Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Алтернативни продукти за дамска хигиена 7

  • 51 878
  • 572
# 405
Здравейте, аз имам три чашки Мелуна - в различни размери и различни модели. Но не открих защо през втория ден от цикъла пропускат, както и докато лежа. Мислех, че от размера, но не е. Много искам да ползвам само чашка, но засега винаги я ползвам с превръзка. Чудя се дали да не пробвам пък друга марка.
Виж целия пост
# 406
Може би трябва през втория ден да я сменяш по-често. Тогава течението често е най-обилно и бързо се препълва.
Виж целия пост
# 407
Не за всяка жена има чашка, която позволява да я носиш комфортно по 4-5 часа, без да я изпразваш. Аз ползвам една от най-големите на пазара - Yukki, но на втория ден понякога се препълва и за половин час, и протича.
Виж целия пост
# 408
Не мисля, че се препълва. Не говоря за часове. Щом видя, че е протекла, изваждам да я излея и няма почти нищо. Мисля, че няма плътен контакт с кожата дори XLразмер, но пък я усещам доста добре. Все едно ми е малка, но не е. Бях писала в сайта, от който я  купих, и ми отговориха, че е възможно да не отговаря на анатомията на всяка жена. Няма логика нощно време да съм с чашка и превръзката да ми е пълна, а като извадя чашката празна. Минаха 5-6 месеца, но все още не се отказвам. Чудех се дали различните марки чашки имат някаква голяма разлика във формата..
Виж целия пост
# 409
Проверяваш ли дали цервиксът е в чашката и дали им вакуум? Усещаш ли как прави вакуум при поставяне?
Виж целия пост
# 410
Проверяваш ли дали цервиксът е в чашката и дали им вакуум? Усещаш ли как прави вакуум при поставяне?
Мисля, че не се усеща вакуум. Явно бъркам нещо в поставянето.
Виж целия пост
# 411
Mickey_, цервиксът ти не е в чашката, определено. Проверявай всеки път, освен ако не си с много високо разположен и не го стигаш. И на мен ми се случва да го "подмина", но винаги проверявам и донамествам.
Иначе има чашки и с по-различна форма. На мен лично най-удобна ми е Lily Cup.
Виж целия пост
# 412
Аз също мисля, че това е причината - цервиксът е извън чашката. Моят е много ниско и винаги проверявам дали е на място, ако е вътре, дори да няма вакуум, нямам проблеми с разместване, изтичане и т.н.
Виж целия пост
# 413
А как да проверя дали цервикса е в чашката?
Виж целия пост
# 414
Според мен чашата ти е много голяма и го подминаваш. Цервиксът ти стои отстрани или частично в чашата и затова тече. Като сложиш чашата внимателно опипай около ръба и под него дали го напипваш. той е по-твърд от стените на вагината, няма как да не го разпознаеш.
Виж целия пост
# 415
А как да проверя дали цервикса е в чашката?
С пръсти.  Peace
Виж целия пост
# 416
Как да разбера колко високо или ниско е шийката? Как да разбера кое ми е шийката, какво се усеща? Централно разположена ли е? Чета, чета, но нищо.. А ми се иска да опитам с такава чашка.
Виж целия пост
# 417
Напипва се като много голяма издутина. Може да не е съвсем централно разположена.
Виж целия пост
# 418
Да, но когато е в чашката може ли да се напипа?
Виж целия пост
# 419
Единствената издутина, която съм напипвала е на вътре около 7-8 см от входа на влагалището. Надали това е шийката. Ако беше, щеше да ме боли при секс, а то не ме боли. А определено дължината на пениса не е 8 см....! Тогава си поставях глобули, изплаших се и отидох на лекар, той каза, че това било шийката или не добре изпразнено дебело черво. Тоест нямах гинекологичен проблем. Но дали е била шийката се чудя. Не беше в ценъра, а леко в ляво на съмата тръба. Твърдо беше и като го натисках не болеше, но не беше приятно.. Пак казвам здрава съм. Но не знам дали шийката може да се усети така...Може би няма да се справя с тези чашки..
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия