Какво повече НЯМА да купя - тема 11

  • 125 025
  • 747
# 570
Изтрила съм снимките ,иначе щях да ги прикача.
Виж целия пост
# 571
Когато си купувате луканка или суджук, на коя фирма избирате? Те май всичките са под ножа..Сега искам да купя, но и аз не знам на коя да се спра.

Ако не са ти проблем парите избери Старият месар!

Най-доброто на пазара.
Виж целия пост
# 572
Къде се продават?
Виж целия пост
# 573
Ето къде има Старият месар: http://stariatmesar.bg/where_to_find_us

Лош отзив за спирала Panoramа, собствена марка Trend it up на DM - слепва миглите, остава на топченца и пада бързо.
Виж целия пост
# 574
Леща на Крина. Час и половина я варих.
Виж целия пост
# 575
Ето къде има Старият месар: http://stariatmesar.bg/where_to_find_us

Лош отзив за спирала Panoramа, собствена марка Trend it up на DM - слепва миглите, остава на топченца и пада бързо.
Мерси, ориентирах се.
Виж целия пост
# 576
Леща на Крина. Час и половина я варих.
За техен фасул няма да са ти достатъчни три часа. Отписала към ги като марка.
Виж целия пост
# 577
Оооо, аз една леща на Крина я варих 5 часа.....накрая я изхвърлих. Беше преди 3-4 г.  и с боб на същата марка имах същото фиаско....та тотално игнорирах марката.  Насипния боб в Лидл купувахме до миналата година. Хубав беше.
Виж целия пост
# 578
Днес точно "Старият месар" загледах в магазина и не взех, защото не ми е позната марка. Значи ще ги опитаме задължително.
Виж целия пост
# 579
Лещата на Лидъл е страхотна-купувайте от нея. Сварява се за 15 минути и зрънцата не са люспести. Много е вкусна.
Виж целия пост
# 580
Аз минах отдавна на оранжева леща.Повече я харесваме.
Виж целия пост
# 581
Не си купувайте бутер тесто от Лидъл. Става въпрос за това, което е близо до саламите, на едни малки рула, незамразено. Аз го отворих днес, на пакета пише годно до 13.12.2017, а самото тесто е с мирис на оцетна киселина и ацетон.... Преди съм купувала и беше добро, но явно хубавите неща бързо ги развалят.
Виж целия пост
# 582
Мисля, че при разточването се добавя оцет за ... нещо си там, нз дали за еластичност или нещо подобно. Аз имам рецепта за баница, в която се добавя оцет в тестото. Отделно, че почти никога не купувам бутер тесто, защото не знам с какви мазнини е правено и после почти винаги имам стомашни проблеми
Виж целия пост
# 583
Оцет в баниците се добавя вместо кисело мляко.
Виж целия пост
# 584
В рецептата за домашна баница има лъжица оцет и две олио. Но абсолютно никога не се е усещало като вкус или аромат. Тестото е било развалено.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия