Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лазер, Фото, Elos или Електроепилация – 5

  • 56 201
  • 741
# 30
Момичета, в чуденка съм за два салона, ако някоя е с повече впечатления от самите лазерни апарати ще помоля за мнение. Единият салон е с диоден лазер SAPPHIRE™, другият Palomar Vectus Laser, този вторият и той май се води диоден.
Виж целия пост
# 31
Да, диоден е и вторият.

Същият, какъвто използват в "Борекс". Ти за там ли се чудиш?
Виж целия пост
# 32
Не, гледам за Бургас. Този вторият е от студио "Скин консулт", виждам, че ги има и в София.
Виж целия пост
# 33
Баш там ме изгориха мен.
Виж целия пост
# 34
Ужас! Успя ли поне да се възстанови мястото или останаха трайни следи по кожата? Мен много ме е страх от такива евентуални варианти. Crazy
Фръц, ти си препоръчала Лазер центъра срещу Пощата. Аз ходих при тях и в Инканто на консултации преди лятото, когато мислех да започвам процедурите, но в последствие реших да отложа за есента. Та, апаратите и в двата центъра не са ли други, по-стари модели, да речем Thinking
Останах с впечатлението, че диодните са едни от най-предпочитаните, а тук в Бургас само 2-3 студия ги предлагат.
Ти колко процедури направи при тях?
Виж целия пост
# 35
Възстанових се, но беше трудно, а сега си имам и белег -петно.  В лазер център са с александрит...сега да няма промяна някаква? ...Последно ходих преди 2 години . Първо правих 3 процедури в Скин консулт,  после 3 в Лазер център.  Подмишници имам по 2 косъма  Laughing интим  с 15 % гъстота -бръсна веднъж на месец, част от бедрата след бикини линията 3 пръста ширико -нищо нямам, анус -слаб резултат. Алекдандрита изобщо не ме боля, тогава ми струва  с 30 %по -евтино от диодния /сега не следя офертите / и съм сигурна, че с 6 процедури там щях да имам още по -добър резултат. Но се подведох по съжденията, че диодните са ново поколение по -по -по. За мен нищо не оправда по-високата цена на услугата с диоден лазер.
Не разбрах кой е коментирал честотата на сесиите. .. При мен за диодна епилация ме викаха  през 28 -30 дни,  а другият лазер на 45 дни, като това време се разрежда до 60 дни в последните процедури.
Пак ще направя няколко сесии, но все не мога да се организирам и отлагам. ..
А и нямам крещяща нужда.
Виж целия пост
# 36
Не знам с какъв са в Лазер Центъра, това само не питах, но аз основно по вашите коментари тук се ориентирам.
Александритния по-добър ли е от диодния лазер или са г/д на едно ниво?
Виж целия пост
# 37
Някой с отзиви за Калипсо арт в Бургас? Simple Smile
Виж целия пост
# 38
Момичета, в салона, в който ходя, има много добра промоция - 50% на нов диоден лазер. Замислям се дали да се възползвам понеже отдавна искам да пробвам лазерната епилация, но парите ме спираха.
Виж целия пост
# 39
Би ли споделила къде и от кога докога е?
Виж целия пост
# 40
Някой да е правил епилация в Хил Клиник, каква и доволен ли е? Там работят с александритен лазер и аз съм се насочила за там, но търся отзиви от доволни или недоволни пациенти.
Виж целия пост
# 41
Октомври месец в Салон ефект е промоцията, аз там веждите си правих и станаха много добре.
Тука е цялата информация:
https://web.facebook.com/events/117117298979071/?acontext=%7B%22 … _history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22page%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22page_upcoming_events_card%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D
Аз много не разбирам, знам, че предишния ден трябва да се обръсне зоната, която ще се третира.
Виж целия пост
# 42
Здравейте. Включвам се към темата, като ще се опитам да прочета всички стари отговори.
Аз съм си правила фотоепилация на зоната над устната преди около 10 години. Тогава направихме може би 20 процедури, но имах мъх и съответно беше по-труден за премахване. В момента още имам косми там, но са по-редки и дори да не ги махна известно време, не се притеснявам. Докато преди беше видно.
Вчера реших, че ще ходя за брадичката, тъй като и тя ме притеснява много. Вече живея в София и искам да си намеря студио там. По никакъв начин нямам намерение да се бръсна, така че някои от методите май отпадат за мен. Ще прочета повече тук, благодаря много за темата!
Виж целия пост
# 43
Някой да е правил епилация в Хил Клиник, каква и доволен ли е? Там работят с александритен лазер и аз съм се насочила за там, но търся отзиви от доволни или недоволни пациенти.
Аз също търсих отзиви от Хил Клиник за епитилация , но така и не намерих мнения.
Виж целия пост
# 44
Посещавам център за лазерна епилация Vanity zone. В центъра атмосферата е много приятна, чисто е и красиво. Там работят само професионалисти. Самата епилация трае много кратко и е безболезнена. Апаратурата е модерна. Доволна съм. Лазерът в центъра е от най-модерните, което прави процедурата безболезнена и много кратка. Лошото е, че този център се намира само в София, а другаде го няма.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия