Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въздухът е свобода – доверете се на надеждните ни инхалатори!

  • 6 703
  • 124
# 120
Радвам се, че попаднах на темата преди края на срока за играта, защото след като изчетох всички коментари се убедих, че е време и ние да си осигурим инхалатор за вкъщи. До сега мислех, че той се използва само при невъзможност за друг вид лечение, т.е., че е за много специални случаи, като астма, например.
Simple Smile
Виж целия пост
# 121
На две годишна възраст на синът ми беше поставена диагноза-Бронхиална астма. Посъветваха ни да си купим инхалатор,като тогава не бях запозната какъв точно трябва да търся и не бях виждала да има във формата на животни. Определено мисля,че за децата ще бъде по-успокояващо инхалаторът да бъде цветна животинка.

Интересува ме има ли значение от скороста на разпръскването и частиците,за да бъде инхалаторът полезен?
Виж целия пост
# 122
Формата е забавна за децa и за мен Simple Smile
Виж целия пост
# 123
Здравейте! Искам да попитам колко време е подходящо да се правят инхалации,  ако детето има бронхит?
Според мен, формата на инхалатора е много подходяща и интересна за децата! Моят син много хареса пандата и жабката! Simple Smile
Виж целия пост
# 124
Изтеглен е късметлията, който ще получи инхалатор от Europharma! Това е:

sunflower

Честито!

Очакваме да се свържете с нас до 29.09.2017 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като напишете потребителското си име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт).
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия