Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

  • 55 193
  • 633
# 630
Феталните наистина са изключително кратки. Сигридов ме гледаше по 40мин., Даскалов също даже и повече (препоръчвам за Пловдив). Стратиева не помня вече колко, но със сигурност не беше кратко.
Другото за което не съм сигурно е дали всъщност той има европейски сертификат за извършване на фетална. За Пловдив мисля само Стоилов има. Сигридов и Стратиева имат на 100%
Това, че вече всички правят не значи, че са сертифицирани за това.
Аз също се следих и при Сигридов и явно затова винаги ми е било спокойно и при Иванов, понеже все се падаше преди преглед при него да съм миналага на другото място. Бях споделила на Иванов, че се следя и при Сигридов, при което той се зарадва и доста приятелски заговори за него. От друга страна Сигридов не се изказваше ласкаво обаче,явно е имало за какво… Иначе под 20 мин не ми в била феталната при Иванов, като цяло който и да е преглед.
Виж целия пост
# 631
Интересното е, че Иванов беше в списъка от препоръчани лекари на Сигридов, когато не работеше. Това беше и една от основните причини за мен да реша да го пробвам. Явно в последствие настроенията са се променили. Но това е нещо нормално за него.
Иначе само Стоилов има сертификат в града, но той е особен и няма да понесе на всеки като отношение.
Скрит текст:
Не, че Сигридов не е. Първата бременност следих при него и колкото спокойствие толкова и нерви ми вкарваше, но с времето се научих как да подхождам с него. Поради ред причини се отказах да следя втората бременност при него. Реших да пробвам Иванов с надеждата този път по възможност да си спестя разходките до Сф, но уви не се получи. Още на първия преглед усетих, че няма да бъде това, на което се надявах, но в крайна сметка останах да си водя ЖК при него, че така или иначе трябваше някъде.
За сметка на това продължих да се разхождам до Сф, защото пък новият ми лекар там страшно много ми допадна. Ако не беше болницата, в която изражда и неудобството да раждам в Сф, щях и да родя при него.
Виж целия пост
# 632
Съдейки по думите ви, споделяте тук, за да достигне до повече хора. Не мисля, че в този форум това ще се случи. Ако наистина той е виновен за всички тези неща, защо не го държите отговорен за изпуснатите неща? Имате доказателства, предполагам, щом няколко пъти ни уверихте, че той е виновен за вашите трагедии.
спокойно идва му реда
Виж целия пост
# 633
Здрвейте!
Преди време Роси даваше кодове за поръчка от Vita rama.bg
Дали все още е така и някой би искал да сподели актуален такъв?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия