С какво ви дразнят свекървите- 87

  • 78 323
  • 812
# 735
Много моля, някой да ми изпрати един глинен гювеч, пълен със сармички. Аз ще си ги претоплям. Пък, нека са вредни.  Laughing
Виж целия пост
# 736
Много моля, някой да ми изпрати един глинен гювеч, пълен със сармички. Аз ще си ги претоплям. Пък, нека са вредни.  Laughing
Аааа, чи как тъй? Лош пример за Говендър. Трябва да изисква по четири сърмички на ядене, толкоз. После стават вредни...
Виж целия пост
# 737
Моят зет послушно си хапва тенджерката. Иначе и аз не ям втори път едно ядене. Научих се да готвя малко.
Виж целия пост
# 738
И ММ яде, докато не свърши тавата/тенджерата. Много обичам да готвя, но нямам времевия, нервен и физически ресурс да го правя ежедневно. А много мразя да хвърлям манджи, не, че не се е случвало. Много голямо облекчение за мен е, че никак не е претенциозен, всичко хапва. И се включва наравно в домакинската работа.
Виж целия пост
# 739
Много моля, някой да ми изпрати един глинен гювеч, пълен със сармички. Аз ще си ги претоплям. Пък, нека са вредни.  Laughing
Аааа, чи как тъй? Лош пример за Говендър. Трябва да изисква по четири сърмички на ядене, толкоз. После стават вредни...
За мен, само за мен са сармичките. Аз ще си ги нагъвам тайно, а Говендър квото си сготви в кухнята си, това ще муца.
Виж целия пост
# 740
Моят зет послушно си хапва тенджерката. Иначе и аз не ям втори път едно ядене. Научих се да готвя малко.

Как, аз каквото и да правя става повече, хем опитвам.  Спрях да готвя, когато го няма детето и ям салата или пържола, ама ми се дояжда и боб.
Виж целия пост
# 741
В БГ мама, но не помня темата,   е ставало въпрос за "рециклиране" на останали манджи и продукти. Имаше много интересни практични идеи.
И  аз не съм  богата, за да хвърлям манджи. Много пъти "рециклирам".
Виж целия пост
# 742
На мен "рециклирането" на храна не ми допада. Може би не готвя и подходящи за това храни.
Виж целия пост
# 743
И на мен не ми допада. "Свекървата" го практикува постоянно.
Виж целия пост
# 744
Гювечетата са идеални за "рециклиране".
Виж целия пост
# 745
Гювечетата са идеални за "рециклиране".

Как "рециклираш" гювечета? Аз от тях приготвям само определена бройка, която се изяжда. Те са от ястията, от които рядко можеш да направиш повече.
Виж целия пост
# 746
Как, аз каквото и да правя става повече, хем опитвам.  Спрях да готвя, когато го няма детето и ям салата или пържола, ама ми се дояжда и боб.

Консервичка от магазина, прибавяш каквото си искаш. То боб за един човек да вариш...
Виж целия пост
# 747
Как, аз каквото и да правя става повече, хем опитвам.  Спрях да готвя, когато го няма детето и ям салата или пържола, ама ми се дояжда и боб.

Консервичка от магазина, прибавяш каквото си искаш. То боб за един човек да вариш...

Аз боб от години не варя, защото тукашния за 10 минути става на каша, ама от една консерва пак ми излизат поне три-четири порции, като сложа морков, лук, домат, чушка.

Виж целия пост
# 748
Даун, замразявай бе! Слагаш по една порция в буркан и в камерата. Аз така ям боб. Не се научих да го готвя и това си е. Майка ми горе-долу два пъти месечно като реши да готви за тях знае и прави една по-голяма тенджера. Замразява 1-2 по-големи буркана и аз си ги взимам. Идеално е за вечери, в които съм твърде скапана да готвя или просто когато ни се прияде боб.
Виж целия пост
# 749
Хай, замразявам, но не всичко става замразено. Аз лично ориз, картофи и боб не харесвам след замразяване.
С лещата нямам проблем, защото нея мога и 5 дена да я ям, много обичам, а готвя рядко, но се отяждам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия