМ, защото за преди лягане нямам достатъчно кърма вече, но не го иска, освен ако не е за закуска с овесени ядки.
Виж целия пост
# 55
Предната нова версия беше много изнервяща с постоянните реклами,които изскачаха,а не можех да затворя и да ви изчета.
И нашата синя книжка е при личния,но не се и очертава да ходя и да питам. Дано поне няма някоя глоба за закъснелите.
Вече е с 12 зъба,за месец и половина изкара 4те кътника и 2 странични резци. Много рев,неспокойни нощи и за финал температура и зачервено гърло.
Ваксината за морбили я понесе добре. В края на август предстой реимунизация на пентаксима.
Калоян пие през нощта вода, но не всяка. Той си търси млякото и ако усети водата или залъгалката вместо него надига вик до небесата.
Виж целия пост
# 56
Хариста, благодаря ти. Аз като прочетох за това за което ме караш да следя и изстръпнах. Но като четох другите симптоми. Липса на апетит, губене на тегло и отпадналост. При нея ги няма тези неща. Нз защо излишно са филмирам. Но ако до понеделник няма промяна ще зв на педито и ще и пусна едни изследвания
Виж целия пост
# 57
Бочко пие по 2 шишете-240 мл на ден-сега лятото. През нощта не пие или е рядко. Аз го свързвам с топлото време и храненето. Той вече яде основно от  нашата храна. Не е солена или с подправки, но все пак няма общо с пюретата. От жегата и от факта, че е в непрекъснато движение се изпотява и съответно пие повече вода.
Виж целия пост
# 58
Аз мисля че при нея е от зъбките. Ето например снощи се събуди само в 4 пи точно две глътки и заспа. А бе явно се филмирах.... Нищо няма. Но явно изтощението и вече откачам Grinning ама то го побъркаха тези зъби. Тя има 9. Сега избиват 2ри резци и е зор. А кътниците на разбрах кога избиват. Просто и видях устата и хоп те са избили. А сега пак е чудо. И искам да я отуча от биберона. Ама сега с тези зъби не става. Иначе тя го търси само вечер като заспи и сама го плюе. Да изиват зъбите и да го махам вече
Виж целия пост
# 59
Бочко има 8 зъбчета. Няма кътници, предкътници и кучешки. Но има дразнене, защото постоянно си слага пръстчетата в устата.
Бибероните при нас е за сън и го плюе, когато заспи. Допреди месец беше почти постоянно с него, но сега го скриваме и само когато ляга го вадим.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия